|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 18, 2010 11:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24830.jpg) |
Krakadu |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Wind_Falcon написа: Трейлърите отдавна ги гледахме в темата за нови аниемта. има 2 нови, макар и да са прекалено кратки като цяло за да има нещо за "изтърване".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
`firestarter написа: супер аниме,въпреки,че последните два епизода не ми харесаха и малко попрецакаха работата прочети мангата историята продължава още :Р нещата не остават толкова прецакани
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 12, 2010 2:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
evip написа: Да,тогава мангата беше доста по-смислена и интересна Аз затова харесвам анимето,защо спря докъдето историята беше интересна поради същата причина не следя мангата... анимето свърши върховно !! ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) ..не ми се разводняваше след тва
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 08, 2011 5:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30722_1312300346.png) |
The Good Old Time |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 9:28 pm Мнения: 893 Местоположение: София
|
Начи,какво да ви кажа. Малко анимета гледам,обикновенно избирам колкото се може по-интересни и може би това е причниата до стигна до 10-15 за няколко месеца xD,обаааче,като дойде 16 епизод,от където и е до са съм гледал 10-те епизода,направо .... егатиии уеее,края ... Умолявам ви нека някой разкаже,какво става в мангата след тоя последният епизод,какво става,как се развиват нещата,плийс.Цъкнете му спойл и да го прочета,много ми е интересно,защото са ми е и просто,незнам .... какво да кажа. Това е анимето на което съм изгледал най-много епизоди подред и за един ден и анимето,което най-много ме зариби,от 16 епизод на там най-вече ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . 8-9/10
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 08, 2011 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Той избра да жертва всички за своята амбиция, не обратното. В мангата най-общо казано натам е
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 3:36 am |
The Good Old Time |
|
|
Към 12-15 серия,когато Гътс се биеше срещу един от армията от замъка,който завладяха накрая,противникъ му почти беше го победил,но някакъв като демон метна меч на Гътс и той уби тоя срещу него,какъв беше този дето му метна меча? След като Гътс,Каска и другите толкова се бореха накрая да го спасят,най-вече Гътс си жертва живота и той накрая ги прееба така ли :O :O :O ???????? Оказа се тъпанарче xD?
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 12:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Малко пояснение - показаха Грифит, като човек, който е погълнат от своята мечта, той е фениксът, за който Гатсу говореше на Каска, нали там за лагерните огньове и мечтите. Хората следват Грифит, имат свои мечти и тн, но това което всички те правят, е че подхранват ГОЛЯМАТА мечта на своя водач. Анимето е завършено, но пуснаха някакви трейлъри , уж нов сезон или един бог знае какво, та няма да ви спойлвам от мангата. Само ще кажа, че в нея Миура развива идеята за "Бог" и неговия образ в света на Берсерк, което е пряко свързано с Еклипса, Грифит и дава мрачния философски облик на творбата, който дефакто в анимето е загатнат само на три места - първи епизод, битката срещу Зодд, Еклипса. И човечето дето метна сабята си на Гътс беше самия Зодд, един от апостолите на Бог, който подкрепи човек, защо? ... и така нататък
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 2:52 pm |
The Good Old Time |
|
|
Ясно изглежда става още по-интересно на там,но мене ме човърка малко това,че в последната серия,мисля че Грифит избра да се пожертва за да защити приятелите си,а не че избра да тръгне към мечтата си и да ги остави да умрат. Защото преди да го попитат тея (апостоли ли са,какви са ...) какъв е изборът му,той говореше нещо подобно - "никой войн,никой,който съм срещал не успя,само той (Гатс),само той успя да ме откаже от мечтата ми" и след това каза вече,нещо подобно "избирам себе си". Незнам аз ли не съм разбрал нещо или просто и да беше избрал себе си и да беше избрал мечтата си да следва пак щяха да ги убият НАЩЕ,тоест за това тръгнаха да ги убиват,защото не е имало толкова значение какво ще каже ... нз ... Ама толкова не ми се вярва да е бил чак толкова лош и да гледа за себе си,след всички тези жертвания и какво ли не от приятелите му.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 09, 2011 8:46 pm |
evip |
|
|
@ The Good Old Timе,Май нищо не си разбрал То не,че има нещо трудно за разбиране де Я по-добре го разгледай пак анимето
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|