|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Не мога да разбера това да не е станало вече тендеция-"да се върнем към корените"-героят/м/ е умен,оправен и т.н.,героинята/f/ е пример за тъпота,цел в живота да се оженят ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) /не само в това аниме/ .Вярно,че имаше някакво изследване как мъжете предпочитали жените да изкарват по-малко от тях и даже да си стоят вкъщи,но това е прекалено ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) .Котоко толкова не става за нищо,че чак е абсурдно;Наоки пък само защото има фотогенична памет го пишат гений.То ако беше така голяма част от хората щяха да са такива/без да полагат каквото и да е било усилие-само разглеждаш учебниците и си готов ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) /.Атавизъм,атавизъм ама при това ниво на повишаване на стандарта на живот как ще го карат на една заплата?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 10:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
jabber_F написа: тя само му се връзва.. жал ми е за нея
Аз пък често й се дразня ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ноо~ казват, че любоффффта е сляпа XD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Бе и аз си мислех същото, но в един друг форум едно момиче беше обяснило, че - макар в анимето да не са го представили добре - в мангата ставало ясно, че "призванието" на Котоко е комуникацията *мъчи се да се абстрахира от олигофренското й поведение покрай Ирие*. В мангата докато работила в онази закусвалня (или каквото там беше) се обърнало внимание точно на уменията й да общува и била натрупала много приятели. Аз не съм я чела, обаче че предпочитам да го приема това твърдение на доверие и да не се дразня чаак толкова на Котоко.
Тъпа е, приятелките й също са тъпи, но все пак анимето си е безкрайно сладко.
Ирие сууупер ме кефи. Възхищавам му се на уникалното му умение да й се подиграва и да си прави кефа. Да не говорим, че прави всичко само за да излезе той правия, а тя - кривата. Голям сладур ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /Ако познавах такъв в реалния живот, щях да го заобикалям на километри, но в анимето радва на макс. ![:love:](./images/smilies/love.gif) /
Като във всяко shoujo, шансът точно тия двамата да се влюбят, ако трябва да се гледа реалистично на нещата, е никакъв, но карай. Пак ме кефи
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Това аниме е нещо като Haruhi-то на тази година ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Второто романс аниме което ми харесва. Свежо и яко, кво повече му трябва на едно аниме ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
Ако някой може да даде линк за сваляне на ED песента ще съм много благодарен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 2:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Almateria написа: Искам песента която пуснаха към средата на 10ти еп ;^;
А и аз мамка му, само че бих одрязъл часта с рапарчето
@manndie, за жалост преводача ни който се беше наточил за този проект каза, че се оттегля за неопределен период от време, но все си мисля, че по-нататък ще го релийснем.
ontopic:
Анимето си го следя с голям интерес... Вярно, че си личат много клишета и банални моменти, но все пак вече рядко се пуска pure романтика смесена главно с комедия. Напомня ми на Lovecom
Котоко си остава същата заблудена сладурана, но е страшно симпатична, което компленсира доста от недостатъците й
Ирие се привързва все повече със всеки изминал еп, а начина по който я гаври не спира да ме радва
В един момент серията беше доста депресираща, но естествено си тръгна по обичайният си ред...
А тая ПЕСЕН!!! много е добра. Само тоя "рапър" дето ми напомня за Устата ме дразни, ама аз да си се докопам до нея пък ще оправим нещата ^^ (ако на някой му изникне инфо за нея да казва)
Edit: не издържах и си я рипнах... 5 мин мъки с гадното MKV на проклетите m33w, но за сметка на 1,20 удоволствие
Клик
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|