|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Емиии нищо особено. Очаквах да е нещо наистина грабващо, а то на пръв поглед е поредната сладка историйка с бишоуджо заобиколено от бишонени. В добавка си имаме тъжно минало и вампири. За щастие все още имам надеждата, че първото впечатление е грешно, защото чета много добри коментари за мангата. Нея така или иначе едва ли ще се хвана да я чета. Останала съм с впечатлението, че когато мн се хвали мангата и се плюе анимето излязло по нея, рядко се оказва, че тя е много по-добра за човек, който първо е гледа анимето /освен ако анимето няма съществени разлики с историята на мнагата и не е наистина много зле/.
От арта се оплаквате, но за мен това е от най-големите плюсове. В повечето време беше страшно красивичко. Бишитата са сладки, но не ме довеждат до фенгърлинг, така че все още не са кой знае какво. Юки е сладка за сметка на това.
Други впечатления нямам много за сега. Ще го следя, в това съм сигурна. И дано стане добро като прехвалената манга ^^'
dendi написа: А когато Zero счупи бюрото и после Yuuki го оправи като го трясна пак и Headmaster Cross го зяпаше очудено /че то кой не би XD/
Да, това беше сладко.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
GoDSmAcK написа: И аз съм към хората, който не са чели мангата, но мога да кажа, че анимето ме заинтригова и ще го следя. Пък и както каза dwigga концепцията радва и е един вид fresh breath от стандартите за вампирите.
(значи надявам се да не прозвучи обидно по никакъв начин, но...)
ТИ ( О, любителю на де що има зло / войни / масови разрушения) си хасерал това аниме ( пълно с бишонени)?!
Отделно, че изобщо не очаквах момче фен на тази история ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Евала, света успява да ме шокира всеки ден!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Cagalli написа: GoDSmAcK написа: И аз съм към хората, който не са чели мангата, но мога да кажа, че анимето ме заинтригова и ще го следя. Пък и както каза dwigga концепцията радва и е един вид fresh breath от стандартите за вампирите. (значи надявам се да не прозвучи обидно по никакъв начин, но...) ТИ ( О, любителю на де що има зло / войни / масови разрушения) си хасерал това аниме ( пълно с бишонени)?! Отделно, че изобщо не очаквах момче фен на тази история ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Евала, света успява да ме шокира всеки ден! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
а, ако не успее Биги да те шокира, ми то тогава кой
аз като един фен на мангата съм горе долу доволна. Имам предвид, винаги го има това разочарование след като гледаш аниме по нещо, което си чел. Тъй де, чел си, представял си си го по един начин и е нормално да останеш леко разочарован като го видиш анимирано по-малко по различен. На мен примерно не ми хареса как Кишио озвучи Канаме. Супер мекушав го направи.
Иначе към Зеро, никакви забележки! Чудесно си го направиха.
Само ме притеснява обема. Любопитно какво ще успеят да свършат за 26 епа.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 10:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Не съм чела мангата и за това спокойно мога да кажа, че епизодчето много ми хареса ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Бишонени и бишоужота под път и над път, вампирясали истории, чалнат директор, какво повече
Арта е доста красивичък, определено печели точки. OP/ED бяха добре, симпатични. Бишитата не са лоши, но тук бишоужото ми направи повече впечатление, много е сладка :р Още не мога да си намеря фаворити сред тях, но може би по-нататък.. Канаме е ок, но все още ми се струва просто обикновен куул биши XD Само мисля, че щеше да има прекрасен баланс ако гласа му не беше толкова нежничък, защото външността му е, ноо какво пък, не е болка за умиране. Зеро е.. начумерен. Толкоз ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /това съвсем не е лошо качество за биши :р/. За останалите няма много какво да се каже..
Очертава се приятно интересна история, ще следя за останалото, от толкова хвалби по мангата имам някакви очаквания.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 11, 2008 8:51 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Най-сетне успях да го изгледам този епизод.
Ужасно смесени чувства.От една страна страшно щастлива и ентусиазирана,но от друга тая анимация една не ми разказа играта.И тези неонови очи...
Да не говорим ,че Шики на нищо не прилича.както можаха да ми съсипят Шики.
Но пък историята върви малко по-различно.Много приятно и бишитата направо ме побъркват.Дано вдигнат малко нивото....
26 епизода...Или ще свърши със развръзката на мангата,където е сега или отворен край за втори сезон.Алтернативен край не мога да си представя.Освен,ако не решат пък да засегнат само Зеро..
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 11:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Сега изгледах втори епизод. Струва ми се че се движат прекалено бързоо, много избързват, прекалено много неща наведнъж T^T Значи, арта пак беше под всякаква критика и мога да направя неколко screenshot-а които да хващат окото, на пръсти се броят, не повече, и то всички които ми хареса бяха такива на които им показваха само устните /когато Канаме цунка шоколада, или когато Зеро и Yuuki бяха в банята и и даваха врата+устните~ XD/ НО! Въпреки това, всеки път като показваха Kaname-senpai и като му чуех гласа и изпадах в транс. И помня че през цялото време виках "Kyaaaaaa~a >3<" и се разтапях на пода. Zero изглеждаше отвратително, вече се чудя има ли смисъл да се надявам за по-добър арт в следващите епизоди XD Като изключим това и се абстрахирам от мангата - епизода ставаше XD. Както винаги си изгледах и опънинга и ендинга целите /когато пуснаха опънинга и помня че бях ултра excited XD - like a first date or so XDD - тази песничка ми действа много зле. Чак и телефона ми звъни с нея XD/ - за тях поне нямам забележкa~ Oh, нямам търпение за следващия еп. Сиг арта ще е трагедия, но тва е Vampire Knight *A*
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 7:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Цитат: ПП.Малко критика е по-добре от нищо и несъммне е по-добре да съм обективен за някой творби от колкото да приема "обективното мение" че"о да била яка"...............
*Cough*, кхъм, *cough* XD
Ми то, хубаво си почнал с критика, уважавам го, ма дай и да кажеш точно каква е тя, а? Т.е. аз от твоя пост разбирам, че не намираш нищо интересно ...което си е дооооста субективно казано, ако не се подкрепиш кое точно не ти допада, защо мислиш така,etc.
Аз, примерно, също го насолих едно хубаво, но поне си казах защо го соля и защо смятам, че и занапред ще го соля
ПП: И бтв, съзнаваш, че това е шоуджо, нали?
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|