Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:18 pm 
Аватар

Aerith написа:
Не, че нещо амаааа Харо си е универсално >.<

Разбирам, че повечето от вас не са гледали оригиналният Гъндам, но все пак Атрън не е измислил Харо ...Харо е измислил Атрън :lol: (не бе, шегувам се), но е факт, че Харо е измислен много преди Гъндам Сийд, хора :wink:

E не слагай хората под общ знаменател, само аз приписах ролята на изобретател на Харо на Асуран :lol:
А имало ли е такива роднински връзки както сега се очертава да има? (XD)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:26 pm 
Аватар

От превюто се вижда че още следващия епизод Сетцуна почва номерата си :o Чак до ревност трудничко ще се стигне :lol:
Иначе идеята онази русата нещо и става и за това приятеля и се записва в армията и във втори сезон става един от главните действащи лица ми се вижда донякъде правдоподобно и с потенциал до извесна степен да е интересно развитие.
Иначе тези тринитито или поне Нена има същата способност като Тиериа. Общо взето щом изтраях първите епизоди сега очаквам само интересно развитие. Колкото до Харо аз лично не съм го засичала преди сийд, но от най старите серии не съм гледала.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:30 pm 
Аватар

Абе епизода беше мноо як. Михаел е типовете ревнив брат, който май има силното желание да счупи главата на Сецуна и да пу изпие мозъка.
За сметка на това Йохан докато са го пекли малко са го препекли.
Нена пък още ми е странна. За нея по-късно.
Абе като цяло човек седи и се чуди по какво, по дяволите си приличат, че човек да може да предположи, че са роднини. Аз лично никакви прилики не виждам.

Мноо се радвам, че най-сетне вметнаха тия тримата, защото иначе не мога да си представя колко тъпо щеше да бъде само борбата между СБ и света. Още не е ясно какво става с тия Гъндали и откъде се взеха и имам странното чувство, че никога не са били част от плана Шенберг. Някаква друга роля имат в цялата работа, ама това тепърв аима да се вижда.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 11:03 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

YEEEEEESSSSS :wave: Стигнахмеееее, стигнахме до развратния момент, от който се почва "това ли искахме да постигнеме, за това ли се бием, това ли са... серестиару биингу :( :( :( " & than "lets kill these bitchezzz :taz: " И наще 4 героя ще се обърнат срещу новите майстари и стария свят, революцията на осъзналите се герои, изпълнението на плана на Дартх Вейдър, а не на "човекът Х", който се е възползвал от него! Ааааааааа~Ah, красота, е тва е gundam беее :wave:

Та малко и епизода да изкоменттирнувам.... Ок, кво беше тва в началото? Не ми казвайте, че беше 6 години в бъдещето, синьото Харо? До сега не е имало гъндам, в който да ни препращат в средата на епизодите с няква времева пауза, ше стане твърде уникално тука. Тъй чее... да кажем, че това е била няква експедиция в днешно време, за която селестиалите не знаят(?) и благодарение на тва професора е разбрал за истината(и ТЕ* са разбрали, че той е разбрал xD).
ТЕ* = хората, стоящи зад изпълнението на плана Вейдър и ест. възползвайки се от него, за да постигнат world domination.
ТЕ би трябвало наистина да са създали бая повече гъндами, освен ако тия частици не са били някаква наличност и не са свършили, само това би било оправдание. Иначе тряя да видиме още бая gundam wars в тоя сериал :>

Обзървърите кои са подемоните. И защо съществуват? Да не би тоя пич да ни разказва историята.... в сми, ония със зелената коса също е 100% изкуствен човек, който е майстар... ама са, тва си е ясно откак се появи. По-интересното е как ще се включи(предполагам чак във 2рата част на сериала...).

shadowblack написа:
Луиз, от друга страна, няма да е лошо да поумре малко...

=))
True... ма едва ли ще е толко лесно... иначе постановката за смъртта й и влизането на лекето в армията е добра, апруувд.

Новите майстари явно всичките са некви психопати.. ма те винаги ги подбират/създават такива в последно време. Не може да минеме без момент, в който всеки един от тях ще се пречупи и ще има смяна на страните, съмнения, обръщане към свойте и stand alone action. Аз ако бех на Сетсуна щях да тръгна с тая, за идеята.. можеше да лийкне нещо повечко информация, не за друго ~_~ Ма не го обвинявам, можеше и да го изнасили все пак =)) //wich aint that bad.. но пича си държи на принцеската.

Ай да залагаме - професора е лийкнал инфо точно преди да умре, или информацията тепърва ще дойде с Харото от Юпитер?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 12:36 am 

Ся гледах 18 еп . Бахти битките бахти мощта ! Тоя Грахам с овер-флаг направо ме изуми как помля Трон 1 . Тоя Грахам влезе ли в Гъндам няма да има спиране бахти урода. Много як епизод най якия до сега !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 3:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

WOOOOOOOOOOOOOOT Надъхн!!!!!
Размежете гииии
Go Setsuna GO GO !!!! Избий ги, изнасили ги, из**** ги АУУУУ колко се надъхах от края направоооо.... Сетсуна ми надмина очаквания с много :taz:
Флаг-пича само един поклон и надежда, че ще се качи някой ден на Флаг имащ моща на гъндам :ave:
Луис не ми се щеше да страда толкова, грубо е, ЧАК толкова... мн грубо. А пича са е момента да подивее и да влезе в армията...
И мнооого ми се ще, светът да разбере, че Сетсуна е нападнал новите модели. Само е толко инфо да лийкне, че гъндамите не са на едно мнение, и че има нови, които са различни ... ма аре да не ставам нагъл, би ми било достатъчно да отреже само някой крайник на който и да е от отния 3мата :taz:
Отивам да правя лицеви, че тряя изкарам тоя адреналин нейде :taz:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 3:06 pm 

На мен ми стана много тъпо че Луис препати така , е поне е жива. Тоя маняк ( Саджи ) може аистина да влезе в армията и да подивее. Много ще се накефя ако той размаже фейса на тая с розовата коса ТРОН 3. И все пак на негово място бих умирал от кеф че Луис е жива и се е разминана с толкова малко демидж

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 5:36 pm 
Аватар

А новият епизод беше резачка. Ся немога да си намеря място от кеф. Особено след като видях кво сътоври Грахам Акр. Не стига че тотално ме убеди каква имба е след като свали Dynames с лудата маневра в 15 епизод ми и сега като за 1 бройка да види сметката на Големия Тринити. Направо ми напълни душата. И се надявам новите флагове да ги напраят яко злоби за да могат психо-гъндамите и оная малката да си го получат. А нея колко искам като умира да пищи.
И евала на Сетсуна!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 8:05 pm 
Аватар

Дам за Луиз дори аз забравих колко беше досадна след като я видях без ръка. Очаквах нещо от типа силен шок загубила ума си(тогава щеше да почне повече да нерви с присъствието си), но това беше достатъчно че да почнеш да й съчувстваш. :(
Иначе Сецуна очаквах още в първия случей когато нападнаха сватбата да тръгне срещу гъндамите, ама да речем че трябва да се съобразява... Сега дано причини по серизни щети на оборудването им :evil: Много нервят обстановката. Грахам най-накрая сериозна причина да почне да ме кефи :D Искам да се сдобие с някой от гъндамите непременно! Макар засега още да няма изглед за такова развитие :roll: А това че после плю кръв защото машината му е слаба или заради личното му здраве!? Ще бъде кофти ако е за второто, а до такава степен да са прецакани другите машини с изключение на гндамите... :?
Чакаме следващия еп :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 9:32 pm 

Не плю кръв защото като в гъндам уинг ( Talageese ) не е увладял робота и не е свикнал на скоростта му с времето би трябвало да спре да му действа така както в гъндам уинг . Грахам набара ли гъндам няма да има спиране . Сетсуна не ме кефи много ама радва - решителен ся направо ще ги счупи тия трони. Само дано тая с червената ксоа да оцелее че да може Саджи да я спука от бой и убие :evil: Луис много ме кефии как може да стрелят по нея :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 9:57 pm 
Аватар

ок да от скороста но не това ми беше чудно. Работата е дали това е капацитета на нормалните машини?! Ако е така дори и най-добрия пилот ще бъде лимитиран затова допускам възможноста самия ююююграхъм да е проблема в случея. Все пак машината му трябва да е една от най-добрите или поне по-добрите не-гъндам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 10:31 pm 

Обикновения Флаг неможе да достигне таква скорост. Овер Флаговете могат но не всеки пилот е достатъчно добър за да я използва и да оцелее. Грахам е много добър но неможе да издържи претоварввването , с времето ще става по добър и ще овладее робота. Абсолютно същото го имаше в gundam wing .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 10:59 am 
Аватар

Тая Нена ми идва да й счупя главата!!! Луис никога не съм й била фен, ама такава гадост да й се случи.... Е, нема как да не се ядосам!
Може ли да е такава тъпачка?! Я гледай, на тях им е кеф, я да им направя гадно, че да се почувствам по добре... И то без никаква причина... Борят се за доброто на човечеството, а тая.. Така става като деца тръгнат да спасяват света.
Супер разгневена съм :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 6:10 pm 
Аватар

Напълно съгласна съм с горното мнение. Просто тази лигла Нена толкова много ме издразни, че.. който първи я убие печели статуса на любим герой от анимето.
За първи път това аниме предизвиква някакви емоции у мен. Стана ми адски гадно за Луис. Просто мисълта за такива травми само ме плаши. В един момент да си живееш нормално, в следващият без някой крайник си е страшно. И айде дори да оставим това на страна, толкова глезено момиче като Луис да загуби всички изведнъж, изненадана съм, че дори се държи още. Впрочем още когато Саджи извади пръстените бях сигурна, че ще й липсва ръка, но даже си мислех, че и двете. Гадно наистина, много. Има поне една добра страна- вече знае за какво става дума и колко гаден е животът около нея, вече няма да е същата. А и очаквам интересни реакции от Сажи.
Нена се оказа пълна тъпачка, официално не я понасям. Въобще за каква се мисли -.- Тя ще си решава какво да прави. Колко проблеми ще си имат добрите стари майстъри заради нея най-вече. Искам Сетсуна бесен, ако може в екип с Марина да спасяват положението.
Грахам ми спечели уважението също, ще го видим и него колко ще си спази обещанието.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:07 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

extasy написа:
Борят се за доброто на човечеството, а тая..

no nononono(shake) Нашите гъндами -да. Под предтекст да се спре войната, нашите гъндами излизат и извършват повечето мръсна работа. После идва спец.частите и под същият предтекст, лишват света от техните най-силни оръжия/бази и изведнъж 'хах, кой каза, че го правиме за мир' и почва завладяването на света... ^^" Проблема пред тях, ще са наще.
Действието на Нена и реакцията на братятя й хич не ме изненада. Фазата за унищожаване на главните сили на Земята вече са в досататъчно напреднал стадии ;]

Иначее ще е добре ако е от бързината на Флаг-а, както беше в Уинг, но ще му трябва доста по-бърза машина да владее, за да се бие нормално и безопасно... Трее си му гъндам на тоя пич...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]