Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 11:19 pm 
Аватар

Ми че как така ще паднат до такова ниво, че да се съюзят. Нее, по-интересно е всеки да иска Тоа. А сега като я имат, да видим за колко дълго.
Тези решителни битки между Дракон А и Б леко ги пренебрегнах и повече се съсредоточих върху обяда си докато вървяха :drop: Само като гледах на места как ги даваха на разделен екран и с тези екипи/дрехи/каквото там бяха и ми приличаше повече на олд скуул мека пародия.
Както обикновено, добре, че ми разясняваш някои работи след епизода :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 11:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бритни Спиърс имаше една такава песен навремето...
ДЖИН! You, did it again... you played with my Gio, you stole it again, ou baby baby ДЖИН!! ~~~ :dance:
...
Та тука последните епизоди... беше на косъм от това да се появи и някаква история в това аниме ама НА< НЯМАААА :hotl: Като гледам и в 10ти ще има само разни 10тина готини кадъра и аз все още ще се чудя какво е това синхронизация...

Мн ме разочарова Джин като тръгна да "дава" Гио. Чеей малко бе, пича верно ли му е подчинен? Нали не е на никой, как тогава някой ще го даде на друг :lol: Иначе хуу, че се усети навреме за единственото останало в живота му - Гио и Тоа.. ама... баси дайте му малко сила на тва дете, само блъска по вратите и реве..

Тоа... с майка си ли говореше? Оная планета Марс там.. или квото беше :lol: Аз принципно, бях убеден, че Тоа е самата сестра на Джин, не просто някъвси дракон =/ Щото нали на шефа на ИСДА детенцето също е дракон. И то носи жълто, като ония капсулования дракон, дето Тоа видя... та мислех, че просто драконите са им поодрали кожицата и разсъдъка, ама явно е друг случая.
Не че очаквам да го разбера по-рано от 17ти епизод :lol:

Гио пак се доказа като най-волеви дракон, появи се лилавата аристокрация... бе тия са цяла мафия, са ше стане dragon wars тука, особено с тия пришълци(Аге..квобеше) на оная ц.ц.стата лоша ~_~"

Иначе да, рекордите вече ги бият отвсякъде с хващане и бягане. Явно всеки от екипа главни герои трябва поне по веднъж да хване Джин ^^" А па взеха нови герои да се появяват... тва момче ше си отлежи по арести до края на сериала, ***@%@$(! ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 12:00 am 
Аватар

=)) =)) =)) Саяне, само заради тоя твоя коментар си заслужаваше да си губя времето с тоя епизод. =)) =))

Сериозно ли очакваше нещо изненадващо като "Тоа всъщшност е Аи (сестрата на Джин)"? Не и в това аниме. Макар че щеше да е интересно ако беше така: "А, значи съм влюбен в сестра си. Глей к'во нещо." :lol: Макар че малко incest би разнообразил нещата поне малко.

Между другото, аз колкото повече се замислям, толкова повече се убеждавам, че авторите са решили да поставят нов рекорд за най-много епизоди без (почти) никаква история в аниме, което явно ИМА такава. Представяте ли си: гледаме, гледаме, гледаме, и така 24-25-26 (колкото ще са там) епизода, а накрая на последния надпис "Очаквайте продължение. ОВА-та започва да излиза на еди-коя-си дата". =)) Това ще е е*ати изненадата. Уникаен подход. =)) Дано поне евентуалната ОВА да е хентай. :oops:

А тея новите май наистина са за да има кой да залавя/спасява (според моментните нужди) Джин и компания. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 5:20 pm 
Аватар

Този епизод беше супер тъп :lol: Поне в битката м/у драконите и милярдите космически кораби да си личеше какво става, ама не-вижда се само приятния черен цвят на необятния космос :lol:
Та много се радвам докато ви чета коментарите, разнищвате всяка загадка поставена в анимето :idea:
А и shadowblack дано се сбъдне желанието ти за някоя хентай ОВА, но като се замислия за противно едрогърдите каки които ще участват и в евентуалната ОВА стискам палци на авторите да не се сетят за тази твоя идея :hotl:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2007 10:25 pm 
Аватар

shadowblack написа:
Представяте ли си: гледаме, гледаме, гледаме, и така 24-25-26 (колкото ще са там) епизода, а накрая на последния надпис "Очаквайте продължение. ОВА-та започва да излиза на еди-коя-си дата". =)) Това ще е е*ати изненадата. Уникаен подход. =)) Дано поне евентуалната ОВА да е хентай. :oops:

Представям си как гледаме, гледаме, после то свършва с надпис "Ми тва беше. Ако искате да разберете как се развива историята, можете да си я доизмислите". Абе те хората развиват уж някаква история, ще до докарат до края, ама колко има смисъл цялата работа е отделен въпрос ^^' (а че още от самото начало анимето трябваше да е Хентай е още един въпрос..)
Саяне, точно в целта-това е песента на анимето :hotl:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 4:04 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: Ама... ама... ама... Това не може да бъде! Имаше развитие на историята! :shock: :shock: Не ме разбирайте погрешно - изненадан съм не че имаше развитие, а че въобще имаше наченки на история! Значи Тоа била пратена да прибере яйцата. А оня професора със светещите очи като нищо ще се окаже дракон откраднал тея яйца и ще трябва някой да го пребие.

Асистентката на оная докторка се оказа шпионин! :shock: Надали има някой, на който да му беше хрумвало подобно нещо. Просто на въпросната асистентка въобще не й се обръщаше внимание досега и не изглеждаше като да е от значение за историята.
Честно казано, към края на епизода почнах да си мисля, че като подарък за рождения ден ще поиска докторката да й стане гадже/любовница/etc. :roll: Но уви - предпочете Тоа (предатека такава! :P ).

Голям (дори огромен) плюс за епизода беше факта, че Казуки на практика не участваше - показаха го само за няколко секунди, колкото да кажат, че проучват дали глупака става за Драгонавт. За съжаление май засега остава в екипа (съдейки по превюто).

Обясниха и за Резонанса поне донякъде. Но явно има и още.

Акира и Макина най-после се обърнаха срещу ISDA. Определно те ме кефят най-много от всички "Господар/Дракон" двойки. Ще е хубаво да ни кажат малко повече за тях и за връзката им (засега видяхме само как са се срещнали).

Асим (шефа на Гарнет) ми прилича на зла вверсия на главен герой от харем аниме. И явно сегашният му харем не му е достатъчен, та иска и Тоа. :roll: Да не забравяме и че Гарнет май беше на друга планета когато говореше с него. Засега действието беше само на Земята и Луната, но май ще се ходи и на други планети.

Абе накратко този епизод беше доста по-добър отколкото очаквах. Може би защото благодарение на предните епизоди свикнах да не очаквам много. :roll: Или пък защото най-после има развитие и нещата отиват нанякъде.

Предположения след колко време Джин пак ще бъде пленен от някой? :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 9:20 pm 
Аватар

Браво! Този път смея да кажа, че гледах най-добрия епизод до сега.Нямаше го вайкането на Джин и на Казуки, а също шпионина в ISDA не очаквах да е тази ..(забравих и името) все пак се криеше зад огромните.. гърди на професорката и едва ли някой би я заподозрял в толкова пъклени планове :lol:
Мисля че скоро и онази малката ще постъпи като Акира и Макина, но кой знае :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 11:46 pm 
Аватар

И аз се учудих как може да ми хареса толкова голяма част от епизода... това е точно обратно на Наруто, ако няма битки с дракони а само говорене е супер, стига да не говори онова мрънкало Казуки :lol:
аз си мислех че оня с чевените очи е шпионина но щом се оказа асистенката той какъв се пада(нали има само ЕДИН шпионин) :roll:
бтв тоя Казуки май се превърна в най-големия дразнител от аниметата които съм гледал(дори задмина по дразнимост и Shinji от NGE което мислех че никога няма да се случи)...като почне да говори ми се прииска да превъртя напред сериала(то па едно говорене Гео, Гео, о Гео...). Нз дали в това аниме е такова в което умира някой от главните герой но ако по случайност е така нека Казуки да умре(по възможност по-жалко от Лайт от DN)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 9:23 pm 
Аватар

Моного се чудя на вас как до сега не сте разбра ли че асистенката е шпионина от доста от давна го знаех. И аз споделям мнението че тоя Казуки че трябва да се маха. А и нещо онзи професор който спря иследването нещо ми е подозрителен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 11:59 pm 
Аватар

Ооо и аз ги виждам- тези все още мътни и незабележими особено, но способни да се превърнат в истинска история- наченки :lol:
В действителност друго освен обичайно-маоумните реакции на Джин, не ме издразни :shock:
Макира и Акира са сладки. Харесва ми това леко покровителско и силно държание на Акира ^^. Но вече за втори път помага на Джин, не е честно да повтаря ред.
Асистентката се появи от нищото наистина. Опити за вкарване на елемент на изненада. Че и подаръци иска, сякаш Тоа не я искат достатъчно вече :lol:
А този Асим е някакво много дразнещо злодейче ~.~ Ако беше хентай, определено той щеше да е в центъра.
И сега пак се сещам за онова контролно, в което имаше "резонанс" и си представям как пиша, че е способността на хора да се свързват с драконите си.
Да не забравим, че този път настъпи моментът когато най-после обясниха нещо на Джин, вместо да му казват пак "мъ не се прави на ударен". Знаменит момент!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 1:56 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

И аз съм възхитен от това, че брилянтните сценаристи показаха, това че притежават повече от 13,6% IQ коефицент! :shock:

Албион (Тоа) е регистрирана на името на Камишина Джин, сиреч той е неин господар (OMFG! What a God damned surprise)
Това което ме ядоса е, че не обесниха как поДяволите е станал тоя резонас докато Джин е преминавал от един в друг атмосферен слой?! (е може и да го направят... в друг сезон, може би!)
За историята няма смисъл да отварям дума, достатъчно хора преди мен са се изразили по въпроса и съм напълно съгласен с тях.
Акира си ми остава най-приятния женски персонаж от началото на анимето. Как им се изрепчи в началото на всички (САМО ТАКА !) густо ми направи. Отношенията и с нейния дракон са най-интересните от всички останали връзки във анимето (имах си аз да не са, ах тази Макина) :oops:
Стана ми малко смешно... На тоя Гио хич не му върви... Ся е на някакъв остров от който неможе да избяга :lol: Просто няма късмет това момче...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 1:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Абе това беше станало голяма сапунка. Имам чувството, че във всеки епизод задължително трябва да има поне един опит за бягство о.О
А и тоя Тоа, уж голямата рабога, Алб,м, оригинал, само отиде в една стая, разпери повелително ръце и я прибраха обратно wtf?! Не обсъждам Джин, който както винаги репликата му за целия епизод беше "искам Тоа" и малко разнообразие от рода на "мамо, татко, Аи, къде сте"....

Иначе в този еп за пръв път имеше наченки на развитие :idea: няколко предателства наведнъж в комплект с нов персонаж, принца, който ми се вижда некъф прекалено готин за това аниме о.О
А Акира май е единствената в това аниме дето има грам мозък отвъд драгона си (Казуки-Гио-Джин-Тоа-Уидоу...........)

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 5:29 pm 
Аватар

:twisted: О, дааа! Това ми стана любимия епизод от анимето! Тоя новия дракон явно хич не си поплюва, за разлика от Тоа! Как набързо отнесе онея дето уж щяха да унищожават Танатос! :twisted: Интересно какво направи с Yuya (или както там се пише това име).

Тоя "принц" Асим звучи точно по същия начин като L.A. от El Cazador, което за мен е необходимо и достатъчно условие да го намразя. Във всеки случай Тоа засега остава негово притежание.

Нанами и Гарнет май не се понасят много-много. Интересно дали това ще окаже някакво влияние по-нататък...

Новата драгонавтка и нейния дракон (които единствени оцеляха от оная база) изглеждат симпатични засега. Да видим те каква роля ще имат. И като говорим за дракони, дали онова малкото момиченце дето изглежда точно като дъщерята на Сасаки е неговия дракон? Най-вероятно да, но определено би било по-интересно ако отговора е "не".

Дали Джин и Гио пак ще тръгнат да спасяват Тоа, или първо ще пробват да се разберат с новия дракон?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 8:59 pm 

Според мене е време и Гилард армията да пленят Джин отново, че да има баланс - те само 1 път го бяха хванали, а тия ИСДА няколко пъти не може така.

Относно тоя новия дракон нещо като му гледах пипалата там може да се окаже и октопод :lol: Поне малко видяхме, че има и лоши дракони в тая история :lol: Джин и онова лоли сега какво ли ще правят в оная къща ама едва ли ще е нещо интересно - така де тя мацката гола, а той "Искам да видя Тоа (гола)!" :oops:

Хахаха обаче това аниме сигурно го гледат поне още 10-ина такива като мен - заради Booobnauts-овете хахахаха!

Наистина се надявам да има някакво по-сериозно развитие, че иначе ще е към умирчка :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 10:12 pm 
Аватар

Този нов дракон като нищо да направи резонанс с Yuuya ли беше онзи хлапак...А онази малката сигурно е дракон с това "Да!" дето каза все едно е робот(а и нищо чудно да се окаже че е робот =)) ).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]