|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 11:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ми че как така ще паднат до такова ниво, че да се съюзят. Нее, по-интересно е всеки да иска Тоа. А сега като я имат, да видим за колко дълго.
Тези решителни битки между Дракон А и Б леко ги пренебрегнах и повече се съсредоточих върху обяда си докато вървяха ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) Само като гледах на места как ги даваха на разделен екран и с тези екипи/дрехи/каквото там бяха и ми приличаше повече на олд скуул мека пародия.
Както обикновено, добре, че ми разясняваш някои работи след епизода
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 11:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бритни Спиърс имаше една такава песен навремето... ДЖИН! You, did it again... you played with my Gio, you stole it again, ou baby baby ДЖИН!! ~~~ ... Та тука последните епизоди... беше на косъм от това да се появи и някаква история в това аниме ама НА< НЯМАААА Като гледам и в 10ти ще има само разни 10тина готини кадъра и аз все още ще се чудя какво е това синхронизация...
Мн ме разочарова Джин като тръгна да "дава" Гио. Чеей малко бе, пича верно ли му е подчинен? Нали не е на никой, как тогава някой ще го даде на друг Иначе хуу, че се усети навреме за единственото останало в живота му - Гио и Тоа.. ама... баси дайте му малко сила на тва дете, само блъска по вратите и реве..
Тоа... с майка си ли говореше? Оная планета Марс там.. или квото беше Аз принципно, бях убеден, че Тоа е самата сестра на Джин, не просто някъвси дракон =/ Щото нали на шефа на ИСДА детенцето също е дракон. И то носи жълто, като ония капсулования дракон, дето Тоа видя... та мислех, че просто драконите са им поодрали кожицата и разсъдъка, ама явно е друг случая. Не че очаквам да го разбера по-рано от 17ти епизод
Гио пак се доказа като най-волеви дракон, появи се лилавата аристокрация... бе тия са цяла мафия, са ше стане dragon wars тука, особено с тия пришълци(Аге..квобеше) на оная ц.ц.стата лоша ~_~"
Иначе да, рекордите вече ги бият отвсякъде с хващане и бягане. Явно всеки от екипа главни герои трябва поне по веднъж да хване Джин ^^" А па взеха нови герои да се появяват... тва момче ше си отлежи по арести до края на сериала, ***@%@$(! ^^"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
![=))](./images/smilies/=)).gif) Саяне, само заради тоя твоя коментар си заслужаваше да си губя времето с тоя епизод.
Сериозно ли очакваше нещо изненадващо като "Тоа всъщшност е Аи (сестрата на Джин)"? Не и в това аниме. Макар че щеше да е интересно ако беше така: "А, значи съм влюбен в сестра си. Глей к'во нещо." ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Макар че малко incest би разнообразил нещата поне малко.
Между другото, аз колкото повече се замислям, толкова повече се убеждавам, че авторите са решили да поставят нов рекорд за най-много епизоди без (почти) никаква история в аниме, което явно ИМА такава. Представяте ли си: гледаме, гледаме, гледаме, и така 24-25-26 (колкото ще са там) епизода, а накрая на последния надпис "Очаквайте продължение. ОВА-та започва да излиза на еди-коя-си дата". ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това ще е е*ати изненадата. Уникаен подход. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Дано поне евентуалната ОВА да е хентай. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
А тея новите май наистина са за да има кой да залавя/спасява (според моментните нужди) Джин и компания.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 5:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Този епизод беше супер тъп ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне в битката м/у драконите и милярдите космически кораби да си личеше какво става, ама не-вижда се само приятния черен цвят на необятния космос
Та много се радвам докато ви чета коментарите, разнищвате всяка загадка поставена в анимето
А и shadowblack дано се сбъдне желанието ти за някоя хентай ОВА, но като се замислия за противно едрогърдите каки които ще участват и в евентуалната ОВА стискам палци на авторите да не се сетят за тази твоя идея
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 10:25 pm |
Haruka |
|
|
shadowblack написа: Представяте ли си: гледаме, гледаме, гледаме, и така 24-25-26 (колкото ще са там) епизода, а накрая на последния надпис "Очаквайте продължение. ОВА-та започва да излиза на еди-коя-си дата". ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това ще е е*ати изненадата. Уникаен подход. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Дано поне евентуалната ОВА да е хентай. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Представям си как гледаме, гледаме, после то свършва с надпис "Ми тва беше. Ако искате да разберете как се развива историята, можете да си я доизмислите". Абе те хората развиват уж някаква история, ще до докарат до края, ама колко има смисъл цялата работа е отделен въпрос ^^' (а че още от самото начало анимето трябваше да е Хентай е още един въпрос..)
Саяне, точно в целта-това е песента на анимето
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 4:04 pm |
shadowblack |
|
|
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Ама... ама... ама... Това не може да бъде! Имаше развитие на историята! ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Не ме разбирайте погрешно - изненадан съм не че имаше развитие, а че въобще имаше наченки на история! Значи Тоа била пратена да прибере яйцата. А оня професора със светещите очи като нищо ще се окаже дракон откраднал тея яйца и ще трябва някой да го пребие.
Асистентката на оная докторка се оказа шпионин! ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Надали има някой, на който да му беше хрумвало подобно нещо. Просто на въпросната асистентка въобще не й се обръщаше внимание досега и не изглеждаше като да е от значение за историята.
Честно казано, към края на епизода почнах да си мисля, че като подарък за рождения ден ще поиска докторката да й стане гадже/любовница/etc. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Но уви - предпочете Тоа (предатека такава! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ).
Голям (дори огромен) плюс за епизода беше факта, че Казуки на практика не участваше - показаха го само за няколко секунди, колкото да кажат, че проучват дали глупака става за Драгонавт. За съжаление май засега остава в екипа (съдейки по превюто).
Обясниха и за Резонанса поне донякъде. Но явно има и още.
Акира и Макина най-после се обърнаха срещу ISDA. Определно те ме кефят най-много от всички "Господар/Дракон" двойки. Ще е хубаво да ни кажат малко повече за тях и за връзката им (засега видяхме само как са се срещнали).
Асим (шефа на Гарнет) ми прилича на зла вверсия на главен герой от харем аниме. И явно сегашният му харем не му е достатъчен, та иска и Тоа. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Да не забравяме и че Гарнет май беше на друга планета когато говореше с него. Засега действието беше само на Земята и Луната, но май ще се ходи и на други планети.
Абе накратко този епизод беше доста по-добър отколкото очаквах. Може би защото благодарение на предните епизоди свикнах да не очаквам много. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Или пък защото най-после има развитие и нещата отиват нанякъде.
Предположения след колко време Джин пак ще бъде пленен от някой?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 11:59 pm |
Haruka |
|
|
Ооо и аз ги виждам- тези все още мътни и незабележими особено, но способни да се превърнат в истинска история- наченки
В действителност друго освен обичайно-маоумните реакции на Джин, не ме издразни
Макира и Акира са сладки. Харесва ми това леко покровителско и силно държание на Акира ^^. Но вече за втори път помага на Джин, не е честно да повтаря ред.
Асистентката се появи от нищото наистина. Опити за вкарване на елемент на изненада. Че и подаръци иска, сякаш Тоа не я искат достатъчно вече
А този Асим е някакво много дразнещо злодейче ~.~ Ако беше хентай, определено той щеше да е в центъра.
И сега пак се сещам за онова контролно, в което имаше "резонанс" и си представям как пиша, че е способността на хора да се свързват с драконите си.
Да не забравим, че този път настъпи моментът когато най-после обясниха нещо на Джин, вместо да му казват пак "мъ не се прави на ударен". Знаменит момент!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 1:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
И аз съм възхитен от това, че брилянтните сценаристи показаха, това че притежават повече от 13,6% IQ коефицент!
Албион (Тоа) е регистрирана на името на Камишина Джин, сиреч той е неин господар (OMFG! What a God damned surprise)
Това което ме ядоса е, че не обесниха как поДяволите е станал тоя резонас докато Джин е преминавал от един в друг атмосферен слой?! (е може и да го направят... в друг сезон, може би!)
За историята няма смисъл да отварям дума, достатъчно хора преди мен са се изразили по въпроса и съм напълно съгласен с тях.
Акира си ми остава най-приятния женски персонаж от началото на анимето. Как им се изрепчи в началото на всички (САМО ТАКА !) густо ми направи. Отношенията и с нейния дракон са най-интересните от всички останали връзки във анимето (имах си аз да не са, ах тази Макина) ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Стана ми малко смешно... На тоя Гио хич не му върви... Ся е на някакъв остров от който неможе да избяга ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Просто няма късмет това момче...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 1:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Абе това беше станало голяма сапунка. Имам чувството, че във всеки епизод задължително трябва да има поне един опит за бягство о.О А и тоя Тоа, уж голямата рабога, Алб,м, оригинал, само отиде в една стая, разпери повелително ръце и я прибраха обратно wtf?! Не обсъждам Джин, който както винаги репликата му за целия епизод беше "искам Тоа" и малко разнообразие от рода на "мамо, татко, Аи, къде сте"....
Иначе в този еп за пръв път имеше наченки на развитие няколко предателства наведнъж в комплект с нов персонаж, принца, който ми се вижда некъф прекалено готин за това аниме о.О А Акира май е единствената в това аниме дето има грам мозък отвъд драгона си (Казуки-Гио-Джин-Тоа-Уидоу...........)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 5:29 pm |
shadowblack |
|
|
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) О, дааа! Това ми стана любимия епизод от анимето! Тоя новия дракон явно хич не си поплюва, за разлика от Тоа! Как набързо отнесе онея дето уж щяха да унищожават Танатос! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Интересно какво направи с Yuya (или както там се пише това име).
Тоя "принц" Асим звучи точно по същия начин като L.A. от El Cazador, което за мен е необходимо и достатъчно условие да го намразя. Във всеки случай Тоа засега остава негово притежание.
Нанами и Гарнет май не се понасят много-много. Интересно дали това ще окаже някакво влияние по-нататък...
Новата драгонавтка и нейния дракон (които единствени оцеляха от оная база) изглеждат симпатични засега. Да видим те каква роля ще имат. И като говорим за дракони, дали онова малкото момиченце дето изглежда точно като дъщерята на Сасаки е неговия дракон? Най-вероятно да, но определено би било по-интересно ако отговора е "не".
Дали Джин и Гио пак ще тръгнат да спасяват Тоа, или първо ще пробват да се разберат с новия дракон?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 8:59 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Според мене е време и Гилард армията да пленят Джин отново, че да има баланс - те само 1 път го бяха хванали, а тия ИСДА няколко пъти не може така.
Относно тоя новия дракон нещо като му гледах пипалата там може да се окаже и октопод ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне малко видяхме, че има и лоши дракони в тая история ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Джин и онова лоли сега какво ли ще правят в оная къща ама едва ли ще е нещо интересно - така де тя мацката гола, а той "Искам да видя Тоа (гола)!" ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Хахаха обаче това аниме сигурно го гледат поне още 10-ина такива като мен - заради Booobnauts-овете хахахаха!
Наистина се надявам да има някакво по-сериозно развитие, че иначе ще е към умирчка
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|