Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 06, 2007 3:55 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ЛЕЛЕЕЕ :hotl: толко анимета изгаври на "кой съм аз" :hotl: Но гъндам сийд бе най-яко направено :hotl:

Maria-chan rulz ^o^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 9:51 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Абсолютно гениално аниме! 0_0 Взима ми гласа за аниме на 2007-ма съвсем определено. Просто нямаше и секунда, в която да не си правиха бъзик с японското (и не само) общество. Аааа умрях си от кеф >< И арта е убийствен на всичкото отгоре. Аааа искам Каере на доуджин!

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 10:10 am 
Аватар

Хмм ! Ми не съм го гледал но мисла да почна да го гледам има добри одзиви от добри хора като гледам значи анимето е добро :) Следователно ще се следи :) Но от картинката на първия пост арта не ми изглежда кои знае какво . Така ли е ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 10:19 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Арта е въпрос на вкус. Мен лично ме кефи зверски. И бтв имай предвид, че ако не си наясно с японското общество няма да ти е толкова смешно. Мен ме кефи толкова защото е невероятно добре направена сатира. Сами по себе си комедийните моменти не са нещо изключително.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 10:20 am 
Аватар

Всъщност арта е доста на ниво..просто е по-различен :wink:
най-добре ще разбереш като го гледаш

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 10:35 am 
Аватар

Много благодаря за полезната информация доколкото до японското общество не не съм на ясно за съжаление но ше се науча :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 1:40 pm 
Аватар

Всъщност арта е много голям плюс към всичите останали плюсове на анимето. Всичките му ефекти, цветовете + керъктър дизайна, просто са очарователни ^^
Първи сезон завърши леко странно с оглед на това, че не довършиха с това какво е станало с Итошки-сенсей. Дали ще го продължат във втори сезон или направо ще го оставят за края на историята, а до тогава да продължат с обичайните епизоди? Или аз съм забравила какво точно стана в 11 епизод и се бъркам нещо?
При всички случай, 1 сезон беше изключително задоволителен. Нямаше слаб епизод, последният също беше на нивото на останалите. И нямам търпение за 2 сезон.
/наистина от всеки епизод си запомням някои цитатчета, има големи изрази :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 1:43 pm 
Аватар
Цар Алко

Тия две нови ученички май по-често ще се появяват през втория сезон, който вече започна http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5576

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 2:41 pm 
Аватар

Олелей, 6+ за първи сезон, нямам търпение за втория. Последния еп наистина беше малко странен о.о, но като се замисли човек - какво ли нормално се случва в това аниме. Милия отчаян сенсей си ми остава един от фаворитите аниме-философи :lol: Естествено и останалия отбор откачалки, без тях гаврата нямаше да бъде пълна. А като сме тръгнали за арта - обожавам го! :P Както каза Haruka, просто е очарователен, друга дума не мога да намеря ^^ Looking forward to the next season :р

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 1:44 am 
Аватар
Masaka?!

Тъъййй изгледах го.

Хубавото:
Страхотни OP/ED - за първи път гледах всеки път началните кадри (освен на Ева-та) :lol: Песничката къртеше, а като вкараха и откачения OP след 4ти еп ме закопаха в земята (то не беше бондидж, то не беше чудо). :lol:
Като стана дума за Ева, мангака-та/директорът са болни мозъци, в началото сякаш си бяха вложили душата в това аниме. Страшно класна черна комедия, тотална гавра на моменти с японското общество... много ми хареса. ^^

Изображение :mm:

Лошото:
Обаче тия драсканици по дъските, ок... "Zero!!! I'm not Orange..."... не беше смешно - само затормозяваха да паузирам през 3 секунди. Нз каква е тая тенденция 'дайте да вкараме коолкото се може повече препратки от други анимета вътре'. Пародия, пародия, но някакси целта на пародията е да иронизираш дадена творба, а не да караш зрителя да се чеша 'кое аниме беше това' и да изпитва странно задоволство, че се е сетил (ФАКТ: колкото повече други анимета открихте докато гледахте толкова по-малко живот имате :nod:)... Сенсея на моменти беше точно 'отркий 30те препратки в епизода'... :sleepy:
А и след 5ти епизод ми спадна интереса, почнаха да въртят едни и същи лафове отново и отново и отново. А накрая отнемаха над половин епизод за герой/действие въртяха едно и също пак, и пак, и пак без развитие, сякаш чакайки да мине времето/епа... това по едно време просто омръзна... ;/
Анимацията 'я нямаше' на много места, но не ми направи впечатление...

Изображение :hotl:

Като цяло в началото, а и чат-пат накрая (като изскочиха от ковчега :lol:) ме счупи от смях, пък и човек може да научи нещо от това аниме... На моменти е гениално (ама наистина гениално), в други просто цикли на едно място... Ох, айде 7.5-8/10. Стига му толкоз. :nod:

Толкова мааааалко?!?
Изображение "I'm in despair!"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 11:56 am 
Аватар

Доста добро аниме е,на мене ми хареса :P Артът може да е леко странен,но ме кефи :] Сега чакам да свърши втория сезон и сигурно пак ще го омета за ден :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 10:33 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дъъъ... бати ниската оценка ~_~"
Тва ако го гледаш по телевизията наеш ли кога па точно щеше да прочетеш НЕЩО отзад по дъската мм? :lol: Макс "Зеро!!" и тва щеше да е. Така е като гледаш всичко наведнъж, паузираш на всеки 20 сек и търсиш теле под камик.
Мойта оценка си е 10/10. Анимацията винаги беше стабилна, препратките винаги са ме греели колкото да се сетя за 1/20, повече не ми трябваше, за да ми е смешно. Пародията на японското общество е на най-високото ниво, в коет и да е аниме до днешна дата(освен 2рата част на същото =)) ). Сенсея си има история, не е просто пародията, в която да трябва да осмива някое конкурентно аниме. Пародичните препратки са само фенсървис ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 1:07 pm 
Аватар

Вчера изгледах цялото аниме и просто ми покапа мед по сърцето! То гледаш една серия и просто трябва да видиш още една!:D Арта беше великолепен а цензурата е генялна.Едно от малкото анимета за които си поствам мнението. Много се надявам на направят поне още един сезон ^^ Оценка: 11/10 :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 1:13 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами той втори сезон си върви в момента http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=27812 дори има три преведени епизода на английски ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 10:12 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Ами той втори сезон си върви в момента http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=27812 дори има три преведени епизода на английски ;).

:shock: :blush: А така....ами... :blush: .....Мерси! ^^

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]