|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 1:40 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Всъщност арта е много голям плюс към всичите останали плюсове на анимето. Всичките му ефекти, цветовете + керъктър дизайна, просто са очарователни ^^
Първи сезон завърши леко странно с оглед на това, че не довършиха с това какво е станало с Итошки-сенсей. Дали ще го продължат във втори сезон или направо ще го оставят за края на историята, а до тогава да продължат с обичайните епизоди? Или аз съм забравила какво точно стана в 11 епизод и се бъркам нещо?
При всички случай, 1 сезон беше изключително задоволителен. Нямаше слаб епизод, последният също беше на нивото на останалите. И нямам търпение за 2 сезон.
/наистина от всеки епизод си запомням някои цитатчета, има големи изрази
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 1:44 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Тъъййй изгледах го.
Хубавото:
Страхотни OP/ED - за първи път гледах всеки път началните кадри (освен на Ева-та) Песничката къртеше, а като вкараха и откачения OP след 4ти еп ме закопаха в земята (то не беше бондидж, то не беше чудо).
Като стана дума за Ева, мангака-та/директорът са болни мозъци, в началото сякаш си бяха вложили душата в това аниме. Страшно класна черна комедия, тотална гавра на моменти с японското общество... много ми хареса. ^^
Лошото:
Обаче тия драсканици по дъските, ок... "Zero!!! I'm not Orange..."... не беше смешно - само затормозяваха да паузирам през 3 секунди. Нз каква е тая тенденция 'дайте да вкараме коолкото се може повече препратки от други анимета вътре'. Пародия, пародия, но някакси целта на пародията е да иронизираш дадена творба, а не да караш зрителя да се чеша 'кое аниме беше това' и да изпитва странно задоволство, че се е сетил (ФАКТ: колкото повече други анимета открихте докато гледахте толкова по-малко живот имате )... Сенсея на моменти беше точно 'отркий 30те препратки в епизода'...
А и след 5ти епизод ми спадна интереса, почнаха да въртят едни и същи лафове отново и отново и отново. А накрая отнемаха над половин епизод за герой/действие въртяха едно и също пак, и пак, и пак без развитие, сякаш чакайки да мине времето/епа... това по едно време просто омръзна... ;/
Анимацията 'я нямаше' на много места, но не ми направи впечатление...
Като цяло в началото, а и чат-пат накрая (като изскочиха от ковчега ) ме счупи от смях, пък и човек може да научи нещо от това аниме... На моменти е гениално (ама наистина гениално), в други просто цикли на едно място... Ох, айде 7.5-8/10. Стига му толкоз.
Толкова мааааалко?!?
"I'm in despair!"
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|