Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ..:: Basilisk :.. (пролет 2005)
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 1:41 pm 
Аватар

Абе гледай базилиск за ся, като гледам нинжа скрол, тогава ше ги сравняваме 2те...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 1:43 pm 
Аватар

ама ас сам го гледал вече бе

[18:39:13] sn00ky: киноманите не ги разбирам
[18:39:15] sn00ky: жалки са..
[18:39:22] sn00ky: нещо като отакута..
[18:39:27] sn00ky: но по лоша форма..
[18:39:31] sn00ky: щото са некадърни отакута..
[18:39:31] sn00ky: :D
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 1:46 pm 
Аватар

лол.. кво тогава говориш за нинжа скрол, ходи в темата за нинжа скрол и там се ебавай... Чувствам се виновен задето не съм гледал нинжа скрол.. QQ

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 1:48 pm 
Аватар

а така трябва заштото е класика все пак

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 2:27 pm 
Аватар

Някой беше казал, че имало корелация между броя на изгледаните анимета и нуждата от линчуване, ако не са покрити определени нормативи и задължителни заглавия.
Аз смятам тази хипотеза за булшит, но личността много държеше на нея...

Сега разбирам, че просто е било случай на double standard :lol: :lol: :lol:

ПП
Що имам чувството, че тук се сблъсквам и с double identity?

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 2:55 pm 
Аватар

velush написа:
Някой беше казал, че имало корелация между броя на изгледаните анимета и нуждата от линчуване, ако не са покрити определени нормативи и задължителни заглавия.
Аз смятам тази хипотеза за булшит, но личността много държеше на нея...

Сега разбирам, че просто е било случай на double standard :lol: :lol: :lol:

Не те разбирам... само защото анимето е всеизвестно, трябва да значи непременно класика? И да, има известни ' нормативи и задължителни заглавия', за да можеш да направиш стойностна оценка на друго заглавие, това е като да черпиш информация само и единствено от един вестник, примерно жълт. Информацията е лъжлива, манипулативна.

Все още държа на 'хипотезата' си, добре го каза- хипотеза, това значи че може да е вярно твърдение, а може и да не е. Лично аз вярвам в нея, човек които гледа само ечи шит не може и няма как, да даде реална оценка на дадено аниме, като милениум актрес или базилиск ;) Това е излишен спор и не е по темата, не знам защо дори каза нещата които каза лол.... не схващам кво искаш да кажеш, нито накъде водят мислите ти... Говориш за двоен стандарт, обясни. В този контекст не схващам какво общо има двойния стандарт? Все още не съм гледал нинжа скрол, но имам намерение да го гледам, нямат връзка глупостите дето пишеш...

Феновете на льолита да обсъждат лоли заглавия, феновете на самурайските анимета, да си ходят в съответните теми и т.н. схващаш на къде бия нали?

Никога не съм говорел за бройката, а за типа ;)

Пореден ПП: Няма да е зле, ако се съсредоточиш в/у дискусията на анимето, отколкото джавкането със потребителите на форума, не се превръщай в драмадрагъна или пб... Вземи пример от мен.. кисна си в спама. Лесно се изкушавам да пиша офтопик коментари по останалите теми, има доста хора с чието мнение не съм съгласен и като българин, един такъв гаден asshat, ми идва отвътре да соля, затова за мое добро е по-добре да не пиша, затова и не пиша често в раздели отлични от Разни.

Ако вмъкна още нещо в тоя коментар ще се само накажа...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 3:41 pm 
Аватар

SN00KY
Цитат:
Не те разбирам... само защото анимето е всеизвестно, трябва да значи непременно класика?

А ти откъде знаеш, като не си го гледал или като не си потърсил мнението на хората, които смяташ за достатъчно авторитетни да определят, кое е класика и кое не? :lol:
Мисля доста от тези хора ще го квалифицират точно, като класика.

Аз примерно не го смятам чак за "шедьовър", но е класически представител на доста samurai/ninja/shinobi жанрови черти...което май го вкарва в дефиницията за "класика".

Апорпо, не виждам други връзки с Basilisk освен сетинга, част от тематиката и част от авторите.

Цитат:
човек които гледа само ечи шит не може и няма как, да даде реална оценка на дадено аниме

Тук това май трябваше да означава, че аз гледам само ечи...аргументирано с един диагонален поглед на списъка ми...дето дори и не съм сигурен, че си си направил труда да го хвърлиш...обаче пропускаш (както казах и миналия път) оценките, които съм им давал. Претендирам да съм гледал достатъчно сериозни заглавия (Кон, Кацухиро, Хосода, Уатанабе и пр. и пр.), че да имам някаква представа
И какво пречи човек да гледа най-разнообразни заглавия от най-различни жанрове и формати, от най-пошлите до най-софистицираните.
А ти преброи ли колко SOL-ове и kodomo-та съм изгледал...сигурно ще ти настръхне косата :lol:

Цитат:
Говориш за двоен стандарт, обясни.

Твърдиш, че негледането на MA е голямо провинение...защото ТИ го цениш високо, но си готов автоматично да пренебрегнеш и отречеш чуждото мнение как Ninja Scroll е класика.
Ето това наричам двоен стандарт.

Сега, в интерес на истината Ninja Scroll е доста далеч от ранга на MA (казвам го, без да съм гледал последното :lol: ), но е интересно от аниме-историческа гледна точка, а и съдържа демонстрация на почти всички похвати в жанра си.

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 3:49 pm 
Аватар

Никъде не отричам нинжа скрол като класика ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 4:03 pm 
Аватар

SN00KY
Цитат:
Никъде не отричам нинжа скрол като класика ;)

Ама хич не си навит да го приемеш за такава нали?

Хубаво де, обърках се (отново).

Останах с впечатление, че си преднамерено отрицателно настроен към Ninja Scroll...което някак не намирам за изненадващо...но когато аз бях преднамерено отрицателно настроен срещу MA, при това не към качествата му, а към това дали ще ми хареса, това на теб ти се видя, като престъпление срещу човечеството.

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 4:15 pm 
Аватар

SN00KY написа:
лол.. кво тогава говориш за нинжа скрол, ходи в темата за нинжа скрол и там се ебавай... Чувствам се виновен задето не съм гледал нинжа скрол.. QQ

SN00KY написа:
Абе гледай базилиск за ся, като гледам нинжа скрол, тогава ше ги сравняваме 2те...

SN00KY написа:
Тва не е нинджа скрол, а Басилиск... Нинжа скрол не съм го гледал.. но и до там ше стигна, не знам кое им е общото, освен нинжите...

Защо реши че съм онегативно настроен към нинжа скрол ? Заради това ли: ходи в темата за нинжа скрол и там се ебавай...

Едно ми е ясно.. интригант си... Като повечето в аниме раздела..

Може и да е класика, де да знам. Класика за мен е заглавие което е издържало предизвикателствата на времето, гледа се до ден днешен и е високо оценявано от всеки които го е гледал. Относно МА, трябва да бъдеш линчуван защото НЕ искаш да го гледаш... Не може така агресивно да обсъждаш анимето, при условие че не си го гледал... Гледай го пък тогава се заяждай със всеки и разправяй как няма да ти хареса...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 4:55 pm 
Аватар

kur za vas i pet za kristina

Последна промяна Blackfield на Пет Сеп 21, 2012 12:51 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 5:03 pm 
Аватар

Мммм... нито съм агресивен нито изнервен, окей изнервен може би малко, но съм изнервен щото той ме изнервя... и се прави на някъв трол.. unsuccessful troll!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 20, 2012 6:33 pm 
Аватар

Е аз и последния епизод го прегледах преди да го дропна. Слаба работа, Kemonozume е по-добро Ромео/Жулиета аниме.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 26, 2017 11:49 am 
Аватар

МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2018 1:27 am 
Аватар

Ok, basically старата песен на нов глас, само че тук засега двата клана не са във война, а са по-мирни, genjutsu, джандаци, брони... малко са разширили обхвата на техниките. Интересно, едното привидно момиченце говореше с мъжкото "аз" (да не би да има криза на идентичността?). Пак имаме двама младежи от двата клана с характерното doujutsu, които дори ги шипват и сега съдбата им 100% е да се убият един друг в кървава драма, дори визуално си приличат на предшествениците от Kouga Ninpou Chou, само къде са им различни озвучителите и малката не е абсолютно useless damsel in distress като Oboro. И освен това уж са брат и сестра, въпреки че кога Oboro е успяла да забременее, кога е успяла да роди и как Hattori Kyouhachiro е успял да спаси бебетата, след като през цялото време бяха във война, е мистерия.

Също така дават политика и опит за атентат над сина на предния шогун, което изглежда ще разпали страстите между двата клана отново в някакъв момент.. Само първо дяцата да порастат малко.

Анимацията е малко бедна, личи си, че са влагали усилия, но на места са компенсирали със застинали кадри, които стоят като кръпки на фона на останалото. За сметка на това със seiyuu подбора се се постарали и долавям гласове на много добри seiyuu като Chafuurin, Hayami Saori, Chou и Miki Shinichirou.

Хубавото е, че оупънингът отново е на Onmyoza (вокалистката има страхотен глас, крайно време е да си сваля дискографията им), а ендингът отново е на Mizuki Nana, така че откъм озвучение не изостават.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]