|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Вто Дек 15, 2015 2:24 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Аз понеже им изгубих нишката, не знам дали са кръвни роднини, но в такъв случай още по-малка вероятност да й трябва педиатър.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Чет Дек 17, 2015 11:43 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Изгледах последните 2 епизода наведнъж. Тоя 10. епизод ми издигна анимето в очите. Няма какво да преразказвам, доволен съм. Само ще отбележа, че сега знаем защо английският на сестра й беше под всякаква критика. Предполагам, че KoP3Le7o ще трябва да си смени превода на заглавието, че да се вържат обясненията. "Всичко стига до F" ми се струва подходящо. Also, чак сега ме осени, че жълтите мотиви може да имат нещо общо с цвета "FFFF00".
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Съб Дек 19, 2015 7:06 pm |
|
velush |
|
|
|
Последната серия ми хареса повече от предната, но в крайна сметка смъкнах оценката. Така и не ни демонстрираха гения на Магата-хакасе. Само видяхме, че е пълно куку, но не от забавния тип на Сайкава. Единственото по темата беше поредицата от трикове, които използва за престъпленията, а те не бяха, кой знае колко хитри или практични. Примерно залагаха на такива тънки моменти, като чичото да може изтрае с със силата на любовта назъбен нож във врата и да жестикулира, че всичко е OK или пък лелята да не се панира. Принципно беше ми забавно. Бих гледал и други анимета по книги от поредицата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (есен 2015) Публикувано на: Пон Яну 04, 2016 11:50 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ок, не беше кой знае колко забележително, но пък имаше някои добри идеи, които или проточиха, или осраха.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|