|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Пон Сеп 29, 2014 7:59 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизоди 6-7: Доста изостанах, а все не ми идва музата да го наваксам. Иначе си кара както обикновено - забавно, свежо и романтично. Странно защо, но нямам никакви спомени от конкретните епизоди, освен, че Футаба се филмираше заради Юри и това, че харесва Ко. Филмира се, ама ми жегва сърчицето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Чет Ное 20, 2014 8:17 pm |
|
krish |
|
|
|
Като цяло анимето ми хареса. Още с първите епизоди разбрах, че имам нужда от нещо такова, просто ми се гледаше шоджо в точно този стил. Видяхме прогреса и едва началото в промяната на героите. Много ми се иска да направят и втори сезон за това ще стискам палци. И ще трябва да се насоча към мангата + това скоро ще свършва. Опаа, забравих да спомена и за ОП и ЕД.
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Пет Дек 26, 2014 11:29 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Четвърти епизод момента докато чете. Нещо такова ми се случи в втори клас, като се сетя и се смея. Не бях си написал домашното и то беше разказ на едно произведение. Дигнаха мен за домашно. Та исках набързо тетрадката на Ники до мен стоеше, но не ми я даде. Излязох на дъската с празна тетрадка и давай каквото помня и си разказвам, разказвам не знам колко време съм говорил ама маи бая си говорих. Даже накрая ме похвалиха Добре, че учителя не поиска тетрадката... ммм сигурно ще се да е още по - готин спомен
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ao Haru Ride (лято 2014) Публикувано на: Пет Мар 11, 2016 9:11 pm |
azzara1000 |
|
|
|
Анимето е супер яко !!!! На мен лично мн ми хареса и го изгледах за няма и два дена . попринцип не съм от феновете които отделят всяка свободна секунда за аниме , манга и др . , но намеря ли мещо което ми харесва нямам търпение да го изгледам или да го прочета . точно това аниме ми взе акъла ... Както и Say i love you , Owari no Saraph ( той вече попада в друга категория ) , но има много и сега отчаяно търся ново , забавно ,интересно ... Такова което да ми допада
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|