|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 17, 2014 11:41 pm |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
10/?? - В началото ми се стори доста забавно, докато накрая не прерасна в една пародия, която надграждат с всеки епизод. Фламенджърите определено не ги очаквах ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , а това безумно развитие им очиства всички опити за нещо добро. И все пак става като за гледане между другото.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 18, 2014 5:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: И все пак става като за гледане между другото. О, да, супер е! ![=))](./images/smilies/=)).gif) Как само ме развлича... Свалям ципа на гащите, бъркам... Опа, стана безцензурно! Т'ва аниме ми е в класация топ смотани анимета барабар с "Баскетболът на Куроко!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 18, 2014 9:49 am |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Имам предвид, че го гледам само, за да видя докъде ще стигнат и хич не ми пука какво правят.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
KoP3Le7o написа: А, споко, то май всички, които останахме да го гледаме, именно затова още го следим. Мдаа, тру стори
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 26, 2014 2:35 am |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизоди 10-11. Това ми е реакцията! Това през какви ли жанрове не мина, жал ми е направо. И така, крал Изтезание се гътна, викам си сега вече ще се нормализират нещата, ще се свърши с тоя ад... Ама на! Пратиха ме в тъча! Фламенджъри?! Честно ли, бе?! През целия 11-ти епизод се усмихвах като ненормален, защото ми беше страшно забавно да ги гледам тези простотии ![=))](./images/smilies/=)).gif) Даже си имаше и саундтрак специален, през цялото време врещяха "Фламенджаааааарсссс" Направо ме е страх да си пусна горните епизоди, какви ли ужасии ще има нататък... едит: Епизод 12. Смех! Тея наистина много насериозно почват да се взимат с тия фламенджъри! А в новия ОП мелодийката не е лоша, ама ВСЯКА ЕДНА сцена беше от предишния епизод ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Епизод 13. Леле, чак не мога да повярвам! Яка серия! И то наистина яка! Този епизод ми навя за началото на анимето, когато всичко беше на ниво ; сериозността му също ме трогна - след цялата простотия, това ми дойде доста добре. Образът на Гото е единственото постоянно добро нещо в това аниме. А накрая Масайоши доста ме изненада. Зачитайки се в коментара си, забелязвам, че доста го прехвалих въпросния 13 епизод. Затова ще кажа и отрицателните му страни. 1. Награда за супергерой?! Това някаква шега ли е?! 2. Първо бяха 4, след това около 65, сега вече са 60 000 +?! Е не, Копеле, никакви наркотици не е пил Хазама, суперзлодейското нашествие наистина се случва!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 31, 2014 3:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Я, появи се и Майор Слава от "Лабораторията на Декстър"! С 15 епизод се опитват да направят някакъв обрат, който много не им се получава. Дано повече да няма някакви шантави подобия на същества, по-поносими ще са хора със свръхсили.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 31, 2014 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
posteriori Цитат: Тоя майор Слава не го знам какъв е Кръстоска между Капитан Америка и Батман...тъпичък е и егоцентричен... KoP3Le7o Цитат: Да бе, хич не е, затова се води от вселената на "Декстър". Във вселената на Dexter е (както и на още други анимации), но произхожда от друго шоу. Все едно да кажеш, че Тони Старк е от The Avengers...да, правилно е...но още по-правилно е да кажеш, че е от Iron Man...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|