|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 25, 2012 6:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44989_1414869499.png) |
Elionande. |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
crazy_little_crow написа: Виж ако ти допадат героите и анимето те влече отвътре - може да му дадеш шанс. Погледнах още 4 епизода...Всъщност не е толкова зле, даже се радвам, че битките още не са почнали..(ако изобщо ще има о.о;) ДАЖЕ по-хубаво щеше да бъде ако анимето беше някое comedy/action/Italian life xD? (Aria-wanting, doh xD) с някоя по-tough мисия за финал и да приключи, а сега...сигурно ще има още сезони? Задава се познат конфликт между главните трима, но..аз ще остана към team Nova колкото и той да ме дразни на моменти Паче и Лука в комплект ме радват обаче
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 10:31 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Така, така ...
Мондо се оказа един наистина doting parent (сега вече повечето неща почнаха да имат смисъл - турнира, поведението на някои от героите и т.н). Но спряха спомена точно до момента, в който си ползва силите, та не видяхме какво представлява Il Mondo >.> Определено трябва да е нещо мега силно, щом принципно трябва да е хост на всички карти без хост о.о Can't wait ...
И уау О.О Миналото на Феличита ме прати в третата глуха - а тамън смятах, че няма шанс за тази героиня. Макар че Сумире тук е права - като едва контролираш едната си сила, как ще се оправиш с нещо повече >.< Но най ме впечати когато каза - you're truly alike; neither of you consider the pain you will cause to the ones you leave behind ... някак си изглеждаше толкова вярно (предвид как си пореваха и двете ;-;)
И да, казаха картите на Сумире, Джоли и Данте .... (и Елмо)
И чак сега установих (след дъжд - качулка, както се казва), че доста явно са хинтнали нещо за Джоли в епизода с Pace, Debito и Luca. Подсказвам - витража в църквата ^^''' (така че все пак са пуснали нещо под радара, което обаче е било леееко очеизвадно - но просто никой не го е очаквал xD). Интересуваме сега как работи картата на Сумирe (освен че може да лекува, де) ... защото изглежда, че нейната карта е трудна за директно тълкуване.
А да, при миналото с малката Фел Джоли е все още без Аркана силите си (за разлика от Сумирe). Което ми дойде малко странно предвид, че той е бил на място, когато Мондо е сключил договор с картите o.o Което значи, че нещо със сигурност е станало, че да се съгласи и той. Или просто му пука в крайна сметка за семейството, но си го показва по своему (което пък обеснява доста неща с миналото на познатото ни трио). И имам чувството, че Джоли винаги е прав -.-
> Сигурно ще има още сезони? Може би. При все че трябва да видим тепърва историята на Джоли и Елмо (и със сигурност нашето трио и поне още 1 човек замесен), но след 9-ти епизод вече е яснo че няма как да видим всичките карти от Major Arcana-та. Вярно че трябвa да видим И Duello-то, но съдейки по бюджета на анимето и анимацията - едва ли ще могат да му отделят време 1 сезон (колкото и да искам още 1 сезон само с битки и Аракана пауърс ;-;). Но пък играта има втoра чааааст xDDD
PS Превюто на следващия епизод не знам как да го тълкувам ;-; (success, fail ... in between?)
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 5:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
История! ХА! И, даже щях да я коментирам, ма цлц е направила едно мое подобно усилие безсмислено. Затова, просто ще отбележа, че Данте и Мондо са били баси и бишитата като млади ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и ще коментирам текста на цлц. >Определено трябва да е нещо мега силно сигурно всички останали сили в комбинация. >а тамън смятах, че няма шанс за тази героиня айде де, от самото начало беше къде къде по-добре от други подобни героини. Но може би тази амнезия обяснява колко е завеяна. >И имам чувството, че Джоли винаги е прав -.-Дали е прав е въпрос на гледна точка. Аз лично смятам, че е малко дразнещо как се смята за трагичен герой едва ли не. Явно му харесва останалите да не го търпят. >Превюто на следващия епизод не знам как да го тълкувам ;-; (success, fail ... in between?) Fail, защото нямаше "Кой е днешният грешник?".
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 6:42 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
|
Е че как xDDD Аз съвсем го бях отписала това аниме като поредно безсмислено фенсървиз otome game аниме. хP Така че след 9-ти епизод просто трябваше да му ударя едно рамо и да драсна един по-обемен коментар xD > Затова, просто ще отбележа, че Данте и Мондо са били баси и бишитата като млади Young Mondo is hot ... Виж за Данте не съм се заглеждала, но честно казано аз друго освен още бишита не съм и очаквала <3 Жалко че няма повече пишещи да направим еднo "пу, за мен е!" xDDD А за Фел - по-скоро имах предвид като развитие на персонажа. А че винаги може по-зле - може (факт). За съжаление обаче много рядко ривърс харемите не страдат от този синдром ;/// Като се замисля какви девойки в беда слагат обикновено ... Колкото до Джоли ... Явно е свикнал, че ще трябва да бъде черната овца. В крайна сметка няма значение кой и как, все някой е трябвало да напрaви експериментите и да намали Аркана силите у Мондо (убедена съм че има и още нещо в миналото обаче). Което пък ме въвежда на мисълта, че може би се държи толкова гадно, защото се чувства виновен (защото не е баш нещо, с което да се гордееш) или предпочита да вземе цялата вина (вместо и Мондо да поеме част от нея). PS. Омакетата липсват, така е PS2. v Нещо напоследък не дочитам или чета грешно, така че ... за съжаление май ще трябвa да свиквате x3 PS3. v Sorry girls, Dante беше заплют xDDD
Последна промяна crazy_little_crow на Вто Авг 28, 2012 6:55 pm, променена общо 3 пъти
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:59 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Въпреки настойчивите опити на erejnion да ме убеди да не гледам анимето, не успя да ме откаже.
Засега съм на 3ти епизод и много ми харесва. Не очаквах точно такъв стил от J.C. Staff с навика им да правят очите на героите 3/4 от размера на лицето им. Направи ми и добро впечатление, че режисьор е Kon Chiaki. За reverse harem започва доста добре и даже момиченцето не е utterly useless. It also has nice opening and ending ;D
And last, but not least: Fukuyama & Sugita <33 Направо целия voice cast e страхотен.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:01 am |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Еми, и този епизод не бе зле. Липсинха не съществуваше нещо, и честно казано, всичко беше доста форснато, но айде. Пък и... концепцията, че трябва да се влюби, за да спаси татето, е тъпа, но по някакъв такъв свеж начин тъпа. Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка. Вярвам в това. Стискайте палци и вие!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
erejnion написа: Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка. Само тройка? В прекалено малки мащаби мислиш
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:21 am |
erejnion |
|
|
dadaadda написа: В прекалено малки мащаби мислиш ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Е, за повече може и да ни се иска, но все пак го излъчват по телевизия >.>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
^ Т'ва не им пречи
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2012 7:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44989_1414869499.png) |
Elionande. |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
erejnion написа: Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка. Вярвам в това. Стискайте палци и вие! Дааа,да,дааа ![=))](./images/smilies/=)).gif) (без Либерта -.-) Набързо станаха някои неща..но пък интересно ми стана какъв край ще троснат сега.
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 1:29 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Проблемът на това аниме е как всички го започват с някакви high expectations и после разправят колко била безлична малката или колко била тъпа историята, etc., etc. И това е доста голям проблем на доста заглавия. Last time when I said to one guy "what did you expect, it's an otome anime" and he was all like "can't I expect it to be good even if it's an otome??" all in caps. Well, obviously, you can't ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) И това дори не е изключението, което да потвърждава правилото. Аз не го започнах с никакви очаквания, просто видях че кастът ми е по вкуса и анимацията е готина. Още повече откъм история не съм очаквала нищо, имайки предвид, че е кратък сезон. And I still like it, въпреки че тия малките пикльовци ме дразнят и получават повече скрийнтайм от готините. Ама нали са спейшъл всичките Единственият минус на това аниме е, че Debito и Pace не се появяват достатъчно често
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 1:35 am |
erejnion |
|
|
^ Wrong, I said "Can't I want it to be good even if it's otome?" Ако очаквах, че наистина ще е добро, досега щях да съм го ragequit-нал 10 пъти А това, че малката надмина очакванията ми, е главната причина все още да си давам труда да свалям нови епизоди... *всъщност, целият разговор за мен се въртеше около това има ли смисъл да се гледа това аниме... според мен няма. Нищо няма да изпусне човек даже и да подмине тази серия. Но пък ми действа на мен самият перфектно като филър за този летен сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|