Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Arcana Famiglia (лято 2012)
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:35 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Виж ако ти допадат героите и анимето те влече отвътре - може да му дадеш шанс.

Погледнах още 4 епизода...Всъщност не е толкова зле, даже се радвам, че битките още не са почнали..(ако изобщо ще има о.о;) ДАЖЕ по-хубаво щеше да бъде ако анимето беше някое comedy/action/Italian life xD? (Aria-wanting, doh xD) с някоя по-tough мисия за финал и да приключи, а сега...сигурно ще има още сезони?
Задава се познат конфликт между главните трима, но..аз ще остана към team Nova колкото и той да ме дразни на моменти :lol:
Паче и Лука в комплект ме радват обаче :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 10:31 am 
Аватар

Така, така ...

Мондо се оказа един наистина doting parent (сега вече повечето неща почнаха да имат смисъл - турнира, поведението на някои от героите и т.н). Но спряха спомена точно до момента, в който си ползва силите, та не видяхме какво представлява Il Mondo >.> Определено трябва да е нещо мега силно, щом принципно трябва да е хост на всички карти без хост о.о Can't wait ...

И уау О.О Миналото на Феличита ме прати в третата глуха - а тамън смятах, че няма шанс за тази героиня. Макар че Сумире тук е права - като едва контролираш едната си сила, как ще се оправиш с нещо повече >.< Но най ме впечати когато каза - you're truly alike; neither of you consider the pain you will cause to the ones you leave behind ... някак си изглеждаше толкова вярно (предвид как си пореваха и двете ;-;)

И да, казаха картите на Сумире, Джоли и Данте .... (и Елмо)

И чак сега установих (след дъжд - качулка, както се казва), че доста явно са хинтнали нещо за Джоли в епизода с Pace, Debito и Luca. Подсказвам - витража в църквата ^^''' (така че все пак са пуснали нещо под радара, което обаче е било леееко очеизвадно - но просто никой не го е очаквал xD). Интересуваме сега как работи картата на Сумирe (освен че може да лекува, де) ... защото изглежда, че нейната карта е трудна за директно тълкуване.

А да, при миналото с малката Фел Джоли е все още без Аркана силите си (за разлика от Сумирe). Което ми дойде малко странно предвид, че той е бил на място, когато Мондо е сключил договор с картите o.o Което значи, че нещо със сигурност е станало, че да се съгласи и той. Или просто му пука в крайна сметка за семейството, но си го показва по своему (което пък обеснява доста неща с миналото на познатото ни трио). И имам чувството, че Джоли винаги е прав -.-

> Сигурно ще има още сезони?
Може би. При все че трябва да видим тепърва историята на Джоли и Елмо (и със сигурност нашето трио и поне още 1 човек замесен), но след 9-ти епизод вече е яснo че няма как да видим всичките карти от Major Arcana-та. Вярно че трябвa да видим И Duello-то, но съдейки по бюджета на анимето и анимацията - едва ли ще могат да му отделят време 1 сезон (колкото и да искам още 1 сезон само с битки и Аракана пауърс ;-;). Но пък играта има втoра чааааст xDDD

PS Превюто на следващия епизод не знам как да го тълкувам ;-; (success, fail ... in between?)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 5:12 pm 
Аватар

История! ХА!

И, даже щях да я коментирам, ма цлц е направила едно мое подобно усилие безсмислено.

Затова, просто ще отбележа, че Данте и Мондо са били баси и бишитата като млади :lol: и ще коментирам текста на цлц.

>Определено трябва да е нещо мега силно
сигурно всички останали сили в комбинация.

>а тамън смятах, че няма шанс за тази героиня
айде де, от самото начало беше къде къде по-добре от други подобни героини. Но може би тази амнезия обяснява колко е завеяна.

>И имам чувството, че Джоли винаги е прав -.-
Дали е прав е въпрос на гледна точка. Аз лично смятам, че е малко дразнещо как се смята за трагичен герой едва ли не. Явно му харесва останалите да не го търпят.

>Превюто на следващия епизод не знам как да го тълкувам ;-; (success, fail ... in between?)
Fail, защото нямаше "Кой е днешният грешник?".

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 6:42 pm 
Аватар

Е че как xDDD Аз съвсем го бях отписала това аниме като поредно безсмислено фенсървиз otome game аниме. хP Така че след 9-ти епизод просто трябваше да му ударя едно рамо и да драсна един по-обемен коментар xD

> Затова, просто ще отбележа, че Данте и Мондо са били баси и бишитата като млади :lol:
Young Mondo is hot ... Виж за Данте не съм се заглеждала, но честно казано аз друго освен още бишита не съм и очаквала <3 Жалко че няма повече пишещи да направим еднo "пу, за мен е!" xDDD

А за Фел - по-скоро имах предвид като развитие на персонажа. А че винаги може по-зле - може (факт). За съжаление обаче много рядко ривърс харемите не страдат от този синдром ;/// Като се замисля какви девойки в беда слагат обикновено ...

Колкото до Джоли ... Явно е свикнал, че ще трябва да бъде черната овца. В крайна сметка няма значение кой и как, все някой е трябвало да напрaви експериментите и да намали Аркана силите у Мондо (убедена съм че има и още нещо в миналото обаче). Което пък ме въвежда на мисълта, че може би се държи толкова гадно, защото се чувства виновен (защото не е баш нещо, с което да се гордееш) или предпочита да вземе цялата вина (вместо и Мондо да поеме част от нея).

PS. Омакетата липсват, така е :(
PS2. v Нещо напоследък не дочитам или чета грешно, така че ... за съжаление май ще трябвa да свиквате x3
PS3. v Sorry girls, Dante беше заплют xDDD

Последна промяна crazy_little_crow на Вто Авг 28, 2012 6:55 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 6:48 pm 
Аватар

Обожавам точно този дизайн, с подобна коса и брадичка, така че Данте особено много ми харесва.

А за Джоли... е, по-скоро ми бе въпроса да представя гледна точка, от която не е прав. Иначе съм съгласен, more or less.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 28, 2012 7:57 pm 
Аватар

Liberta си е за мене!

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 2:54 pm 
Аватар

Най-сетне история да има това аниме. Радвам се, че почна някакво развитие, макар и толкова късно. Обаче щом ще има само 12 епизода, как ще успеят да докарат историята докрай и без да я претрупат. Поради тази причина би било редно да има втори сезон.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:59 am 
Аватар

Въпреки настойчивите опити на erejnion да ме убеди да не гледам анимето, не успя да ме откаже.

Засега съм на 3ти епизод и много ми харесва. Не очаквах точно такъв стил от J.C. Staff с навика им да правят очите на героите 3/4 от размера на лицето им. Направи ми и добро впечатление, че режисьор е Kon Chiaki. За reverse harem започва доста добре и даже момиченцето не е utterly useless. It also has nice opening and ending ;D

And last, but not least: Fukuyama & Sugita <33 Направо целия voice cast e страхотен.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:01 am 
Аватар

Еми, и този епизод не бе зле. Липсинха не съществуваше нещо, и честно казано, всичко беше доста форснато, но айде. Пък и... концепцията, че трябва да се влюби, за да спаси татето, е тъпа, но по някакъв такъв свеж начин тъпа. Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка. Вярвам в това. Стискайте палци и вие!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:11 am 
Аватар
The No-Goodnick

erejnion написа:
Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка.
Само тройка?
В прекалено малки мащаби мислиш :huff:

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:21 am 
Аватар

dadaadda написа:
В прекалено малки мащаби мислиш :huff:

Е, за повече може и да ни се иска, но все пак го излъчват по телевизия >.>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:32 am 
Аватар
The No-Goodnick

^
Т'ва не им пречи :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 7:17 pm 
Аватар

erejnion написа:
Но мисля че енергията от една обикновена любов няма да стигне, и ще се наложи да е тройка. Вярвам в това. Стискайте палци и вие!

Дааа,да,дааа =)) (без Либерта -.-)
Набързо станаха някои неща..но пък интересно ми стана какъв край ще троснат сега. :roll:

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 1:29 am 
Аватар

Проблемът на това аниме е как всички го започват с някакви high expectations и после разправят колко била безлична малката или колко била тъпа историята, etc., etc. И това е доста голям проблем на доста заглавия. Last time when I said to one guy "what did you expect, it's an otome anime" and he was all like "can't I expect it to be good even if it's an otome??" all in caps. Well, obviously, you can't :drop: И това дори не е изключението, което да потвърждава правилото.

Аз не го започнах с никакви очаквания, просто видях че кастът ми е по вкуса и анимацията е готина. Още повече откъм история не съм очаквала нищо, имайки предвид, че е кратък сезон. And I still like it, въпреки че тия малките пикльовци ме дразнят и получават повече скрийнтайм от готините. Ама нали са спейшъл всичките

Единственият минус на това аниме е, че Debito и Pace не се появяват достатъчно често :arrow:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 1:35 am 
Аватар

^
Wrong, I said "Can't I want it to be good even if it's otome?"
Ако очаквах, че наистина ще е добро, досега щях да съм го ragequit-нал 10 пъти :lol:

А това, че малката надмина очакванията ми, е главната причина все още да си давам труда да свалям нови епизоди...

*всъщност, целият разговор за мен се въртеше около това има ли смисъл да се гледа това аниме... според мен няма. Нищо няма да изпусне човек даже и да подмине тази серия. Но пък ми действа на мен самият перфектно като филър за този летен сезон.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]