|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 7:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
LOL Тва аниме е направо невероятно. Даже и тия дето се появяват във влака и те се оказаха някви участнички в историята (Double H). Fuck, тъпата ябълка от опенинга и тя не е просто ябълка. Препратки към други анимета (HHH (wt..?), xxxHolic's wish shop), книги и още страшно много места, за които даже и не предполагам. Тоя епизод явно отговаряше на събитията които са се случили в първи епизод, от гледна точка на Himari. Странното е, че пингвина дето беше с нея вече беше надписан ("#3"), а самото надписване на пингвините се случи в някой по-следващ епизод. Ама всичкото това беше представено като сън, тъй че нещата май са оправдани. Кой е пича с розовата коса? Дали Himari беше мъртва, през времето през което търсеше Superfrog saves Tokyo? И самото търсене се случва във времето през което тя е мъртва? Кое е хлапето, за което си спомня накрая - Teh Soulmate? Kanba (sis-con братът)? Страшно интересно и завладяващо се развива анимето. Имам чувството, че има страшно много неща около него които изтървам. W/e чакам следващ епизод с нетърпение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
@MOON That is Ikuhara for 'ya...... Този човек поднася съдържимото на аниметата си по невероятен и различен начин, както вече забеляза! Вс малка трошичка е част от пъзела и си тежи на местото в историята. Леко е гений... Жалко,че има толква отчайващо малко анимета в актива си, но пък е млад и дано сътвори повече. Неговата запазена марка отдалече личи. Можеш да погледнеш Утена, гат имаш минтутка-две-неколкостотин.. П.С. Очаквам включ. от Spiralkinda по последното изречение..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 17, 2011 11:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Очаквах малко повече от този епизод. Даже и арт-а беше скапан. DiaDora написа: И така не разбрах заглавието на еп, коя беше влюбена в кой? Явно за бившата на Kanba става въпрос. Откачено бившо гадже. Мда, тва беше намекнато вече. Надявам се само да не ползва дневника за да се добере до Kanba >.>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 23, 2011 2:56 pm |
DiaDora |
|
|
Изкл. як еп. ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) И арта си е бАк тУ нОрмал. Начи забелязваме неколко повратни момента: 1.Момока е починала в газовата терористична атака със зарин 1995 в Токийското метро. 2.Натсуме ЗНАЕ за тайната на Канба( ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ) 3. Ринго,Канба и Шоума са родени в един и същи ден.Раждането на Канба и Шоума директно е свързано с инцидента(ще видим как?) и по някакъв начин съдбата ги наказва с лошото здраве на Химари за тва.(носят неква мистериозна вина) 4. Русата актриса играе мн по-важна роля, отколкото изглежда на пръв поглед и май знае всичко за манията на Ринго да живее живота на Момока.(Прожекто М) Да не говорим ,че сигурно дърпа конци задкулисно. 5.Ринго е ![:love:](./images/smilies/love.gif) с Шоума и му е бясна за което, щот въобще не и влизаше в плановете... А колко загадки пак изникнаха след този еп.,не ми се мисли. С кой постоянно си говори Натсуме, коя част от дневника има -(болничната или моторната) Да видим коя го игра Селти, май беше тя.и т.н. и т.н. A Табуки как си квакаше,...пхахаха....направи ми деня! _____________________________________________________ Още веднъж да натъртя, най-силното аниме за сезона
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 23, 2011 3:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Пингвина роква здраво, но според мен зайчето е най-силно това лято.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 23, 2011 3:45 pm |
DiaDora |
|
|
Tiger & Bunny ли тва? Нема време.....дърта и безобразно заета И Stain's Gate e на ръчна(то от предния сезон де)... Засега само Пингвините търкалям от новите анимета и направо си спекулирам за другите, ама не ми се вярва да изплюят 2 такива анимета в един сезон. Може ! за Бънито... П.П. Само да вметна, (не че някой го интересува особено де), ама най-дразнещият персонаж от пингвините ми е таз Ринго. ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) Ако може да ни занимават минимално с нейната драма най-хубУ.
Последна промяна DiaDora на Пет Сеп 23, 2011 3:47 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mawaru Penguindrum (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 23, 2011 3:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Usagi Drop имах в предвид, sliceче си е
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|