|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 10:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
svenxxx Цитат: с много грешна преценка си за анимето Какво ми е грешното в преценката за анимето? - Това че казах (няколко пъти) колко висококачествена е продукцията? - Това, че не ми харесва на къде отива сюжета? Някои хора точно на такова драматично развитие се кефят. Това грешна преценка ли е? Защото и сам не подозирам какъв drama hog съм? Цитат: и веднага анимето не ставало Не става за мен. Не съм казал, че няма да хареса на никой друг. Не съм казал "тъпо е", "слабо е", "некадърно нарисувано е"...защото просто не е вярно. (Но щом казваш, че преценката ми е много грешна.) Цитат: а доколкото виждам на теб шонени много не ти харесват Нищо не виждаш. 80% от нещата които гледам са шонени...и съм писал по темите на всичките заглавия, които харесвам. Виж сейнените и джосеите, не са моя слабост и много рядко си харесвам някой. Цитат: И още нещо, на което трябва да обърнеш МНОГО ВНИМАНИЕ! Един път писа в темата, че не ти харесва анимето - това беше ДОСТАТЪЧНО! Ъъъ...всъщност всеки път когато съм писал след първия си пост в темата, съм отговарял на нечии нападки (на тема преценка)...точно това правя и в момента. И ВСЕКИ път писах и какво ми харесва в анимето и ВСЕКИ път намекнах, че това което не ми харесва може да е selling point за всички останали. Цитат: От другите постове в този форум разбирам, че си обичаш да похейтваш аниметата. Явно четеш селективно, защото аз плюя по аниметата, които не харесвам и хваря аниметата, които обичам (този сезон си харесах доста неща). Когато "плюя" не го правя просто, за да излея омразата си към света, а просто се опитвам да споделя мнения и впечатления. Това ако го водите за хейт, много благодаря...
Последна промяна velush на Чет Апр 21, 2011 1:21 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 12:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
velush написа: Много добре нарисувано и анимирано...но нещо не ме кефи историята. Поредният сирак със суперсили, който трябва да надмогне съдбата си пр. и пр. Пък и не могат да минат без комичен драматизъм...Не че аз съм човек, който гледа само оригинални и неклиши неща, точно обратното, но тук не ме кефи как разиграват trope-овете.
Прозяв, дроп. А това какво е? Това не ли е грешна преценка? Откъде аджеба разбра, че анимето ще е нещо такова? Както се казва - "не съди книгата по корицата". Но ти май правиш това. Ясно е, че е добре нарисувано, все пак A-1 Pictures го анимират. Не те знам какво гледаш, но ако си един фен на шонен анимета, би трябвало да ти хареса това... защото това си е малко или много класически шонен, а не с примеси на ечи, бечи и мехи. Добре, виж сега как си противоречиш... velush написа: Прозяв, дроп. Защитаваш си мнението, но щом си го дропнал, защо изобщо си защитаваш мнението? Разбрахме, че не ти харесва... не може на всички да харесва, но пък ти прекаляваш... щом си го дропнал - не пиши! Цитат: "Ахааа, убердрама с подрастващи келеменца, дето не си знаят мистичната силата, но пък има да страдат, и да страдат, и да страдат и да квичат от мъка...т.е. нещо от сорта на FMA..." Мога да ти кажа, че пък FMA е едно от най-добрите анимета и не го мисля само аз. Не случайно води класации. В него са събрани различни жанрове и така са съчетани, че анимето би заинтригувало много хора. Но ти пак започваш - НЕ ми харесва, бабчки, дядовци, лели и т.н. - Еми като не ти харесва недей да пишеш, толкова ли е просто. Ти вече не защитаваш мнението си, а го налагаш. Можеше спокойно да си останеш с първия пост и да си продължиш напред, без да пишеш в темата. Цитат: - Това, че не ми харесва на къде отива сюжета? И това не го разбрах... сюжета като цяло ли не ти харесва или накъде отива? И дропна ли го, защото от това мога да разбера, че би изгледал още епизоди... и аз не знам вече какво мислиш... Както и да е. Мисля, че това е достатъчно и за двама ни, и трябва да спрем със спора дотук, защото всеки си има преценка. Вече на който не му харесва - не пише. Както аз не пиша във ечита + шонен(неща, които мразя), или в анимета с история, която не ми харесва, така и ти можеш да спреш, защото се явяваш като трол, който обича да спори и т.н., а аз излизам, че все едно храня тролове. Надявам се, че не си такъв и можеш да престанеш с безсмисленото "защитаване на пост, само защото не ми харесва". п.п. Уффф, истина ми манджата бе, докато защитавам виртуална кауза!
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 1:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Той (аз) не е чел мангата и не иска да я чете. svenxxx Цитат: "не съди книгата по корицата" Всъщност съдя за книгата по първата глава...и в случая "книгата" е анимето...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 1:34 pm |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
И това не е правилна практика. Знам го от личен опит.
Последно четох Diablo - Царството на сенките. Да ти кажа първите 2, 3 глави действието беше почти минимално и безинтересно(спрях да я чета за 2-3 седмици, след това пак я почнах), но след това историята взе да се оформя, взе да придобива вид, а накрая всичко беше епично.
И това не беше само с тази книга. Доста книги, от които съм прочел са почвали мудно, но в последствие започват да стават завладяващо интересни.
Затова ти казвам да не съдиш анимето от първият епизод.
п.п. И между другото, тази част от поредицата Diablo започна най-зле, но свърши най-добре и ми е любимата част от 4-те книги от поредицата.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 12:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Така, мисля че вече е крайно време да престанете. Даже, в случая, svenxxx, ТВОИТЕ постове са по-безсмислени. Всичко, което си написал, вече е било отговорено преди това от велуш. Затова сега спестявам на велуш нуждата да се повтаря пак. Нямало е налагане на мнение, нито нещо подобно, само дето ти се опитваш да му наложиш своето мнение, че той прави грешка, дропвайки това аниме след първия епизод. Е, сега, подробности. Не, не пиши повече на тази тема, и не почвай сега да се обясняваш, безсмислено е. И, обикновено, ако някой ме пита защо казвам, че нещо е безсмислено, след половин час обяснения казва "Мда, всъщност си прав". Ще пропусна този половин час обяснения, надявам се да не ми се разсърдиш П.П. и да, може би просто ти се дразня, че възхваляваш ФМА П.П.П. горната забележка няма нищо общо с верността на думите ми.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 12:41 am |
svenxxx |
TokiSubs |
|
Спора въобще не трябваше да започва, но това е друга тема. Както и да е. Аз вече отстъпих. Другия път няма да си правя труда да отговарям на изчерпани теми за разговор. Та сега очаквам 2-ри епизод. В него вече ще започне интересното - поне така се надявам, освен, ако не е филър, защото от мангата са излезли само 25 чаптъра. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Доста бързат да анимират това аниме. По-добре да бяха изчакали още малко, но както и да е.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 22, 2011 9:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Tl;dr Анимето се оформя да е доста яко,въпреки че оная част със самото изкарване на демона...доста изплагиатствано от Supernatural , но съм склонна да си затворя очите докато не видя накъде ше тръгне историята.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 23, 2011 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
elizabeth99 написа: изплагиатствано от Supernatural Това не е ли ТВ сериал irl?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 24, 2011 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
meh... 3ти трябва да е по-интересен... 2ри ни ми хареса
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|