|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 19, 2006 10:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Тва е МКВ, титрите са embeded.
Цитат: Понейе ж момента сум ж някакуж пулен 6ок понейе сно6ти изгледах и Енд оф тхе ежангелион нз какжо искам да кая.Просто тожа не6то( тожа е некжо не4оже6ко и за тожа нз как да го нарека) ми жзе целия акул.Са цяла седмица сигурно 6е ходя замислен по улиците и 6те си мисля за него без дори да осузнажам колко добро е наистина (за6тото не хжанах цялата история а пук не мига да си предстажя ако я разбера какжо 6е се слу4и с мен).Та тожа е което исках да споделя и се надяжам 4е е имало хора които са изпитжа ли су6тото(колкото и садисти4но да зжу4и)
Wow...
BTW, няма никакво място за спор Асука >>>>>>>(!) Рей...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 19, 2006 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
chosef написа: BTW, няма никакво място за спор Асука >>>>>>>(!) Рей... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Естествено че няма място за спор. Само не знам защо така си обърнал посоката ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Печатна грешка е очевидно. Нека я поправя вместо теб :
Асука <<<<<<<< Рей.
Можеш да ми благодариш някой друг път
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 19, 2006 11:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Safiir написа: chosef написа: BTW, няма никакво място за спор Асука >>>>>>>(!) Рей... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Естествено че няма място за спор. Само не знам защо така си обърнал посоката ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Печатна грешка е очевидно. Нека я поправя вместо теб : Асука <<<<<<<< Рей. Можеш да ми благодариш някой друг път ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mммна вярна си ми беше посоката. Просто към inanimate objects съм равнодушен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 12:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Рей ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Това го пишеше някъде: "Rei is the only anime herione I will ever admit to have a crush on! Ever!"
Иначе всички са готини, но в сърцето ми има местенце само за Рей. Просто като я види човек изпитва неукротимата нужда да я предпази, да я защитава... <3
offtopic/ ето това по-скоро е дефиницията на мое; може Safiir там в дефинициите да го е превел кат напъване; но имаше един японец в аниме суки форума, които по скоро го описа като невероятно привързване
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 12:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Rei ftw
Asuka на гилотината
нищо че има хубава коса
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 1:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Morridin написа: може Safiir там в дефинициите да го е превел кат напъване;
Самата дума "мое" означава "напъпване". За смисъла на термина аз поне не съм чувал за някое точно определение. Това е по-скоро до усещане. Но стига с оффтопика ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 1:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Нищо против Асука нямам; просто Рей ми харесва повече. Въпреки че сравнена с други тсундере (хъм още един geeky otaku термин само за юбер вманиячените загубеняци ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) героини, Асука не ми е любимка. Твърде много "тсун-тсун" и твърде малко "дере-дере" ![=))](./images/smilies/=)).gif) (дори на мен ми е трудно да проумея какво написах)
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|