|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: MM! (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 2:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Супер си е анимето, аз съм много доволен. Имаше много смях и беше "сладурско". Tatsukichi много радва. Малко в повече ми дойде боя, сякаш 10 минути от анимето бяха само побой, но карай... Мио малко беше почнала да ме дразни, но след последния епизод се оправиха нещата. И мен не ми хареса, че по едно време действието не се развиваше, но мангаката на light novela-a, по която е анимето, е починал за съжаление, така че затова така са оставени нещата. Сега се издава манга, но не знам какво става точно...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: MM! (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2014 8:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Такъв тип аниме не бях гледал. Имаше абсолютно всичко от този тип жарн ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Забавно беше определено.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: MM! (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 07, 2015 7:23 pm |
vilivili |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
What the fuck. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не бях гледал нещо подобно досега и все още не мога да осъзная какво гледам 9/10. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 6/12 епизода засега.
_________________ Myanimelist
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|