Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 10 [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Break Blade (пролет 2010)
МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 1:23 pm 
Аватар

Свалям го. Дано най-накрая да видим и някакво романтично развитие.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 3:22 pm 
Аватар

hellraiser написа:
[gg]_Break_Blade_-_4_(1080p)_[E3665DC5].mkv :drunk:

хаха, а точно вчера реших да изгледам 3ти най-сетне...

едит: целия скуадрон е побъркан =)) при това сериозно =)) само заради тези петимата ще дам по-висока оценка на този филм спрямо предишните =))

едит2: хаха, и усещам: юри доуджинши с намек за педофилия; яои за "райвалз"; суб/дом плей с капитана на скуадрона и червенокосия побъркания; нтр 100% ще има, ама аз ще ги пропусна; фута ще е предполагам дванайсетгодишната х кралицата предимно, нямаме особен избор тук от страна на момичета; и ще има МНОООГО die-for-our-ship моменти.

едит3: а аз още не бях стигнал до най-готиния момент; червения влезе в битката!

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 5:45 pm 

Уаааааа !!! Вярно и досега анимето беше доста добро но тоя епизод просто изкърти. Супер много ме изкефи Райгарт как се бъзика с капитанката, half naked Sigyl is always welcome, тоя с червения голем ме израдва на МАКС, как рева в началото пък после що наказание стовари върху гадовете , total badass.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 5:53 pm 
Аватар

Имаше предвид total nutjob? :lol:

Ах, как искам да видя една битка да мине както капитанката иска, т.е. и петимата да се бият на макс едновременно. Това ще бъде чисто клане на противниците =)) ама .... Райгарт и червенокосия да се научат да се бият в група? хаха, не трябва да се шегувам чак пък толкова :lol:

Забележете, за червенокосия проблема в една битка не са противниците, а тези на негова страна! Без проблем се изправя срещу цялата противникова армия, ама да влезе в битка с нея докато неговите все още стрелят по тях? не.

edit: in honor of this film, http://torrents.animes-bg.com/index.php ... 9854fa2369

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 6:32 pm 

Ооо като видях превюто май дори без 5та да работят в екип, Райгарт ще издивее и ще има клане. Нямам търпение !
Някой знае ли колко епизода общо са планирани ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 6:35 pm 
Аватар

6

PC-то е болно и не подкарва 4-тия, но поне имам повод да го драсна на дед, заедно с всички излезнали епизоди на Мадока и да го гледам на лаптопа

Последна промяна hellraiser на Нед Фев 27, 2011 6:36 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 6:35 pm 
Аватар

6 общо, като последния ще излезе по кината след един месец.

едит: знаете ли какво? Брейк Блейд щеше да е къде къде по-готино ако фокусираха повече върху битките и роботите.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 7:14 pm 
Аватар

Ако беше тв серии, може би щеше да е така. Сега просто сбиват всичко и за да не пропускат нищо важно от историята екшъна страда. Но в битките е вложено страшно много старание. Представям си колко епично изглеждат, когато се гледат на кино.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 7:38 pm 
Аватар

е, нямаше да възразя филмите да не са точно по 50 минути, а по малко повече, за да има повече фокус върху битките, нооо какво да се прави.

Сми, историята засега може да се опише като Kimi ni Todoke: the war drama...

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:13 pm 
Аватар

Еее.... как можа да свърши точно на най-интересното бре ;/ Е, сега ще чакаме 3 месеца, докато разберем какво ще се случи... а оня Джирг изглежда е някакво чудовище :shock:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:22 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Значи ще почакам докато излезе и последния филм :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 1:45 am 
Аватар

Почакай да, анимето да се гледа наведнъж ще е нещо велико! Иначе и на мен само не ми хареса как битката между Bocruse и червения беше с по-малко движение :) Но се пак със забавените кадри вкарват и някви ефекти ;)

Бе супер е Броукън Блейда! Нямам търпение за 5 и 6-ти...едвам сдържам нещо да не се спойлна с мангата :)

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2011 11:44 am 
Аватар

Сега поне напълно сме сигурни, че Сигин обича Райгарт, а както обикновено, той хич не се усеща. Следващия епизод предвещава да покаже нещо повече жалко, че превюто бе толкова кратко. Сцената в която Сигин и капитанката са насочели пистолети срещу Райгарт е страхотна.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2011 3:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ :?
*прясно изгледал 4-ти*
:wow:

Жестоко аниме @_@ Цялата атмосфера, целият свят (чиито карти смучат зверски и не мога изобщо да се ориентирам >.>), всички тези неразкритости в пост-апокалиптична среда, препратките към сегашния свят и искрените отношения на героите...
:thumb:

Да, оная 25 годишната е лоли, а 12 годишната е с тяло на 25 годишна ... тия са им объркали актовете за раждане жестоко :huff: Няя го призная...

Все още не разбирам на какво се движи (захранване) нашия Г*НДАМ (ех тая Сузумия, никога няма да ми излезе от главата :lol: ).. и защо техните не могат да скачат толкова? Иначе е изключително яката идея и разнообразие, тия мехи с кристали! Особено мн се радвам, че не е стиймпънк, което пак щеше да е мега яко, но не толкова приказно. Като подобаващо механиме, би трябвало чернобила на едноокия командир да е нещо като нашия. В противен случай защо да не са го масс-произвели. Като цяло има някаква тенденция яките машини да са малко на брой, защото явно няма кой да ги пилотира, мн готино като идея, пак.

И тук вече не ме сдържа и ще скоча към червенокосия гении. Знаех си че ги лъже, то толкова си личеше, ама... не очаквах чак такова нещо @__@ Тоя ги С М Л Я ААААА :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: И аз бях като нашия главен герой докато гледах през очите му > О__О
Очаквах го да се изфука, да убие 1-2ма и даде шанс на генерала да ги настигне, но тоя ги размаза... единствения, който може да му се опълчи, явно, е едноокия командир със скорпионовата опашка. И искрено се надявам нашия да включи някъв бууст и за 1 мин да иде, да хване червенокосия и да го измъкне от ситуацията бягайки, щото умре ли той, вече ще ме е супер-яд. Такава машина трябва да остане за следащите 35 филма, които с нетърпение бих гледал XDDD

Пантсу има даже, толкова добро при това... гениално аниме :tv:

Та, назад към света- очаквах да се окаже, че неще ще трябва да копат нефтени кладенци, че да захранват историческата ни машина... И дотук всъщност гледаме само диспут между 2 страни, а има още 2-3, и като гледам страната на големия брат на Засската, там има също някви автономни местенца, който може да се надигнат, ако чуят че кварца свършва...

Нашия нз осъзнава ли чувствата на мацката (може и да се прави все пак, защото се има недостоен за нея) или не, но със сигурност мъжО ѝ ги осъзнава. Което ме кара да се чудя все пак за чии е трябвало да се бракуват >.> Тя е станала №1 заради неговите пожелания, не за друго... и все пак си е жена на краля. Бих предпочел да си остане така, по дяволите... не искам да си развалят отношенията заради жена...

Е тая капитанката с мотора <3 <3 <3 тя е доста повече за нашия :3

Едва сдържам да не почвам мангата >.<

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2011 4:18 pm 
Аватар
Sky King

Всеки има различна сила за използване на кристалите и заради това меките, изискващи много енергия и кристали са толкова малко. А нашия има единствената мека, която не се задвижва от кристали, понеже той самия няма силата да използва тези кристали... иначе мангата е адски силна и много се надявам да й направят анименце, или още ови :wow:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 10 [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]