|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 12:05 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
^ Точно - както ги дават в началните секунди в класната стая, такъв ще им е реда... Втората arka ми хареса повечко от първата... За следващата нямам нерви, затуй - skip...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 1:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Края на арката беше меко казано.....странен.Следващата арка ми изглежда нервираща и ако първия еп не ми хареса,ще чакам по-следващата.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 6:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Цитат: Леко ретарднато аниме то да веше леко...изгледах едвам първи епизод.много зле ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) на нивото на Kimi Kiss че и по-зле даже...People never learn...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:29 am |
Spark35 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Мисля, че щеше да бъде по-добре всички да го зарязват, докато не стигне до последната и с нея да заживее щастливо, вместо както се е получило сега.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 5:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|