Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  0%  0%  [ 0 ]
 2  0%  0%  [ 0 ]
 3  0%  0%  [ 0 ]
 4  0%  0%  [ 0 ]
 5  4%  4%  [ 1 ]
 6  4%  4%  [ 1 ]
 7  22%  22%  [ 5 ]
 8  13%  13%  [ 3 ]
 9  13%  13%  [ 3 ]
 10  43%  43%  [ 10 ]
Общо гласове : 23

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Seitokai no Ichizon
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 3:46 pm 
Аватар

PVто поне е доста обещаващо. Кайчо е <3 с този нов дизайн!

Само дето... пак Мафую. Преебали са малко дизайна ѝ. Баси.

edit: http://archive.foolz.us/a/thread/68848870/#68849240
дано тоя е прав.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2012 11:02 pm 
Аватар

>This program is unavailable in your region and can't be viewed.
oh fuck you guys.

После хората се чудят защо пиратстваме.

Епизод 0: Sugisaki Memorial

Съдейки по сайта, оправили са дизайна на Мафую. Сега... само... поне raw ми трябва, ама и такова няма. Баси.

edit: Staircase -> subbed ep -> ep taken down for fixing derps. Tsche. More waiting then.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:03 pm 
Аватар

Fffuu...

Значи не стига че ще е уеб-рип,ами и 360 one.Hello,my name is eyecancer.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:40 pm 
Аватар

=)) =))

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:05 pm 
Аватар

Аве това чудо нямали да има по добро качество от 360p?Или трябва да чакаме BD версиите?

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 7:44 pm 
Аватар

^
Ако има такива въобще.

Иначе, някак си Кей-кун не успя да ме израдва чак толкова много, колкото първият сезон. Мда, момичетата ми липсват. Нищо, стълбището трябва да вземат да си свършат работата най-сетне.

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:06 am 
Аватар

A whole episode of meta talk. Not bad at all. Spline 4tap + antiringing filter helped too.

Някак си имам чувството, че всички предложения ще бъдат зачекнати през идващия сезон... сми, поне трябва да ни запознаят със сестра му...

Изображение

МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2012 4:25 am 
Аватар

Изображение

mmmhm.

Изображение

MMMHM

Изображение

I feel something

Изображение

that is

Изображение

we are back to action =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Вто Ное 06, 2012 1:57 am 
Аватар

Изображение
Доволен съм от студиото. Без бой си признавам, харесвам този тип усмивки.

Другите промени не ме кефят чак толкова много, ама айде.

Иначе, за епизода... ммм... така или иначе само аз си пиша тук, така че минавам на английски. Моля, игнорирайте нататък.

There is one awkwardness in the atmosphere that was not there in the last season. Don't misunderstand me, that's good. Mafuyu's confession is causing this, and this sign of continuity I like. As for the futures... actually, I had already written off Mafuyu and Key as game developers. For a shipper like me it just seems obvious. Key-kun is a given, a writer, anyway, and after such a school life, he'll have plenty of experience in exactly the stuff that can be seen in various eroge. That being said, everything felt pretty natural. I mean, not as something, built for the jokes, but as slice of life indeed. All in all... it seems like... every girl is slowly giving in. Well, Minatsu the least, but she will join the harem for her sister's sake in the end... probably... Or I don't know, next episode

scratch that

There is one awkwardness in the atmosphere that was not there in the last season. Don't misunderstand me, that's good. Mafuyu's confession is the reason, and 'tis but a sign of continuity. I like it. What is going in this awkwardness? Dreams of the future and loves of the now. Let's start with the first part... everything felt pretty natural. Not like a gig, but like what the characters would really say. Life, there is in them. That being said, I, as a proud shipper, had already written off Key-kun and Mafuyu as game developers. For Mafuyu, it's only logical to do something connected to the IT industry, as her type of people just can't deal with any other job; either because of the human factor, or because the job is simply too boring for them. For Key, he's already an accomplished writer, he has the drive, he has the style, and he has the required imagination. Thus, writer of eroge is the obvious outcome for him. Which is why the shipper part of me already imagines them fucking like rabbits tru college, as they attend the same university. Now, let's go back to the other part. What of the loves? Mafuyu is obvious, too obvious. I don't even need to elaborate. There are the two girls from the past next, but... I don't know when will this catch up with the current story. Seems like next episode can become a prelude to this. As for this next episode... What will Minatsu do? Kurimu and Chizuru seem to be falling for Key-kun already, although not exactly in the same way as Mafuyu. The end that we all expect is along the lines of... "End of the school year! Cherry blossoms, everything is beautiful, but the girls are leaving! What will Key-kun do! Wait, they are all in front of him and... DECLARING THEY ARE! AND WHAT ARE THEY DECLARING? THEIR LOVE OF KEY-KUN! THAT THEY ARE PROUD MEMBERS OF SUGISAKI'S HAREM!". But that requires Minatsu too. But... we see her next episode talking to a boy? So... maybe Key is about to open her route too? Maybe yes, maybe not... in the end, I will still be saying that she joined mainly because of her sister. Nevermind. It would be a nice continuity nod if the epilogue really shows her as a flower shop owner. It'll suit her. Gap moe, etc. Probably her moment of fame will be during Sugisaki's past catching up arc. She is this type of girl, anyway. I can't wait for this... makes me think of the next school year. Heh. "Oh, want to join my harem? But... eh... I hear there are some pretty harsh welcoming rituals from the side of the other girls..." I wonder when will the LNs end... mmm... oh well. Ijou.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2012 11:24 pm 
Аватар

Не бях прав, нищо не се завъртя около Минатсу. Тя си била практически готова вече. Еми... всичко ни го дават от гледната точка на Кий, а той не се бе усетил въобще. Така че нормално, I guess :lol:

Както и да е...
първо момиче (по обяснение в любов): Мафую
първо момиче (по целувка): Минатсу

екстраполирайки от тук, по индукция получаваме:

първо момиче (по натискане): Чизуру
първо момиче (по секс): Куриму

А, и следващият епизод най-сетне почваме миналото на Кен. Така. Сега, като съм си казал това, което трябваше да си кажа, за да престана да подскачам из стаята като идиот, нека и покажа каквото искам:
Изображение
Изображение
Изображение

МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 10:13 pm 
Аватар

what's with this tri.. quadru... quintuple posting

no wonder no one writes in this thread

as for me~ 2nd ep, 1st season and I'm still not sure what am I watching

thanks, dadu, but.. I don't know, it's some weird shit so far, plus there are couple of seiyuu driving me mad :lol:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:15 am 
Аватар

^ сменят част от тях за втория сезон. И... добре, Хидамари темата щеше да е същото, ама реших, че твърде много ще се повтарям сам себе си. Тук поне не мисля че има повторения освен "чакам сестрата" :lol:

Между другото, потвърдено е, че анимето ще бъде излъчено по телевизията зимата. Еми, първият ми риуоч ще бъде тогава, явно :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 1:14 am 
Аватар

Стрелката ти дори беше ненужна, няма към кой друг особено да се обърнеш тук :lol:

Иначе сменят ли на розовата и на жълтата VA-тата? *please say yes*

Това ли трябва да значи "web series", че не го дават по телевизията? It kind of puzzled me. Всъщност кой сезон ще дават по коя телевизия?...

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 1:29 am 
Аватар

Първият сезон си е отдавна свършил, не говоря за него.

Вторият... еми, виждаш шотовете. Това е най-доброто качество, в пълен размер, което имаме засега. Този втори сезон ще го дават по телевизията, coming January.

На розовата не, само на жълтата и на черната.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2012 12:46 am 
Аватар
The No-Goodnick

Искам още един TV сезон!

:(

п.п. http://cal.syoboi.jp/tid/2776/time сега чакаме да видим дали верно ще изскокне още един епизод :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]