|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 8:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 1:19 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
LinXnin написа: а Хей клошара-пияница
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 2:28 pm |
|
LinXnin |
|
|
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
Usagi написа: LinXnin написа: а Хей клошара-пияница Еми такъв е ся ... кво да се праи ... Верно , че миналия сезон радваше повече ма тва не е повод ся сички да го намразват лулз ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 4:43 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
сменил е яденето с пиене, бая руски вид са му докарали наистина Ин е я мъртва, я загубена, нещо таквоз ще да е станало По ми е чудно дали Хей току-що си загуби способностите И бтв се надявах opening-а да е малко по-раздвижен >.<
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 5:52 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
не му трябват способности нужно е само да лъхне на противника
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 8:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А мацката не пие ли водка Русский Стандарт а?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 22, 2009 1:40 am |
|
Jo jan |
|
|
|
Много добре изглежда анимето. И 1ви и2ри епизод бяха силни и с много действие. В тази дупка между мангата и 2-ри сезон явно е станало нещо голямо, но това беше ясно още когато пуснаха първия постер, че ще има DtB 2 Май само на мене ми харесва много ОР-то. Наиситна е много добре направено. Може да не е като на миналия сезон, но не е и това целта. Все пак действието сега е много по различно и ОР-то много добре си върши работата. Интерсно е как почти всяка една сцена от него предава важна част от нещата случващи се в анимето и идеите му (така де чувства, тема, щастливото минало, мрачното бъдеще....и т.н.) А и паралелите с първия ОР са добри. А и да не забравяме все пак, че основен герой този път е като че ли не Hei, a Suou (мхм не знам как да ги преведа като хората имената) и ако така погледнете нещата си идват по на място. Много яко...само за това колко още мога да напиша та ако взема и да коментирам епизодите Ама нали трябва и да се спи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 12:47 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Наемник е на ЦРУ докато му изнася.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 4:40 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
OP-ът наистина е в по различен стил от екшъна, който сме свикнали да гледаме в първия сезон, но пък песничката ми хареса. Тази от ED-а също Х3 Хей колко бързо отнесе тоя "магьосник" не е истина И все пак си показва отново човешката същност след това :> Дано всичко с него е наред :с и да вземе да се хване в ръце, и да стане пак bishie-Hei, щото ще се караме иначе XD И да, определено катерицата рули ^___^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 23, 2009 5:57 pm |
pepeto |
|
|
|
YESH , Мао е катерицата А Хей кого иска да умъртвява втф става тука? Много силен епизод + разбиващ OST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|