Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Юни 29, 2013 9:36 pm 
Аватар

Много ми хареса как започна анимето, целия тоя майндфък :thumb:
Но защо трябваше да ни сложат за сетинг пост-апокалиптична Япония?!? А аз така се надявах на едно хубаво вампиро-самурайско аниме... Къде ти. :huff:
Иначе анимето си се гледаше на един дъх - много добър екшън и нестандартен арт. Не беше и особено трудно да се следи какво се случва, поне за мен, като краят също не беше особено сложен за дешифриране. Поне от моя гледна точка, последните сцени не би трябвало да се възприемат съвсем буквално, а по-скоро като една лирична метафора за неразрушимата връзка между двамата главни герои. Но, предполагам, и други вариативни мнения също биха могли да се приложат.
Между другото, много се израдвах на ОР-а. Maximum the Hormone бяха последните, които очаквах да чуя, явно в днешно време се отвиква от този тип музика, а такива ОР-и в последните години мисля, че не съм виждал.
Като крайна оценка давам 7/10, защото имаше някои глупости към края, включващи дебилно хилещи се злодеи-чедовища и от сорта, но при всички случаи Kurozuka се оказа прилично развлекателно заглавие.

Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008)
МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2016 1:42 am 
Аватар

Супер анимация. Това е основният плюс на анимето. Имаше и някаква дълбочина, но на много места ми се губеше логиката.

Особено впечатление ми направи сцената с човека в инвалидната количка (който май се оказа онзи с черупката на гърба), където нашият трябваше да му изхвърли торбата с изпражнения.

Също така не знам колко пъти му рязаха главата на Куро, но определено беше дразнещ мотив тва.

Друг момент, който ме впечатли, е когато онзи (Изана май се казваше) си инжектира кръвта на Куромицу, след което просто умря. :D Тогава мисля че повечето от нас са очаквали да мутира и да ги избие, но уви.

В един от епизодите, към края на анимето, се появи някакъв стабилен хумор, което ми хареса.

В крайна сметка като обобщение на сюжета мога да кажа, че всичко се въртеше около Куромицу, като накрая какво се разбра? Нищо.

Харесаха ми анимацията, атмосферата и дълбочината, където я имаше, но логиката и смисълът ми липсваха на прекалено много места.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]