Дата и час: Сря Фев 19, 2025 6:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 4:08 pm 
Аватар

Като спомена история ...най-вероятно края ще ми бъде интересен защото едва ли ще е по мангата /все пак тя още не е завършена / :lol: :drop:
вече го казвам за стотен път сигурно единстевното ,което определено не ми хареса са грешките в артът ~~ останалото е задоволително добре ~~ е защо смениха сеюто ТТ.ТТ ,но ще го преживея

Сега като прегледах АНН пише, че епизодите ще са 26

PS ~~~ Punch ,punch ,punch ... ~~~ Push ,push ,push

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 4:34 pm 
Аватар

26 епизода...предполагам че ще оставят свободен край за втори сезон..така де,не виждам друг начин...само да не стане така,че да завърши с филъри защото тогава ще стана емо и ще си срежа вените с краставица ТТ______ТТ

И няма ли най-накрая някой да го събне?
Просто не мога да си представя че ще седя така и няма да мога да разберя нищо от говорене то освен няколко думи и силно предполагаемо картинките Т___<
Като видях че е излезнал първия еп така се надявах да го събнат бързо и да се пофенгърля и аз Т^Т'''~

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 4:40 pm 
Аватар

Първи епизод е събнат ...провери в моя пост най-отдолу на предната страница >.>"

Много ме съмнява да има втори сезон ..за момента мангата е на 8-ми том -по три епизода на том е достатъчно >.> А с темповете ,с които излиза мангата ,продължението /ако чакат да се натрупат глави/ е около 3~4 години :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 5:38 pm 
Аватар

Определено не ми се чака 3-4 години.~
Мисълта ми беше точно това - да не извъртят историята и да я скапят със гаден край.
Ама и да го направят. Щом мангата си излиза здраве да е.
Ние пък, то анимето тепърва започва ние вече за края говорим XD
Макар че ако я завършат там където Юки си спомня миналото си изглежда ок.
Е жалко, надявах се на далеч повече епизоди, ма къде такъв късмет |:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 5:51 pm 
Аватар

*готви краставицата*
НО...аз съм оптимист (да бе кого лъжа >.< ) и се надявам все пак да не свърши с филъри...Принципно и аз следя мангата и знам че излиза рядко,ама...все пак може бо няма да я покрият докадето е излезнала сега о.О~ ...знае ли човек ._.'''
Иначе гомен,не съм ти видяла поста на миналата страница ТТ^ТТ'''

И за да не пиша 2 поста ще изразя мнението си за епа,а именно:KYAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~~~~~~~~~~~
не мога да се съвзема,вярно,имаше няколко фейла с арта, ама ми хареса СУПЕР много, не мога да се съвзема....omg omg omg omg omg omg...
*dies*

*fangirl crisis*ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 8:12 pm 
Аватар

Бляблябля,още като видях постерите и си знаех,че анимацията няма ме накефи >> Ми просто... не радва,не знам какво точно (цветовете,как са нарисувани...или и аз нзн), но тц XD
Оп песничката бива, ЕД песента по-ме накефи,но ОП определено откъм картинки е по-як XD
Иначе си вървят по мангата,но щом ще е 26 епа... добре дошли в страната на филърите! И сиг някакъв отворен край ще има... >>
С една дума,не се накефих особено на анимето,но да видим нататък ^^; (дано оправят малко арта на героите :Р)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 8:30 pm 
Аватар
Цар Алко

Едва сега разбрах защо само дами пишат в тази тема :lol: , май ще пропусна и мангата ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 8:43 pm 
Аватар

Е, не беше чаак толкова зле. Всъщност мисля, че - ако се абстрахирате от мангата - ще ви хареса.
Запазиха мистерията около Канаме и Юки от първи чаптър, но въведоха и вампирясването на Зеро, което е само в плюс. Сигурна съм, че - ако не знаехме какво какво ще стане - сега всички щяхме да си гризем ноктите от нетърпение да излезе втори епизод. Само си помислете колко въпроси оставя първи -> Как Канаме се е озовал в академията? Защо? Защо другите му се кланят, че чак до "сама" отиват нещата? Какво е "чистокръвен"? (въведоха го, но не го обясниха - това също ми харесва) Какъв е тоя "лошият вампир", който е избил родителите на Зеро? Как той е оцелял и какъв е тоя пистолет? Защо толкова мрази вампирите, след като сам е вампир? Аз като си знам свободните съчинения, нищо чудно да си бях помислила, че той самият е избил семейството си... Честно, почти ми се иска да не бях чела мангата :lol: (да бее :love:)

Но има нещо, което тотално ме разочарова - хапчетата. Вероятно са се опитали да засилят мистерията около Зеро и съм сигурна, че успяха да го направят за човек, който не е чел мангата, но... wtf? В мангата Зеро се въздържаше от кръв сам, дори отказваше хапчетата и това беше част от чара му. А тук си ги пие по две на ден май... wtf? Не ми харесва.

Анимацията си имаше гафове, вярно. Юки седи два часа с глава във фонтана, а цялата вода се излива на две струйки по лицето и косата й :lol:
От арта не съм нито впечатлена, нито разочарована (артът на хигурашито ме дразнеше повече)... Но Зеро и Айдо (kyaaa) бяха секси, така че фенгърлингът засега ми е начесан засега :lol:

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 9:25 pm 
Аватар

Kyaaaaaa.........как може да кажете, че е толкова зле Т_Т като четох коментарите, вече ревах за осраната анимация...Т_Т..........
Зеро е тоооооолкова......smexy =,.= седях сиг 3 мин особено , като отби ръката на Канаме.........нещо не мога да направя скрииншот...но нвм......направо си събирах nosebleeda......*няяя при Зеро гууш....и още нещо xD* всъщност....колкото повече гледах, толкова повече припадах....=,.=......

Чайрмена.................ме уби xD допринася доста за смехотворната част в 1вия еп~~~

(Ах, ЗЕро сааааамааа....* хваща си врелите бузи и се клати, изведнъж този фен гърл спазъм е прекъснат от нов ноузблиид*)
Zeroo~~ half naked =,.= bishi.........kyaaa~~ i Kaname беше куул....аз не го харесвах толкова...но си смених мнението ^^" И Aйдол xD в началото ми заприлича на Хъни семпай xDD

общо взето съм доволна ^^~~~~даже многооо ^___^

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 9:38 pm 
Аватар

Yes ....^^
Мисля че всички се радвахме на бишитата (дори не всеки път да се добре направени) :lol: :blush: Канаме и Зеро са си супеллл.....Shadowcat явно аз съм малкото ,които повече харесват Канаме пред Зеро,но както и да е :lol:
Чакайте малко всичко ще покажат рано или късно ^.^ и за вампирите и за хапчетата ,всичко с времето....Затова и казах да пробвате да се абстрахирате от мангата за момент

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 11:06 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Едва сега разбрах защо само дами пишат в тази тема :lol: , май ще пропусна и мангата ;).

не е кат да е яои :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 11:48 pm 
Аватар

Kaname-senpai for life Изображение
Е не казвам че Zero не ми харесва >3<
Да. Значи по едно време като си ъпдейтвах журнала /ест. писах за VK/ си викам "ами ако не бях чела мангата?" опитах се да се абстрахирам и да донякъде си права ShaLaLa, но все пак говорим за аниме по манга така че XD
Aidou като почна bang, bang, bang, bang~ това ме свали на земята. Беше супер дебилско XD
А когато Zero счупи бюрото и после Yuuki го оправи като го трясна пак и Headmaster Cross го зяпаше очудено /че то кой не би XD/
Споменах ли че нямаше Preview? D:< Как не сложиха да ги и в скръндзите ;~; /hate oт чиста фенщина~/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 1:07 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Като човек, който не е чел мангата мога да кажа - ХАРЕСА МИ!
ОП/ЕД, не бяха толкова блестящи като песни но на ОП-а много добре бяха подбрани сцените, хареса ми и сюжета вампири бла бла ще се чака да видим к'во ще стане по-нататък :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 5:26 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

И я не съм чел мангата... то по принцип сигурно чета по 1,2 манги на година, ама как' да е. :?

Анимето... не ме зариби на макс, но ми превлече интереса... Училище в което учат вампири и хора заедно, като опит за първи крачки към съвместното съжителство на двата вида...
Сюжета се различава до голяма степен от останалите заглавия с зъбати кръвопиици, които съм гледал. Арта чесно да си кажа не ми направи някакво по-особено впечатление, но се ядва. Чух обаче много сочни музички и взех да си представям ОСТ-а още от ся. На ОП/ЕД не им обърнах внимание... ще ги коментирам друг път, като съм по-коцентриран :lol:
Онгоинг листата разсте, както и се очакваше...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 10:47 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Да като цяло идеята за такова училище е новаторска, а мен още повече ме накефи това с префектите, колкото до онгоинг листа, ами расте расте, ама до 3 седмици ще намалее :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]