|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 12:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Епизода ме остави да цикля пред монитора 15 мин след това.
БЕШЕ ЛУДНИЦАТА!!! И не само че нашите гъндам тиин майстърчета си го получиха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ами просто заради целия епизод. Да не говорим оная маневра на Union-ския ас и как се размаза в Lock On направо ме фърли в Азадистан ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И тия новите гъндами и оная богомолка също ме накараха да втфъфна...
И накрая едно мое умозаключение - новия епизод ще е нереален
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 12:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
SayanMk написа: А в следващия епизод, ще се появят Гъндам Тринити(любимата дума на японците от матрицата насам).. демек 3 ше са. Може би ще има женски между тях :> И дали се познават с тия майстари :>
Сега гледах имената на героите в ANN и видях трима с име Trinity - явно ще са цяло семейство. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Nena Trinity ми звучи като жена, но при японците никога не може да е сигурен човек...
Иначе тея епизоди за мен лично бяха най-добрите от началото на сериала. Нямам търпение да дойде следващата седмица и да видим новите Гъндами (които явно ще са три). За момента изглежда да са на страната на Celestial Being, но знае ли се...
Ама и суперсилите не си поплюват. 892 срещу 4, като повечето време само обстрелваха наш'те отдалеч, че и от няк'ви терористи се възползваха. Чакам с нетърпение срещата им с новите Гъндами.
Направи ми впечатление, че Марина нещо много се притесни за Сетсуна, на който пък май хич не му се отрази добре отново да бъде спасен от Гъндам. Дано да се върне при нея и тя да му помогне да се осъзнае.
Като гледам имената на идните епизоди се чудя дали в 18-ти (озаглавен Malicious Target) няма най-после да ни кажат истинската цел на Celestial Being (ако приемем, че оная журналистка е права в подозренията си).
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 7:11 am |
GoDSmAcK |
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
На някой така случайно да му се намира ендинга ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 24, 2008 8:14 pm |
GoDSmAcK |
|
|
Aerith написа: Дам, ъм, позволих си да направя един rip на клипа, с доста по-добро качество от това, което пост-нах на предишната страница е, така че enjoy! Click me, me! ^_^
Мерси много. I owe u one
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 6:35 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Епизода ме издрава. Втория тринити брат нещо ме издразни - лесно се пали, много злоба и агресия има в него (явно е от стреса в безтегловно състояние). Мисли се за непобедим и има склоност да убива - може лесно това да му изиграе лоша шега по нататък.
Трините мацката обаче определно кърти. Яко налази Сетсуна не можа нищо да каже момчето остана като гръмнат само някъв рефлекс, че не обича да го докосват има и затова я избута така грубо. Нещо и бърникаше по Вейдър-а явно е доста хай-тек и е навътре с нещата.
Сетсуна е време малко да го развият и него, че в последните епизоди доста го поомачаха - ако не беше Тринити мацката щеше да стане на скара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Като гледам в близките епизод има голям потенциал да стане ренегад и да открие истинското си ампоа.
Най-накрая ще видим защо тая русата испанка я държат в това аниме - някакви катаклизми и с нея ще стават.
Което е най-важното поне за мен от тоя епизод, си остават разкритията относно GN частиците и истинската цел на Selestial. Имаше някакъв кратък момент, в който стана ясно, че технологията може да се е развивала на Юпитер. Лично аз това не го очаквах, както знаем Юпитер си е газов гигант без солидна повърхност много ми е интересно как ще го развиват в тия области на какви платформи и как ще използват Юпитер, за да създават такава технология - явно вихрите и вятъра имат нещо общо там. И все пак тия трините Гъндамите ако са "нови" кой ги е съдал и кога - пак ли на Юпитер да нямат някаква фабрика за масово производство - 7 Гъндама за 200 години не се знае
Относно целта на Selestial да "спрем войната" май нещо не е много достоверна вече. Обаче идеята за някакъв нов "world domination plan" дано да не я изкарат прекалено изтъркана. Лично според мен тая технология едва ли е създава за "доброто на човечеството" по-скоро е за нечий егоистични цели както винаги
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4374_1309041750.jpg) |
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Епизода пак беше невероятен. Кърти не знам кво вече ><. В последните няколко саги за Гъндам главния герой все намазва. Все най-хубавите момичета чука. Със сигурност ще закове чернокосата принцеса.
А новата майстърка пък него ще го приклещи.
Както винаги става в приказките, майстърите май ще се окажат пионки.
Ама той Сетсуна ще ги оправи тея от Celestial Being.
А тая "руса испанка" май ще пострада на връщане към Испания. Хубаво ще е за историята ако умре. Гаджето и ше живне малко и може да се развихри.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 10:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Луис, ех, Луис, защо само ранена, а не повече -.- Най-после ще разберем защо ни натрапват това досадно момченце, което на пръв поглед няма нищичко общо с историята.
Новите майстъри със сигурност вкарват малко въздух. Старите са толкова скучни и сковани, че няма на къде повече. Нена още не съм реша дали ме дразни много или само малко. Целувката я очаквах от момента, в който си насочи погледа към Сетсуна. Цък цък, бива ли такова нещо, момчето си е на Марина-химе. Да го видим сега какво ще предприеме и дали ще тича при нея щом ще ги напуска.
На бас, ще Нена и онези двамата са някакви изкуствено създадени /както винаги/ иначе тя нямаше да може да се намъкне в онова.. каквото и да беше, на Тиерия.
Харо си намери нии-сама ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Скоро ще си имаме Харо семейство и цялата мистерия около тяхното създаване ще бъде разгадана XD (няма ли кой да им каже, че Асуран е авторът)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 10:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Не, че нещо амаааа Харо си е универсално >.<
Разбирам, че повечето от вас не са гледали оригиналният Гъндам, но все пак Атрън не е измислил Харо ...Харо е измислил Атрън ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (не бе, шегувам се), но е факт, че Харо е измислен много преди Гъндам Сийд, хора
И бтв, изобретен е от не кой да е друг, а А-муро Рей
Edit: @Shadowblack > В оригиналния, разбира се...а след това мисля имаше участие и в Zeta и т.н. (дори и аз не съм ги изгледала всичките все още ^^')
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|