Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2007 12:43 am 
Аватар

Поласкана съм :hotl:
Ама кажете наистина, не си ли заслужава да се гледа като една хубава пародия. Аз наистина много се забавлявам на това аниме ^^
(и коментарите ест, винаги има някой забелязал още някоя мисъл на творческия ум на създателите, която ми е убегнала)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2007 12:53 am 
Аватар

Абсолютно съгласен. :hotl:

Нямам търпение да дойде следващия Петък, та да видим какво са измислили за 8-ми еп. От превюто изглежда малко по-сериозен - Тоа е пленена (май), Джин и Казуки НАЙ-ПОСЛЕ ще се сбият (това се очакваше от няколко епизода :roll: ), оная мадама най-после ще я покажат за повече от няколко секунди и съответно най-после ще видим и нейните 'прелести' за повече от няколко секунди (така де, на другите ги видяхме вече, само нейните останаха :lol: )... Но аз имам вяра в авторите и съм 100% убеден, че привидната сериозност на епизода няма да им попречи, ама хич. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2007 1:34 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ау... вярно комплексираното психопатче хукна към луната да се разправя с Джин. Създателите ще се опитат да заформят поредната интрига... :evil:
Ох как ми се иска да видя подобен диалог между старите дружки :

Казуки "-Копеле що ми открадна Гио?! От тогава мисля как да те пречукам, предател такъв. Ский даже се направих хипар за случайа. Кай не излгеждам ли по-ЕМО така?"

Джин "-Определено си пълен РЪБ! Относно Гио може да си го взимаш, вече си имам обратен превоз до нас. И без тва само се пречка между мен и Тоа." (искам аз да пиша сценария... определено ще вдигна рейтинга на анимето) =))
Но естествено сценария ще е далеч по-банален. Ще гледам епа съсредоточено за глупости във сценария.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2007 9:32 pm 
Аватар

Чак днес изгледах 7ми епизод и ... имам кратък коментар.

Не очаквах толкова от анимето, но в сравнение с това, което показват, явно съм очаквал чудеса :roll: Чудя се дали да го догледам или да спра и да го качвам, няма кой да го гледа вече :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 2:26 pm 
Аватар

Уау, епизод без фенсървис! Чак не мога да повярвам!

Това, че Тоа е причината за катастрофата, си беше ясно отдавна. Това, че името й идва от гривната - също (или поне мнозина го предполагаха). Само това с мисията на Тоа малко ме изненада. Просто досега Танатос изглеждаше като нещо тип "финален бос", но май съвсем не е така. Също и това, че Тоа се обърна към Танатос със Майко...

Уидоу ми харесва, за разлика от кретена, с който се движи (някой да го застреля, моля ви!). Интересно кой подслушваше разговора между Казуки и Джин?

Следващия еп се очертава да е бой с (или бягане от) Гарнет и войниците й. Чудно кога най-после Лайнър ще го разкрият, че работи за оная и той ще зареже ISDA...

Чудно кои са другите два Оригнални Дракона. Единия е Тоа, втория мислех, че е Уидоу, но изглежда не е тя, а за третия нямам идея. Може би Атрам (ранения дракон в началото на 4-ти еп) е втория от Оригиналните. И може би третия е оня дето го гледаше професора (някъде около 12:50 в 8-ми еп).

Абе явно има още доста неща да стават и да се разкриват, ама дано ги представят по малко по-интересен начин. 'Щото дотука героите и тяхното държание (и реакции на случващото се) са най-слабата част от анимето. Джин тръгнал да се кланя на Казуки, моля ви се. Е*бати кретена. Гио и той прави каквото му се каже въпреки че уж не е предмет (сам си го каза). Щеше ми Джин да му беше казал на Казуки, че Гио не е предмет, ама карай.

Някои по-забавни коментари за епизода:
Цитат:
Any particular reason _why_ kazuki’s a psycho-emo idiot? He started annoying me since episode 1.
Цитат:
The original psycho-emo idiot died early. He’s the replacement.

Имаше и още един, ама не мога да го намеря. Беше нещо от типа "Ако да съм емо значи да си имам/да ми дойде такава мацка, ставам емо на секундата!"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 8:27 pm 
Аватар

shadowblack ти ме прати в девета глуха с тези спомени за имената на драконите, докато ти четях поста се чудех дали съм гледал това аниме :lol:
Тоа след като се яви пред Танатос каза нещо от сорта на "трябва да върна всички" сигурно ставаше въпрос за драконите :roll: Но наистина какви са тези действия - Тоа казва искам да съм с Джин, но не мога..бяга, връща се при него и после пак бяга.. :lol:
Чудно ми е как Джин не каза на емото, че Гио може да избира сам къде да отиде, поне това ме изненада от досега "непредсказуемия" сценарий

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 9:49 pm 
Аватар

Липсата не фенсървис сигурно беше за баланс с миналия епизод. Няма страшно, след още 1-2 епизода ще се върне :lol:
Ryoka__ написа:
shadowblack ти ме прати в девета глуха с тези спомени за имената на драконите, докато ти четях поста се чудех дали съм гледал това аниме :lol:

И не само теб май. Аз да си призная така и така гледам анимето заради приятната пародийка, която си намирам и й се подигравам ^^'
За Уидоу съм напълно съгласна, не е наред да се мъкне с това нещо. А то само повтаряше пак как Гио му е бил откраднат-вече имам съмнения за наклонностите на този човек :lol: Джин пък има такъв непостоянен характер, че не се трае-първо игнорира без принина, после се сърди, после се моли, от време на време се депресира, а после е твърдо решен да е с Тоа..изобщо. Тоа и тя едни ги върши-идва и дава надежди на горкото момче, а после гледа тихичко да се измъкне. (Сега остана да гледаме реакция като Джин разбра, че тя е виновна)

Това за емото и мацката ми хареса :lol: . А онова русото със сложното име, което не запомних много добре си му го каза на Казуки за прическата. Изобщо добре ги нарежда това момиче ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 10:18 pm 
Аватар

Ryoka__ написа:

Имам епизодите на анимето на харда и при нужда да си припомня някое име ги поглеждам. Иначе и аз не помнех името от началото на 4-ти еп. То те нямат запомняне тея имена. :lol:

В следващия еп очаквам нещо такова:
Джин: - Ти си виновна за катастрофата?
Тоа: - Ъхъм. Мразиш ме, нали?
Дж: - Не ставай глупава.
Т: - Ъ? Ама как...? Ама защо...?
Дж: - Аз съм единственият оцелял от катастрофата. Ти си причната за това, нали? Ти си ме спасила?
Т: - Ами... да.
Дж: - Спасила си моя живот. Сигурен съм, че ако си можела си щяла да спасиш и моето семейство, който и всички останали. Затова не ти се сърдя.
Т: *Гледа тъпо и невярващо, и се чуди какво да каже.*
Дж: - Та, след като се разбрахме по този въпрос, я кажи сега защо не искаш да се върнеш при мен?
Т: - А? За какво говориш?
Дж: - Досега катастрофата не ти пречеше да си с мен, значи не заради нея искаш да ме зарежеш. Кажи ми защо.
Т: *Гледа още по-тъпо и невярващо, и се чуди Джин кога е станал толкова умен.*
Преди Тоа да отговори групата бива нападната от хората на едрогърдата със сабята (бях твърде зает да се любувам на циците й и не ми остана време да й запомня името :drop: ).
Джин към Казуки: - Между другото, докато Тоа не се върне при мен вашата част от сделката не е изпълнена и следователно няма причина Гио да се връща при теб.
Гио: - Прав е. *Вади големия си меч и се готви да защитава Тоа (и Джин покрай нея).*
Казуки: *отнема му няколко секунди да разбере какво му е казал Джин (щот' то за това трябва и акъл), и след това:* - ДЖИИИИИН!

И така нататък. Имам чувството, че на места съм прекалено оптимистичен и няма да е толкова добро или интересно, но какво да се прави. А бе важното е, че поне има някакво развитие и май нещата вървят нанякъде. Дано само това някъде да не е девета глуха... :roll:

Остава по някое време да се окаже, че за да спаси живота на Джин Тоа му е преляла малко от своята кръв - ама леко е прекалила и в резултат Джин получава някои способности като на Драконите. :roll:

П.П.: Аз отдавна нямам съмнения за наклонностите на Казуки.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 10:29 pm 
Аватар

:clap: Спокойно могат да те вземат за сценарист.
Само дето имаш малък пропуск между тези редове:
Джин: - Ти си виновна за катастрофата?
Тоа: - Ъхъм. Мразиш ме, нали?
Дж: - *10 минути спомени за станалото, рев за смейството, горчиво съжаление и измъчено изражение. После бавно отваряне на устата, затваряне..мислене.* Заключение:Не ставай глупава.
Т: - Ъ? Ама как...? Ама защо...?
....
Е, разбира се, винаги има възможността да каже, че я мрази, да си свие Гио колкото да не остане с празни ръце и да си ходи да става емо.

Епизодите и аз ги имам на харда, ама не се занимавам с такива трудни задачи като да ги преглеждам отново. Така и така си имаме информатор тук.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 10:52 pm 
Аватар

:lol: :lol: Знаех си, че забравих нещо. :lol: Благодаря за добавката. :lol:

То няма нужда да преглеждаш целите епизоди. Първите минути преди OP-а стигат. Май там показвай най-важните и ключови неща - най-вероятно защото искат да са сигурни, че ще ги видят зрителите преди да им писне и да зарежат остатъка от епизода. :lol:

П.П.: Аз лично бих предпочел да стане нещо като:
Джин: - Права си, мразя те. Не защото уби семейството ми, а защото ме излъга.
*Насочва вниманието си към Гио:* - След като Тоа не иска да се върне при мен няма защо ти да ходиш с това кухо дърво Казуки. Пък и той вече си има Дракон. Тъй че ади да се махаме докато не са ни намерили.
*към Казуки:* Сори, пич, сделката отпада. Чао.
Гио и Джин си заминават, а Казуки, след петминутно гледане в една точка с невярващ поглед, най-после се сеща да каже нещо: ДЖИИИИИИИИИИИННННН!!!!

:lol: Опитах се да напиша нещо малко по-сериозно, ама успях да издържа само един ред. :drop: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 24, 2007 12:41 am 
Аватар

shadowblack написа:
Казуки: *отнема му няколко секунди да разбере какво му е казал Джин (щот' то за това трябва и акъл), и след това:* - ДЖИИИИИН!

Като се замисля 50% от репликите на Казуки са "Джиин!" или "Гио" :hotl:
А вие двамата ако влезнете в екипа на сценаристите ще подобрите качеството на историята :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 24, 2007 2:40 am 
Аватар

Най сетне се наканих да изгледам първи епизод.. а след него и втори.. еми те като са се зацелували от ся :lol: .. ще се гледа, най малкото заради пустата фенгърлщина >.> тоя Джин прекалено много ми напомня за Саске.. особено в косата :oops:
EDIT up to 7ep.:Е контеста за boobieeees определено е много налице xD чак са прекалили много на места xD ама иначе ми грабна вниманието, кефя се на сай-фай, космоси и подобни неща ; ) ии като се замисля малко ми напомня на Волтрон или нещо от тоя сорт с тва преобразяване ~.~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:39 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: Аз съм в шок! :shock: :shock: :shock: Казуки за пръв път от началото на сериала направи нещо различно от това да реве, да тъгува за Гио и да крещи името на Джин: набързо измисли лъжа, с която да помогне на Уидоу и да избегнат неприятностите. За съжаление това беше в началото на епизода, а в края пича побърза да заличи всякакви наченки на добри впечатления от него. "Джин! Той пак го направи! ДЖИИИН!" Е*ати неблагодарното говедо. Джин и Гио го спасиха, а той не свърши НИЩО - само стоя и гледа от страни. Дори не се помръдна от седалката си, тъпана му с тъпан. :roll: Ама и Гио и Джин са едни - трябваше да вземат Тоа и да си заминат. А те - пак пленени :roll: Авторите на анимето явно смятат да поставят нов световен рекорд за това колко пъти главните герои ще бъдат пленени от някой. :roll:

На Джин естествено му отне малко време да се осъзнае и да прости на Тоа. Както очаквах(ме) тя го е спасила и точно това му помогна да вземе решение.

Liner все пак не бил предател... засега. Появи се и нова мадама, с нов дракон. Научихме и за миналото на Сакаки (поне малко). Но май най-интересното беше там накрая - Тоа изглеждаше шокирана - явно не това очакваше...

Друго съществено в тоя еп май нямаше - повечето време беше отделено на драконите и как те мачкаха войската на Гарнет. :roll:

А следващия еп май ще видим шефа на Гарнет (току-виж и той се оказал дракон...).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 10:36 pm 
Аватар

Джин обича да го хващат :lol: Няма страшно, някоя мацка пак ще го пусне, те си го знаят вече. Да видим чие минало ще разчовърка този път.
Много се израдвах на реакциите му, защото бяха толкова предвидими, че на човек му става едно такова удовлетворено.
А набързо-скалъпеното извинение на Казуки въобще не трогна онзи..ъм, не го помня. Като гледам въобще не му повярва ^^'
Друго нищо съществено май нямаше. Слаб епизод, не се посмях достатъчно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 10:52 pm 
Аватар

Най-важното в тоя епизод беше появата на оная новата Драгонавт-ка. Тя е шефа на Vritra Unit, а тея тъпаци са Lindwurm Unit (не, идея си нямам така ли се казваха, пък и на кой му пука). Значи има няколко групи, всяка със собствени Дракони. Да ги пита човек що не пратят всички дракончета след Тоа и не я хванат веднъж завинаги...

Haruka, то нямаше кога да се посмеем - те повечето време отделиха на "адкси интересните и страхотни" битки на драконите, изразяващи се в "Дракон А използва атака 'нещо-си-там' и няколко десетки корабчета заминават в небитието, после Дракон Б използва 'друго-нещо-си-там' и още няколко десетки корабчета биват унищожени, и т.н.". Най-интересния момент в "битката" беше когато Гарнет използва оръдието на кораба си, ама новата патка се намеси и провали всичко, а Гарнет реши да не хаби повече енергия. Страааашно интересно. :roll: Поне да бяха обяснили за онея драконоподобните (Agathions се казвали - добре, че има къде да го прочета).

Както обикновено коментарите тук са по-интересни от епизода. :roll:

П.П.: Този път ще го пусне я докторката, я асистентката й, я някоя друга... абе ще се намери все някоя мацка.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]