_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
И тука явно не съм писал..Таа Zombie Loan ми е едно от любимите анимета.Много е кратко и се надявам на продължение, т.е. втори сезон.Героите са много симпатични, нито един не ме подразни.Това момиче/Yomi май се казваше/ с фантата беше много сладка :> А откриващата песен Ōkami no Nodo на The Birthday е просто невероятна, даже и сега я слушам ..
Публикувано на: Сря Май 07, 2008 9:17 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Зарибяващо аниме, но е прекалено кратко, дано излязат още епизоди ^^ Двамата главни герои радваха (за сметка на очилатката, дразнеща беше но нвм >>). Историята е интересна, артът е малко странен, но се свиква... абе яко за гледане с 3 думи
_________________ And are you scared?
Заглавие:
Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 1:28 pm
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Анимето беше много рефрешинг... поне така ми дойде като го гледах преди.. нз колко вече. И да, едно продължение ще ми дойде много добре
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа:
Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 12:01 pm
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
Доста бозаво си беше анимето. Може би, защото беше само 11 епизода и всичко си остана някак недовършено.
Да не говорим, че главната героиня беше едно от най-дразнещите неща на света:/
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 3:16 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Страхотно аниме.Само един проблем има финала.По отворен финал няма и сега OVAта го ратвори още повече.
8/10 от мен
Ако се продължи и се завърши като хора ще му дам повече.Но поне до края на другия пролетен сезон не се очаква нищо подобно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения