|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 11:22 pm |
|
Ashitaka |
|
|
Регистриран на: Съб Фев 10, 2007 1:33 pm Мнения: 301 Местоположение: Добрич
|
SunshineLovesCandy написа: Аз мисля,че филмът бил направен по легенда, а анимето по филма... Нещо такова. Изобщо не съм сигурна,само смътни спомени. дам
и аз така мисля
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 3:02 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
dream_dragon написа: DeathSoul написа: много е хубаво мисля, че беше по някаф филм или нещо подобно.На мен попринцип аниметата с мечове скачане и викане си ми харесват Това аниме е направено по невероятно известния филм "7-те самурая". Не съм сигурен дали беше членувано. А и май имаше роман за това. Та така де. Не е "някаф филм" е по много известна история.
За роман не зная, но анимето е правено по "Седемте самураи" на Акира Куросава - един наистина великолепен филм, макар и много стар."Великолепната седморка" също е правена по него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 2:00 am |
|
White7ider |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
Отначало бях доста скептичен относно анимето , но реших да му дам шанс ..... и не сгреших ! Даже се зачудих на ниската оценка в анидб ,обаче като му видях края разбрах причината ! Не че останах разочарован , но доста тъпичко според мен.... накрая всеки си хвана пътя, е естествено имаше и една две мъдри приказки де ! Относно героите пича със зелената коса най - ме кефеше (името му беше с нещо с К... ама така и не го запомних) , а този който минаваше за главен (сенсея на пича със зелената коса ) най-много ме дразнеше и странно защо ми приличаше повече на индианец отколкото на самурай , но карай да върви.......Ако трябва да опиша историята с една дума то тя е - интересна! Хареса ми как се преплитат елементи от "Седем самураи" и "Великолепната седморка" !Силно се замислям дали да не влезе в колекцията ми , можеби ще му дам този шанс (отначало много ме заплени историята ) , но с това тъпо изпълнение накрая .........
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 1:13 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Абе Kambei и тоя русия с червеното, май Кyuzo се казваше, са най-големите пичове. Техника също беше готин, както и машината. Негъра също и хареса, както и момичето, но най-младия зеленокоско ме издразни най-много. Ако питате мен това е най-тъпия персонаж в цялото аниме и единствения, който развали историята и уби най-големия пич. Представи си, някакъв свръх добур самурай, го застрелва някакво лапе.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 04, 2008 8:30 pm |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
От 2004та е .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|