|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 19, 2007 9:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Bars написа: Анимето е много свежо, забавно и приятно за гледане, въпреки първоначалното отрицателно впечатление от гейската обложка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Има няколко различни пласта, което също доста ми допада - комедия / драма / романс. За съжаление на някои места анимацията не е особено добра, плюс - за мен най-големия недостатък на анимето - АБЕ КОЙ ГИ Е ИЗМИСЛИЛ ТИЯ GOTH LOLITA ?!?!?!?!?! Имам алергия от тях ... goth goth... loli loli.. (me: puke) хехех е малко ирония да вкарат към готик лолитките - http://www.seifukuheaven.com/ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) на мен лично са ми доста забавни
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 07, 2007 10:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Дам, така е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) The path to becoming a lady = no chibi form and no nosebleeds
Яко е анимето, на някои места така съм се хилила, че съм връщала назад да видя какво съм пропуснала ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Пък когато Kyohei и Sunako случайно се целунаха си викам - "Айде, малко повечко романс ще има между тях двамата". Да, ама не ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Само от това ме хвана яд, въпреки че накрая на последната серия когато тя падна, а той я хвана като истински принц, беше много сладка
Също се накефих и като Ranmaru се влюби в оная русата, Tamao ли беше, и все се правеше, че не му пука, обаче накрая двамата с Takenaga звъняха да се обясняват и извиняват по телефона
По-нагоре в темата се спомена за мангата, тъй че искам да питам в нея. Тя различава ли се от историята и ако не, от кой чаптър продължава нататък, след края?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|