|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 6:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22807_1396694861.jpg) |
Neychev |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
Мале мале..тука се е напълнило със разбирачи и кино-критици... като плюете на него вземете напишете едно ваше аниме та да зема и аз да поплюя малко на него...ама на дали...нямате дори малка част от умственият багаж на хората които са го създали... но обичате да плюете яко по другите. Аз лично гледам анимета за да разпусна,да се посмея,да преживея някоя емоция и т.н и т.н, не да оценявам всичко като компютър...това било така онова било така... плюя на всички хейтъри ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) които знаят само да оплюват старанието на хората да направят нещо което да ни отдели малко от сивото ежедневие. Чак не мога да си представя що за хора сте...изпълнени с гняв,сипещи огън и жупел докато гледате... И въпроса е защо тогава въобще гледате...като за вас достойно аниме едва ли ще излезе някога за да кажите нещо положително. Whatever... Сигурно съм прост и тъп щом ми е харесало...so be it.. нека пък... по добре така с положително мислене и емоции от колкото само негативизам. Поздрави на всички позитивни хора тук
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 6:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Neychev написа: Аз лично гледам анимета за да разпусна,да се посмея Good boy, точно така и трябва ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Точно за това и не трябва да им обръщаш внимание на тез хора де се мислят за разбирачи
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Neychev написа: Аз лично гледам анимета за да разпусна,да се посмея Е те са точно затова аниметата ама....
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 7:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
хаха нещо по оригинално от Цитат: като плюете на него вземете напишете едно ваше аниме не можа ли да измислиш? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Въпрос на изисквания е образ ти като нямаш такива и си всеядно си е твой проблем. Това недоволство покрай САО не е някакво изолирано явление само в този форум разрови се в който и да е сайт за аниме ревюта и ще видиш, че има масови вълни от недоволни най-вече заради клишетата и претупаните истории в Алфхайм. Не може всички да харесваме едни и същи неща или пък да лицемерничим само и само такива като теб да са доволни. Това аниме е много далече от "шедьовър", че всички да му палим свещи и да му се кланяме по редица причини свързани с зле реализираната си идея, непрестанните клишета с любовта и приятелството и камара още идиотизми. Гледай онова клипче по горе дето един пич го пусна и се замисли за нещата казани за него епизод като тея работи биха били смешни ако не бяха жалки понеже тази поредица тръгна с големите кошници..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 7:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Neychev това, че не те кефи, че някой друг не го кефи, това което теб те кефи и ти се чувстваш обиден и наранен, можеш да ходиш да се оплачеш на майка си. Тя ще прояви разбирането, което търсиш. Ние обаче, другите хора, не ни забавлява твоето въодушевление и удивление към света. Хубаво е да правиш тази разлика между Света и мама. Колкото до остроумното изречение Цитат: Аз лично гледам анимета за да разпусна,да се посмея , съжалявам че моите интелектуални желания понякога надхвърлят простата консумация на фъшкии и търся мисъл и вдъхновение в изкуството. Последната глупост, която ще коментирам само защото я срещам често като коментар срещу изказването на негативно мнение, е че ако бях творец на изкуство, щях да творя и да понасям последствията. Но аз съм консуматор на изкуство в 99% от случайте и като такъв имам вкус и имам мнение. Който не го интересува, да не ме чете. Аз също не смятам, че създателите на това или друго аниме, ги вълнува точно моето мнение, затова смятам сделката за честна. Те правят боклук - аз го оплювам. И пет пари не даваме един за друг. п.п. смекчих малко тона, че се увлякох
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 7:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Някой да си налага мнението означава да казва на останалите да не гледат това аниме понеже според него е боклук - аз такова нещо тук поне не видях в нито един от постовете на хората, които се изказаха негативно. Ти от друга страна си тръгнал да ни търсиш сметка какво сме писали и защо сме го писали. Цитат: но нямаш право да определяш анимето като помия само защото на теб не ти е харесало - ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Kакво е точно това "право" и като какъв се явяваш ти с тези си претенции?! Да си трием постовете и да пишем извинителни писма до Реки Кавахара и A-1 pictures ли?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 8:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Neychev Цитат: Мале мале...тука се е напълнило със разбирачи и кино-критици. Не че някой тук сериозно се взима за разбирач и критик, ама какво лошо има в малко критикарстване? Толкова ли е нездравословно и невъзпитано? Ако го нямаше, какво щеше да представлява темата: - Супер! - Мега!! - Гига!!! - Ултра!!!! - Циците на Асунааа! Цитат: плюя на всички хейтъри Т.е. всеки който не е харесал нещо и вземе та го сподели е хейтър, така ли? Питам, щото може и да не искаш да кажеш това. Ако не, моля да посочиш конкретни хора. Как трябва да постъпи човек, който не харесва SAO чак толкова? Да си стиска зъбите, за да не строши хатъра на тези, които евентуално може да го помислят за хейтър. Аре ся, едно нещо е да бълваш тонове омраза само, защото си намерил обект, върху който да излееш гнева си към цялото мироздание, друго е да отбележиш, какво ти харесва, какво не ти харесва и защо. Цитат: малка част от умственият багаж на хората които са го създали Съжалявам. Не виждам много доказателства в SAO за наличието на особено тежък такъв. Ако приведеш други примери... Цитат: Сигурно съм прост и тъп щом ми е харесало Ми никой не го казва...та що приписваш такива съждения? delinquen7 Цитат: Не може всички да харесваме едни и същи неща Ъхъ. Ето това важи дори да "хейтърите" ![=))](./images/smilies/=)).gif) ...аз примерно харесах повече втората игра, защото там Кирито си беше откровен cheater, а в SAO ни вкараха в някакви групови самоубийства, хареми и предсемейни трепети ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Последна промяна velush на Чет Яну 03, 2013 8:03 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 8:02 pm |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Neychev написа: Аз също не харесвам доста анимета...които много хора примерно ги харесват, но не налагам мнение,че анимето е боклук и помия защтото на мен не ми е харесало и по това се различават хейтарите като теб. Казвам, това аниме не ми харесва и това е. Да, всеки има право на мнение и видяхме твоето,но нямаш право да определяш анимето като помия само защото на теб не ти е харесало...това ме дразни... помеже ти си големия критик и щом ти казваш,че е помия значи е. Има разлика между изкаване на мнение и налагане на мнение. Тя явно не ти е ясна. Мен пък ме дразнят новодошлите нарутарди от замунда и къде ли не, които са се регнали само, за да напишат колко велико нещо е SAO и да му дадат оценка 11/10.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 8:57 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
|
velush написа: аз примерно харесах повече втората игра, защото там Кирито си беше откровен cheater, а в SAO ни вкараха в някакви групови самоубийства, хареми и предсемейни трепети А според мен първата част беше по-добрата от двете. Заради тръпката от смъртта, заради зарибявката, заради "лошият" (Согоу беше ермм .. не) и вероятно, защото Асуна имаше повече екранно време и то на мястото си (damsel in distress доста ми бъркаше в здравето през втората част meh >.<) + I love *kissu* scenes <3. А кой каза че има нещо лошо в пред-семейните трепети?? x333 (особено сравнено с опита за рейп и пипалата?) А за останалите: Много се вживявате ^.~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 9:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Burnx написа: Мен пък ме дразнят новодошлите нарутарди от замунда и къде ли не, които са се регнали само, за да напишат колко велико нещо е SAO и да му дадат оценка 11/10. Извинявам се, че ми хареса, а на теб не! Веднага сменям на 6/10!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 9:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Logrus написа: п.п. смекчих малко тона, че се увлякох ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Това е добре, че тъкмо наточих катаната и се чудех на какво да я пробвам ![Изображение](http://emotki.belgarionbg.info/emotki_files/keke.gif) Ето ви мнение от човек, който е гледам малко повече анимета > Хареса ли ми анимето? - да Тъпичко ли беше? - о, да... Естествено това не променя ни най малко ценността му в очите на другите. Факт е, че не са много аниметата предизвикали толкова разгорещени дискусии. Обичайното е за най-добрите дори да не се пише просто защото думите не биха стигнали. Темите за такива често са с по 1, 2 поста или най много 1, 2 страници. Изключително лошите обикновено дори не се появяват като теми но обикновено бидейки убер зле хората не им се занимава дори да ги осолят както си му е реда. Като цяло това довежда до леко куриозния момент анимарите с малко опит зад гърба да изпускат прекрасни анимета но какво да се прави ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) пп. По въпроса с "хейтърите" - почти всички от писалите против са гледали достатъчно много неща, че да направят ясна преценка кое доколко реално го бива... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) пп2. Правя официална забележка на всички. Забележа ли бъдещи спорове ще търкам наред. Форума е място, в което да изкажем личното си мнение а не да се влиза в безсмислени конфликти!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Burnx написа: Мен пък ме дразнят новодошлите нарутарди от замунда и къде ли не, които са се регнали само, за да напишат колко велико нещо е SAO и да му дадат оценка 11/10. Извинявай, че съм се регистрирал тука и съм те притеснил с моята оценка на aнимето. Относно 11/10 просто го дадох нарочно, че някой ме раздразни. Моята истинска лична оценка е към 9.1/10 и никой не може да ми казва, подиграва т.н. на моята оценка защото всеки си знае. Може само да критикуваш нищо друго, а от моя страна може да се съгласна с теб и да си призная грешката или пък не.
Последна промяна Cha0s на Съб Яну 05, 2013 1:27 am, променена общо 1 път
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|