Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 43 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 12:22 am 
Аватар

Първия сезон ме грабна и го изгледах за 1 ден (но лайф :lol: :lol: :mrgreen: ) . Втория сезон - отврат ,лично мое мнение. Направо ми се искаше да си разбия главата в монитора. Цялата история се преобърна , а дори Зеро ми падна леко в очите... просто сякаш не беше себе си през целия втори сезон.Да не говорим как свърши ... >.< само като се сетя ии... чупя зъба... :death: :pokey:

МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 12:30 am 
Аватар

SaintSinner написа:
просто сякаш не беше себе си през целия втори сезон.

А!

Значи все пак не съм единствения, който смята, че по някое време авторът нарочно почва да прецаква Зеро, изкривявайки направеният от самия него герой дотогава, само и само в името на това Канаме да държи водещата позиция!

Ех, вече се чувствам по-добре (~ " )~

МнениеПубликувано на: Чет Юни 02, 2011 9:52 am 
Аватар

Много е тъпо! И в мангата Канаме още държи позицията, а аз въобще не му се кефа :lol: Уж шоуджо, ама къде е тая любов? Само бесмислени приказки чета...

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 12:36 pm 
Аватар

Първото аниме, което изгледах преди няколко години. Тогава доста ми харесваше, сега обаче доста ми промених мнението. От интересното аниме със страхотен арт, на което толкова се кефех, остана само хубавия Арт. Доста бавно се развиваха нещата, не си падам по такива анимета, е, не може и развитието да е мингновено, но все пак.. Канаме-сама, обаче, си го обичам.

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:07 pm 
Аватар

Преди доста време гледах първия сезон. Оп-а и ед-а са строхотни. След като ги чух за първи път една-две седмици напред не спрях да ги слушам :P Арта също много ми допадна и историята... в началото... след време (към края на сезона) взе да ми става тъпа... Героите бяха добре направени, ама всички до един ме дразниха, и най-вече прословутия Канаме-сама :lol: Даже си наумих, че Зеро ще ми е "любимия" герой от анимето само, защото мразех Канаме :lol: (Да живее логиката! :lol:) Пък то и Юки много ме дразнеше и просто Зеро стана най-приемливия за харесване от главните персонажи... И какво да кажа още... така и не стигнах до втория сезон - започнах го, но го спрях :lol: Иначе на анимето съм дала оценка 8/10 :confused: (аз преди давах на всичко 10/10 така не се учудвам :lol: все пак сега ще се промени на 7-ца :P )

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 2:45 pm 
Аватар

хаха при мен пък е точно обратното. Почнах да го гледам заради хубавия арт и симпатичната повърхноста историика. И най-накрая направо.... :shock: blown away! супер край, супер развръзка. Доста доволна останах.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 5:49 pm 
Аватар

аз пък мисля че остана леко отворено и с тоя инцест малко ме разочарова..аз си харесвам най-много канаме. Зеро ми е някакъв плъх там..като цяло вампирите са по яки..сигурно щото се кефя на Шики не знам. тва беше третото аниме, което изгледах, но не ме впечатли кой знае колко. още тогава си знаех, че е средна работа, но пък арта много си ми хареса..ОСТ и ОП и ЕД бяха страхотни и още си ги слушам. а и ако пуснат трети сезон бих го гледала..

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 43 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]