|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
SaintSinner написа: просто сякаш не беше себе си през целия втори сезон. А! Значи все пак не съм единствения, който смята, че по някое време авторът нарочно почва да прецаква Зеро, изкривявайки направеният от самия него герой дотогава, само и само в името на това Канаме да държи водещата позиция! Ех, вече се чувствам по-добре (~ " )~
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 02, 2011 9:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Много е тъпо! И в мангата Канаме още държи позицията, а аз въобще не му се кефа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Уж шоуджо, ама къде е тая любов? Само бесмислени приказки чета...
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 12:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46287_1354304015.png) |
Slain |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Първото аниме, което изгледах преди няколко години. Тогава доста ми харесваше, сега обаче доста ми промених мнението. От интересното аниме със страхотен арт, на което толкова се кефех, остана само хубавия Арт. Доста бавно се развиваха нещата, не си падам по такива анимета, е, не може и развитието да е мингновено, но все пак.. Канаме-сама, обаче, си го обичам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 1:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44895_1410292028.png) |
TsukiAkari |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Преди доста време гледах първия сезон. Оп-а и ед-а са строхотни. След като ги чух за първи път една-две седмици напред не спрях да ги слушам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Арта също много ми допадна и историята... в началото... след време (към края на сезона) взе да ми става тъпа... Героите бяха добре направени, ама всички до един ме дразниха, и най-вече прословутия Канаме-сама ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Даже си наумих, че Зеро ще ми е "любимия" герой от анимето само, защото мразех Канаме ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (Да живее логиката! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Пък то и Юки много ме дразнеше и просто Зеро стана най-приемливия за харесване от главните персонажи... И какво да кажа още... така и не стигнах до втория сезон - започнах го, но го спрях ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе на анимето съм дала оценка 8/10 ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) (аз преди давах на всичко 10/10 така не се учудвам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) все пак сега ще се промени на 7-ца ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Vampire Knight (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2194_1292401845.jpg) |
Dunan_Knut |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
хаха при мен пък е точно обратното. Почнах да го гледам заради хубавия арт и симпатичната повърхноста историика. И най-накрая направо.... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) blown away! супер край, супер развръзка. Доста доволна останах.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|