|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 10:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
chibi_chibi написа: Бтв, това са всичките новели, нали? В смисъл, complete са, няма да излизат повече?
В пакета са от Vol. 1-10 + две други (това бяха дали като описание).
Доколкото аз знам, обаче, те продължават да си излизат и наскоро е излезнала 11тата ...нямам идея колко точно ще са ...
Последна промяна Aerith на Вто Дек 05, 2006 10:59 pm, променена общо 2 пъти
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 11:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
chibi_chibi написа: Jun, тракерът проработи, след малко пускам торента ^^
^_^ с радост ,ще изчакам да го качиш
от утре няма да имам нет и с голяма надежда
чакам да го качиш ,да мога да сваля всичко
преди да ми е спрял нета за цял месец T_T
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 11:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ето гооо, сорка за забавянето, ама нета ми съква отвсякъде ; ( : http://torrents.animes-bg.com/details.p ... bbfe7b84ab
Aerith написа: След един бърз сърч се оказа, че новелите са 12, значи остава само една до края ^^ Бтв, виж какво намерих >> http://shadow.randomfandom.com/saiunkok ... /index.htm ^^
;д;;д;дд;д;дд Това го прочетох още в петък XD Много 10х за инфото, значи ще има край все пак *йеееееее*
Дано субването е по-редовно, не мога да разбера защо е толкова неизвестно това аниме, като е толкова интересно и многопластово.... И дано се намери и някой да преведе новелите, че да видя какво ще стане с моите хора Reishin, Ryuuren, Kouyuu, Shuuei, Shouka и Ruuki ^^
П.П. Сега имам да уча, ама утре ще постна едно доволно дъъъъълго мнение за всички герои и историята ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 20, 2007 2:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6443.gif) |
Furukaze |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Въйй... кой е тоя Bibishounen дето се появи в 23 беее, малеей ужас ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) То бива бива бива... ама в това аниме няма ни един грозен мъж бее ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Но нищо де, поне са пичове и няма shounen-ai простотии ^^
Ау как ме изравда момента като Сейран каза: " -нп, дори и да я накарат да се ожени за някакъв, чичо й ще го убие доста бързо! " кахахахахах
И пича с белега се обръсна и той ЕСТЕСТВЕНО е бишонен. Сигурно Шуурей няма да го познае
Малко кофти стана в 25ти, но... нещата ще се оправят, ако не - някой ще принуди нещата да се оправят =) Интересно какъв е ония би-бишонен, но като му гледам косата... да кажем - 3тия брат. Ония бъзльото дето отключи на наще, брат му и нали имало още един. Предполагам, че това е той и ще оправи нещата. Друг вариант е, той да е призрак ^.^
_________________ My future sig is here.. but you can't see it, because it's from the future
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 20, 2007 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6443.gif) |
Furukaze |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ами миналото му явно не е от най-светлите... след като е бил с пича с белега в тая групировка, явно е бил нещо като наемен убиец...
Но имайки предвид хората около Шуурей(за които тя не знае), ако миналото на Сейран я притесни, не виждам как би приела всичко останало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но тя е готин човек ^^
А това, че бавно излиза - еее, хубавите неща искат време
_________________ My future sig is here.. but you can't see it, because it's from the future
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|