|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Days (лято 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2016 12:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Юристите на БФС незабавно да се самосезират! Извършва се брутално посегателство над личността не само на Мартин Петров, но и на Божинката. Още в началото на епизода аха бях готов да чуя "„Човек сам, когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е“ от звездния нападател, ама не стана - той само се разплака. След това обаче си стъпи на краката, след като Жоро Брадата му каза "Последен малшанс, младеж" и той веднага се надъха и дори направи две асистенции. Продължавам да се чудя как човек, който се спъва в топката, прави асистенции, но това е магията на тази велика игра! Както някой каза, родният футбол не е виждал такъв феномен, дори великия японски национал Гъзибара може само да пали свещ на Цайсимото. Имаше и нещо нередно със стратегията на оперативката преди мача с нацистите. Според мен са гледали епизод "Ви Ай Ай" на Стар Варс, защото схемата за нападение беше нещо от сорта: "Влизаме в дълбочина, сваляме щитовете и взривяваме". Аз лично нямам търпение за 17-и еп.
П.П. Цайси е развил белите дробове. Вече като вика "Сейсеки файт" на скамейката си слагат тапи за уши. Ако използваше репликата "Айде бе да ви еба майката" надъхващият ефект щеше да е къде-къде по-силен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Days (лято 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 31, 2016 9:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Продължавам с хрониката на анимето в напълно велушки стил. Мачът започна с екипите на Миньор Перник. Как и защо са им ги дали - ебал съм го, но като отмениха първия гол заради засада, ми се стори че чувам някой да вика от трибуните: "Съдията, съдията, съдията... Елтън Джон". Общо взето скучна първа половина на епизода - на нацистите им го набиха до дръжката, но и те останаха верни на демоничното си призвание и фаулираха Меси... пардон, русия гей. Нашия обаче е взимал уроци от Стоичков на някое сафари и левачката му е станала почти също толкова смъртоносна. Бла-бла... И ето, че дойде моментът Цукамото да се прояви като кучка и го изпорти, че е контузен. Абе ей, сопол недоклатен, човекът за майка си играе! Сърце нямаш ли! Кво като си резерва с болни амбиции! Айде умри в кофата... ядосах се.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Days (лято 2016) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 31, 2016 10:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Цитат: напълно велушки стил По-скоро емулираш SpiritualLiege и/или Боркана. Моите са сухи, като чирози.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|