Дата и час: Вто Фев 04, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (есен 2014)
МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 8:29 pm 
Аватар

Eп 19-20:Петдесет нюанса Ембрион.
Еее Зиготчо мноо страшен бе - ем безсмъртен(фамилията му да не е Маклауд случайно), ем па и хипнотизатор го раздава да го еВа.Ама и Ангелинка ич не му цепи басма булката.Като видя, че патроните не й вършат работа, веднага извади калъча от жартиера.
Хареса ми обаче, че на дезертьорките в тия два епа им дадоха някаква причина да са предатели ,а не че просто са изтеглели късата клечка във великия план на сюжетното развитие.Зиготчо убаво ги е осетил , Поручик Цун с комплекса й за малоценност и оная с Цомбите и развития й майчински инстинкт.Само плитката малко ми бяга с това как никой не я разбирал и как няма приятели ,и как всички я използват, и как ще се свие в ъгъла да слуша Линкин Парк. :puke:
Рижата и нея я развиха като герой, а не само комеди релийф - лошото е, че както вървят с "Teh dramma", усещам, дека я гласят за жертвен агнец.
Кира клонинг №3598/34-а2 отново доказа, че е тотално нефелен - идва Червенокоска и му предлага тек, той са дърпа манафа.То бива вярност, ама ча па толкоз верен мъж нема.
Комбата я пере съчмата, ама на нея й е позволено - "A woman scorned" както се казва.
Сцената дет Ангелинка се гърчи ич няма да я коментирам, щот толкоз пошлост и безвкусност не ми се понрави.Можеше поне да вкарат още няколко момичета, малко свещи и лошкото да беше сложил една маска и "Паролата е Фиделио"

engine написа:
- Ембриона официално оглавява личната ми класация за ПСУЛЮТНО изтрещел кретеноид.

Е типа сега ли го усети :P

lovelyangel666 написа:
Best case scenario е инвалид в стъкленица и светът, който е създал, се крепи на множество маркучи, прикрепени към мозъка му, откъдето праща импулси, включително и клонингите си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 9:25 am 
Аватар

А, то не само във Fallout е застъпен тоя мотив, ама сценаристите от доста време почнаха да рият дъното на клишетата, за това го споменах :Д

SpiritualLiege написа:
Само плитката малко ми бяга с това как никой не я разбирал и как няма приятели ,и как всички я използват, и как ще се свие в ъгъла да слуша Линкин Парк. :puke:

Е как бе, Лорд Ембрион я съживи в крайна сметка :lol: Они се писаха бегали кога я цафираха в главата и Зародишът слезе да й вдъхне живот, за това се чувства предадена. И изоставена. И неразбрана.

SpiritualLiege написа:
Можеше поне да вкарат още няколко момичета, малко свещи и лошкото да беше сложил една маска и "Паролата е Фиделио"

За къде без пианиста? :huff:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 11:07 am 
Аватар

SpiritualLiege, т'ва, че е изтрещел беше видно от известно време, ама който го е назначил за божество явно е по-тъпо копеле и от него самия. Обаче в 20 епизод кретенията просто гастролира с пълна сила. Така да се каже, официално оглавява класацията, щото до момента имаше само косвени доказателства.

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 12:07 am 

явно му е скучно на човека и търси с какво да си разнообразява

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 02, 2015 1:11 pm 
Аватар

Еп. 21 - Мейда се гътна, а пък Туцито направи камикадзе атака срещу някой който може да се възражда :bduh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 03, 2015 7:48 am 

мда, не изглеждаше на толкова глупав персонаж

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 09, 2015 7:40 pm 
Аватар

Еп21:ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССССССССС БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ангелинка върши дръзко бягство;Червенокоска предприема спасителен план;Плитката се сърди щот й отрязали косата;TOP MAID гризна дръвото, а Кира-клонинг №3578/23 модел "Б7" беше прочистен от съзнанието на богоязливите в тринитротолуолна буря от огън и жупел, както бе волята на Безсмъртния Бог-Император.....
Изображение

ЕДИТ:
Еп22:

Незабавно всички в Сънрайз да бъдат публично екзекутирани!Кожата им да бъде съдрана от гърба, да бъдат поръсени със сол, ноктите и зъбите им да бъдат извадени с клещи, да бъдат удавени в амоняк и хвърлени в доменна пещ!!!!
А Фукуда...нека бъде набучен на кол!Нека бъде разчекнат от впряг черни жребци!И нека Тъмните боговете се смилят над проклетата му нефелна душа.ИзображениеИзображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 6:25 pm 
Аватар

еп. 21 - абе, кой изпържи чаветата в крайна сметка? Тия дечорлига хич никакъв късмет нямат, да му се не види. Е, поне боя не беше лош, да не говорим как Момока отнесе Ембриончо. Ей тая сцена ми напълни душата. Естествено, не очаквах нито тя, нито Баче Киро да са мъртви. Определено Мистър Лош има няква по-близка връзка с любимия ни нормал.
еп. 22 - аууу, какво наказание, какво нещо. Pretty Salian май ще започне редовно да пуска Ангелинка от кафеза, само и само да я пошляпват чат-пат. Що се отнася до депресията на Ангелинка, this day not a single fuck was given. Ама не, наистина ли някой е повярвал, че ще изпържат хетеро-романтичния комик релийф и купчината пиксели, дето се влачи подир главната хероиня? Мола ви са.
Аз не мога и не мога да разбера на Зигот-ефенди къф му е проблема, обаче знам, че всичките му усилия да създаде нов свят ще идат зян. То просто няма друг вариант като гледам с какви хора мисли да си прави пост-апокалиптичния харем. Ето, толкова фенсървис обикаля из реквизирания му палат, а още никоя не му се е предложила. Той сигурно точно по тая причина иска да изпържи двете планети, та белким се сетят какво се очаква от тях и да му легнат.
Из други новини, тефлоня е най-натокания полимер евър. Спира куршуми и приема формата на всяка цица, до която е в близост. Освен т'ва явно maid униформите идват с бонус джобче. Купете само сега, еротична слугинска униформа със специален джоб точно между циците, който всъщност е складово измерение ала Ерза от ФТ.
И накрая, РРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙП!
ПС: аз нали ви казах, че Баче Киро е нинджа, а?

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:37 pm 
Аватар

23eп:
Шоуто отиде FULL DESTINY, and everybody knows you must never go full retard. :lol:
Та по интересното дет се случи:
-Подводницата улете и се трансформира в крайцера Аврора ,чийто залп ще обяви началото на революцията.Ся се чудя коя мелодийка да изтананикам - тая от Ямато, или химна на СССР =))
-Ангелинка пусна език на Червенокоска - ми тъй де, надарена булка е .Не е жена само за един нефелен хермафродит.
-Куцата проходи,след като Ангелинка я заплаши да й пръсне мозъка и най-накрая мога да използвам ей тоя клип:

engine написа:
Ама не, наистина ли някой е повярвал, че ще изпържат хетеро-романтичния комик релийф и купчината пиксели, дето се влачи подир главната хероиня?

Ми аз до последно се надявах да го съберат от паважа в торба за смет, ама той са оказа също толкова издръжлив като "Кира" Original tm.Ама не знам и на какво съм се надявал де - ония педал преживя термо-ядрен взрив, та тоя нещастник ли няма да го облее.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 9:29 am 
Аватар

Баче Киро требваше да каже, че в тоя джоб му са фасовете и щеше да е златен. Обаче не. А иначе епизодчето не беше толкова лошо. Бтв, химна на СССР ми се струва по-удачен вариант. Браво на командоршата, накрая успя и тя да върже нещо по-така. На ниво. Един вид. След екстензивно убеждаване от Ангелинка точно. Въй, ко мъ стори, ма, оу!
Салиан за пореден път потвърждава теорията ми, че даже и плана на Ембрио Педер да сработи, нищо хубаво няма да излезе от него, щото неговия харем се състои само и единствено от кухи п.чки. През толкова мъки преминаха, толкова сълза се проля, толкова сопол се израколи и накрая к'во? Цял нов свят с калпава декорация, населен от малоумни, кретеноидни фенсървис реджекти. Ужасително.
Из други новини, явно по ония места заплахата с разстрел води до чудодейно оздравяване от частична парализа, както и до драстично подобряване характера на заплашения. Т'ва хубаво да се знае. Имам чувството, че на Ангелинка тая информация ще и бъде много полезна в много близко бъдеще.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2015 9:14 pm 
Аватар

ЕП-25.Разгеле, най-накрая свърши.
Зиготчо умре;Ангелинка, манафа й ТОП МЕЙДО отвориха кръчма;Рижата и Плитка се сдобриха;Поручик Цун преоткри любоФта си за Комбата - тамън двечките ще си играят на Сайлор Муун.Само Червенокоска нещо не я огря и в обозримото бъдеще ще кара на ръчна.

За тия дет са чудат дали да го гледат ама ги мързи да четат 5 страници размисли и страсти, ето мнението ми визуално обобщено:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2015 11:54 pm 
Аватар

engine написа:
Из други новини, тефлоня е най-натокания полимер евър. Спира куршуми и приема формата на всяка цица, до която е в близост.

Неслучайно е

"Тефал. Ти мислиш за всичко." :wink:

Иначе Таско за да запали жигулата трябваше да си извади гащите из джоба и да ги увие у пръстено според мен... не да чака Селин Дион да запее и да се разреве, та чак сълзите й да минат през другото измерение.

Много пеене, много нещо. Направо изпълнение на хор Бодра Смяна го изкараха в последните епизоди, на 2 гласа.

7/10, че беше яка анимацията и имаше кютеци с машинарийки :lol:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 20, 2015 10:09 am 
Аватар

Загледах го това лесбо аниме, след като първоначално го бях дропил много грубо още на първи еп. Дотук до 6-ти епизод видях какви ли не пикантерии... главната я провериха за глисти в казармен стил, после я пуснаха да тича гола в коридора, опитаха се да я изнасилят, да я убият, да я саботират и убият, скъсаха й униформата, скриха й пантофите, плюха й в йогурта, но Ангелинка не само че оцеля, но дори внигна впечатляващ левъл - от ниво "Безмозъчен плазмодий" до ниво "На Джон Конър майкЯ му". Е как просто да не го догледаш... то си е направо грехота.

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2015 11:26 am 
Аватар

Вчера го догледах и... баси, не очаквах това. Киро Японеца топна чушката, а Ангелина не остана девствена. Дори само за това си заслужаваше. Обаче как точно стана работата, я не разбрах. Щото след акта ги показаха отгоре и се оказа, че шишето е със дупка, а жената без? Damn. И айде, бомбата ше я преживее някак офскрийн, ама къде му отидоха дупките от куршумите, дразкотините и охлузванията? Ангелина сигурно я бива в секса, ама чак пък такива рани да цери... това и д-р Куин го не мож. А тя си имаше индианец.
От мен получава 7,5/10.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]