|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2014 6:02 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
That troll ending ;-; Нозаки, нарочно или случайно, е един ,ужасен трол и май себе си тролва без да го знае.
За съжаление анимето свърши, но поне мангата продължава x3 Има материал за следващ сезон ^^ Иначе много, много хубаво overall - не омръзва, героите бяха всичките едни шматки (освен Маено, който трябва да бъде убит с камъни >.<) .... каквото и да кажа - няма да му е достатъчно!
ПП Ship all the couples!
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пет Сеп 26, 2014 12:57 am |
|
krish |
|
|
|
Супер, изгледах и последния епизод. Една от най-добрите комедии за годината. Голям смях и уникални ситуации. На моменти разбирам Нозаки, всичко обръща на манга и идеи. Определено ще ми липсва. 10/10 и да се надяваме на втори сезон, ако ли не то веднага захапвам мангата.
|
|
|
Заглавие: Re: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (лято 2014) Публикувано на: Пет Сеп 26, 2014 10:07 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Ами, аз от своя страна ще се наложи да разочаровам масата съфорумници, които издигаха лозунги от типа на "Аниме на сезона", "Уникално смешно е - ГЛЕДАЙТЕ ГО!" и т.н., които ме заблудиха, че продукцията може да удовлетвори огромните ми капризи. В интерес на истината в началото ми се стори наистина нещо разтоварващо и освежаващо, но събитията след 6-ти епизод станаха толкова еднообразни и скучни, че направо не знам как го изтърпях докрай. Дори се бях настроил да му дам една шестица, ама последните 2 епизода бяха толкова безобразно тъпи, че ми идваше да строша нещо. Като цяло хубавите черти на анимето бяха страшно добрият рисунък, както и самата идея, но представянето й просто не ми допадна, а пък хуморът въобще не ми беше забавен. Главната героиня ми беше горе-долу симпатична, ама тоя Нозаки е ебати дървото, по-дървен е и от масата у нас в кухнята, 'бахти... За съжаление единственият персонаж, който бе близо до това да ме разсмее, беше оня червенокосият тип, Микорин май се казваше, или така му викаха, не помня вече. Както и да е, останах повече разочарован, отколкото доволен, така че анимето го пиша като провал. Не ме бийте само, моля.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|