Това аниме става все по-добро. Но поради това, взех, че се изблазник от спойлс и са знам почти всичко....Много съм зле :/ Все пак спойловете си звучаха интересни и ми се иска да го видя в действие.
Това за големия mind-fuck дълбоко ме съмнява. Най-вероятно ще лепнат някоя по-убедителна магия да закърпи сюжетно "мистерията" и толкова. Интересно ми е, тези двамцата "приятели" дали няма да се изтрепят взаимно накрая. Поводи потенциално има много.
_________________ .~.
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012)
Публикувано на: Пет Ное 09, 2012 12:17 am
MoonlightDarkness3
Мда, досега наистина се развива добре. Дано скоро ни разкрият каква врътка на "случайностите" има и да ни вкарат в нова. Историята със сестрата и отмъщението няма да е достатъчна... ^^;
На това аниме с кеф си гледам темата. На много малко сериали и анимета им гледам темите. Иначе епизода си е на ниво. Бях близо от предишния ми коментар, но явно не е точно така
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012)
Публикувано на: Нед Ное 18, 2012 10:08 am
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Типично Bones nose dive-ване в мелодрамата. В случая, ахххх какъв bitter-sweet любовен триъгълник, на фона на траурна музика! ...не че не го очаквах този момент...
Феновете на FMA или Eurika 7 сигурно са били във възторг.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения