Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 23, 2006 5:48 pm 
Аватар

Ами той би трябвало да е излезнал отдавна, ама явно не са го събнали още.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 23, 2006 6:50 pm 
Аватар

20-ти и 21-ви вече излязоха, ама явно няма кой да ги субне (и преди се получи така с не-помня-кои два епизода).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 26, 2006 7:18 pm 
Аватар

Така...20-ти епизод ми се стори голяма боза. Единственото нещо, което се разбра, беше че ангелката с черните крила е някакъв кръвопиец...После се появиха онези mecha-наподобяващи неща и настана голяма обърквация :lol:
Обаче 21-ви си беше интересен. Сега вече със сигурност се знае, че Hakuoro и тази с дългото име ще се трепят. Много ми е чудно онзи гадния ангел какъв точно ще се окаже накрая... Oh well, 5 more episodes to go :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 28, 2006 3:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ох мамата си джаса, ще има измрели от наще като гледам... за да може Хакуоро да се събуди и тогава хептем ще стане омазвация :(
Ония дето изби възвишените явно е или самият бог Онбитайкаян(на тия меха~likе) или друг свръх-възвишен - като нашето чернокрило Камю, което пък на свой ред може да е самата богиня Витсарнемитеа.
Макар, че предполагам, че богът на войната(онбитайкаян?) е баш си Хакуоро.

двд Спешъла бтв беше яко тъп/

ооооофффф защо трябваше да го свършат в 6 епизода х( можеха ПОНЕ 52 да го направят х((

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 31, 2006 10:41 am 
Аватар

Е, Hakuoro най-накрая release-на power-a :lol:
Сега се изясни почти всичко. Вече се знае какъв е, само трябва да се разбере как точно е станал такъв и как е попаднал в този свят. Само едно нещо не можах да навържа в цялата история и това е сцената в гората...
Между другото по-тъпо същество от Aruru няма. Хипер глупава е. Какво само се бута, където не й е работа? Честно, много ме дразни :roll:

Обаче нямам абсолютно никакви предположения какво ще се случи в следващите 4 епизода...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 31, 2006 2:15 pm 
Аватар

мн як епизод, само 1 нещо не мога да проумея, wtf правеха там тези учени?!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 31, 2006 9:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
OMG

Т'ва аниме убива.... както си е така спокойно може да се сложи между най-кървавите и брутални анимета.... и толкова раси... и ... ТОВА................................

м..... малко зацепих от всякъде....

Знааачи... преди 20348 години, когато е било наше време (2000~ година), са открили първоначалният източник на еволюцията на човека.... т.е. - следващия му стадий може би(полу-бог). Ам... когато са убили Хакуоро тогава, кръвта му е събудила вампироподобния полу-бог, който................... попивайки кръвта на Хакуоро се е сдобил с неговата идентичност, неизбежно. ДНК мешаница. И си е отмъстил. Hakuoro goes berserk. Край на света. Рестарт. Нова ера, нови еволюции.... години по-късно.... Аруру умира като див горски тигър от земетресение, Еруру продава душата си на отчаяното и объркано висше създание - хакуоро, при което тези спомени се отнемат, силата, която полу-богът ползва го кара да изпадне в безсъзнание и го връща в човешката му форма. Хакуоро бива 'намерен' близо до събудилата се Аруру/Еруру. Нататък историята си продължава понормалному. Идва денят, в който Аруру пак умира. Хакуоро goes berserk. Kill's all. Revive Аруру, тъй като пакта си е активен от едно време - Аруру живее <-> Еруру принадлежи на Хакуоро. След revive-а Хакуоро пак треска глава от земята и се връща в човешката си форма... тъй като да унищожаваш е далеееч по-лесно отколкото да създаваш. Еруру вече знае, че любимият и Хакуоро е самият Демон полу-бог и тя е продала душата си на него и е в депресия. Хакуоро почва да се осъзнава.....

и така... дори и това да е така както го мисля.... нататъка обаче пак си е мъгла.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 31, 2006 10:35 pm 
Аватар

О_о Ъм...добре си го измислил... Всъщност е доста логично обяснение на нещата. Във всеки случай ми попълни няколко missing parts of the puzzle.
Обаче сега ще наблъскат най-важната част от историята в 4 епизода. А пък всичко останало бяха някакви безсмислени битки, от които кажи-речи почти нищо не зависеше :roll:
Иначе анимето наистина се оказа доста кърваво. Не го очаквах от тези сладки опашати същества :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 04, 2006 11:28 pm 
Аватар

Изгледах наведнъж 20, 21 и 22-ри еп. Така като гледам тоя "ангел" дето изби другите ангели май е причината за всичките войни, в смисъл, че той ги е причинил по един или друг начин.

Тая императрица какво си мислеше, че го остави оня лудия глупак (с червения робот) да прави каквото си иска? Ама че е...

Както и да е, явно финалната битка ще е между Хакуоро и Ангела, с малко помощ от нашите. Но останалото е мъгла.

Във следващите епизоди ще се види доколко Саян е прав в предположението си - най-вероятно на 100%... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 08, 2006 9:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Русата мацка е знаела, че Хакуоро е шеф на мафията :o
Мислех, че Витсуарунемитеа е малкото наше ангелче, а то кой бил :?
Обаче сцените с 3510 ми разбиха представите. Тоя може сам да си е създал реалността, за да може Мокото да не е робот вече е#@ти................ >_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 08, 2006 10:48 pm 
Аватар

СПОИЛЕР

На този линк се намира обяснението на всичко което се случва и всъщност какво е Хакоро. Отваряте на собствена отговорност. Аз съм предупредил че е спойлер :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 11, 2006 7:07 pm 
Аватар

Аз бих си spoil-нала, но ме мързи да чета :D
Иначе и в този епизод не се случи нещо по-особено, като изключим 3510. Какво по д@волите става с това аниме!?
Е, остават още 3 епизода... и да се надяваме, че ще обяснят всичко како трябва без да претупат историята...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 27, 2006 8:38 pm 
Аватар

На кратко - 24-ти тотално уби детското в мен, в 25-ти нещата почнаха да ми се проясняват, а 26-ти за една бройка да ме разреве (what can I say... I'm a sensitive soul) :roll:
Интересен и почти неочакван край имаше де... е поне за мен беше неочакван. Обаче анимето като цяло беше сбъркано. Как започна с разни сладки същества с пуФФФкави ушички и опашлета и изведнъж се превърна в някаква касапница :shock:. Честно...по едно време имах чувството, че гледам нещо като цензорирана версия на Elfen Lied...

Профил  

Заглавие: IN THE EEEEEEEEND IT DOESN'T EVEN MATTTTEEEEEEEERRRRRRRRRRRR
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 29, 2006 11:39 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Нъ, всъщност в това аниме имаше повече кръв, отколкото в Елфическата Песен.

Мн брутално е да има 2 души в едно тяло :?
Мначиииииииииии............... това си е demigod. Най-мощното и първо създание на планетата ни. После душата му се вселява в Хакуоро, посредством кръвта му, после заради експериментите на тъпите хора да създават клонинги се създават различните раси, после като убиват Микото, нашия слага край на света, а най-мощното създание, направено от човекът - Камю(която после сама еволюира) успява да раздели душата на Хакуоро и от там на demigod-а...
Хората си циклиме, няма начин...

Абе целунаха се все пак, бива...
Анимето бе достатъчно пълноценно.
10/10

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 10:07 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

~ а от спешълите най-готиния и може би единствен наистина готин момент бе:
Изображение
:love: С изключение на това и 3те спешъла бяха зле... ни пародии ни нормални фенсървиси... слаба работа, но то за сметка на анимето явно Изображение

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]