|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hyakka Ryouran: Samurai Girls (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 13, 2011 2:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Довърших го. Страхотно аниме от началото до края. 10/10!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hyakka Ryouran: Samurai Girls (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 3:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Аз много се разочаровах... Най-много ми хареса първия епизод (и ги чаках след това да излязат до край за нищо), от там нататъка всичко замина по дяволите. Единствено заради Джубей го догледах, колкото да видя какво ще стане с нея. Останалите убави мацки, да, все пак еччи, ама всичките до една патки и ме дразнеха. Канетсугу ме радваше като я игнорват и я приспиват всеки път, но това е едно от малкото неща, които ме израдваха в цялото аниме. Артът е як, бакграундовете и саундтрака също, но останалото
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hyakka Ryouran: Samurai Girls (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 05, 2011 11:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Да? До сега единственото аниме, което е тотално и 100% без смислена или поне парченце история е онова глупавото мейнстрийм със зомбита, дето дори успях да му забравя името... Marik написа: о от към история ......... нямам думи. ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Историята е просто добре маскирана под тоновете простотиика и голотиика
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|