Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010)
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:51 pm 
Аватар

11 епизод беше ... ъъ... объркан :o
Страшна работа. И остана последния епизод за разрешаването на тази афера. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 18, 2010 9:21 pm 
Аватар

И вторият сезон ми хареса много :baby:. Краят беше доста интересен. Искам още ... :love:

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 19, 2010 10:34 pm 
Аватар

Ermmm, oookaaaayy.. WHAT THE HELL HAPPENED?!?! O__O

Аз, аз.. аз не очаквах такъв край. Това беше странно. Аз, аз.. аз, объркана. ИСкам някой да ми каже, че това не е последния сезон и това не беше последния епизод.. моля ви се. Не може да свърши така.. O_O

То.. тоо, сега не може да има трети сезон. 12 епизод си беше.. с ясен край. Ама.. на мен не ми стана ясно. *iz in GREAT SHOCK*

Наистина ли така ще свърши всичко? Сиел стана такъв... .. иии, Себастиан ще му е завинаги butler. Ба*ти прецакването. >___>

Изображение
.You take yourself apart
To medicate your pain
Why is it so hard
To believe in you again
.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 3:25 pm 
Аватар

Свърши точно така, както очаквах... :lol:

Със сигурност ще има още - може би под формата на OVA или филм. И според мен ще се проследи живота на героите през годините,

И да, Sebby-chan определено е зверски прецакан :D

Но само се чудя какво ще правят с мангата, там сюжета се развива доста по-различно... надявам се да направят като с FMA - след края на мангата да remake-нат анимето. :kicking:

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 22, 2010 11:53 am 
Аватар

Какво ще им следим живота бе!? Те просто ще си седят в нищото, и ще се гледат любовно. Сегаа, за някои това би било наистина интересно, но само за някои.
Беше хубав втори сезон. Не е по хубав от първия, но какво можем да очакваме от продължение на нещо качествено?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 3:44 pm 
Аватар

сугоооооооооооооооооой <333333333333
беше просто прекрасно! Сиел беше някъв по-зрял сякаш :д
и новите герои бяха доста интересни, макар че Клауд леко ме дразнеше
историята беше много добре навързана
изобщо <3
и краят <3 до края на вечността заедно <3333

For a couple of hours
Such a beautiful day
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:08 pm 
Аватар

И все пак си беше някак разочароващо. Sebby-chan да е толкова прецакан... come on! Милият изглеждаше наистина потресен. Сезона си имаше атмосферата, но и доста му куцаше. Трябваше да доразвият Алоис. В крайна сметка при толкова потенциал го направиха клиширан. Трагично минало, едно друго... и от прекрасен психопат се превръща в поредното хлапенце на което трябва да симпатизираме? Не мога обаче да не призная че фен сървиз моментите бяха от класа :ok:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 28, 2010 5:58 pm 
Аватар

Аз чак вчера склоних да изтегля втория сезон да го видя какво представлява.... и добре че съм изчакала края му. Като гледам колко объркващи бяха първите 5 серии, мога да си представя какво ви е било на вас да ги следите една по една :D

Определено беше гавра с феновете, реклами за някакви нови герои и изведнъж хопа - Себастиан и Сиел. На всичкото отгоре на привюто за 2 еп, Себастиан като каза "Minna-sama, it's been a while. Oh, you look surprised?" =)) Това направо ме уби. Все едно Себастиан се е наговорил с продуцентите да ни объркат тотално! =))

Такам, Алойс определено беше малка кучка, ама все пак си беше сложен образ и заслужаваше малко повече разгръщане на душевния му свят. И умря много лесно, трябваше повече да страда. Такова дребно мръсно лекенце, което за нищо не става, да го гледаш да се гърчи от болка бавно и мъчително, обикновено е eyecandy :D ...поне за мен.

Клауд беше малко странен. ... Не мога да го обясня, ама нещо не му беше наред. Все пак ми хареса, сега не мога да си изкривя душата пред megane chara :wink:

Speaking of megane... защо не дадоха малко повече роля на шинигамито с косачката? XD Сега заради него ще почна да чета мангата да му видя приноса към плота. И Уил се появи само за две минутки, така да го отрежат, направо ми се сви сърцето :(

Оххх, Себастиан.... Едва ли аниме света ще измисли по-прецакано същество от тебе. Това е направо пародия - да накараш демон да изпълнява Божия закон за въздържанието - "Look, but don't touch! Touch, but don't taste! Taste, but don't swallow!" Това е толкова красиво, толкова тъжно и толкова смешно..... =)) Не очаквах такъв край. Наистина исках Себастиан да го изяде най-накрая.

И въпреки това, завършека за мен беше просто идеален. :) Анимето беше страхотно.

МнениеПубликувано на: Вто Дек 28, 2010 7:12 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Мангата е върха, тръгвай да я четеш, излиза месечно :stars:. Безброй пъти по-добра е от анимето. Там си има невероятни арки, атмосфера, хумор, сериозно, мрачно и прекрасни герои. Нещо, което в анимето, 1-ви и 2-ри сезон, го няма баш много. Ама не ме разбирайте погрешно, не ги плюя сезоните, но на мен не ми харесаха кой знае колко.

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2011 2:09 pm 

Във втория сезон имаше нови персонажи и в началото стоеше голямата неизвестна, дали Себастиян и Сиел ще участват като герои? Първата серия даде отговор на този въпрос с появата на тайнствения непознат с куфар в ръка в имението на Алоис Транси. Старите образи се поизгубиха, а новите не бяха толкова ярки и изразителни, за да спечелят напълно симпатиите на зрителя.
Еп. 2 задържа интереса ми, благодарние на Белият елен, който се смята за отвъден посланик. Огромни древни фигури на подобни животни все още могат да се видят на някои хълмове в Англия.
Еп. 5 - балът в имението на Транси ни поднася различен звук, зад който се крие Грегорианското литургическо хорово песнопение, станало популярно на Запад през 7 век. Успоредно с Queen of thr night, можем да чуем мотиви от друго класическо произведение - Storm на Вивалди.
Еп. 6 ни среща с дяволският инструмент - Армоника, датиращ от 18 век. За него се смята, че обърква мислите на слушателите и ги довежда до лудост.
Еп. 7 представя т. нар. Макабра - литературни творби с мрачна, злокобна атмосфера, акцентиращи върху символите на смъртта и характерни за готическата култура. Перфектен избор за подобно аниме.
Финалът ни показа Кулата-символ, лабиринтът и загадките-препядствия, през които трябва да се изправят героите, за да достигнат целта си.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]