как да избере сестра си накрая? .... вобще гледал ли си всичките излезли епове и знаеш ли какво става на въпрос?... на 4 епизода сменя момичето и почва съвсем от началото историята... все едно това са му 6 различни алтернативи за живота и той минава през всичките... няма какво да избира накрая...
Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 1:30 am
StarScream.
тоз има няква мания за необичайни целувки първо зад коляното, сега по пъпа 3-тия път сиг ще е подмишницата ама поне си използва езика щот иначе ква целувка щеше да е просто...
В краят на епизодът трябва да е показано, още не съм се докопал до епизода, за да кажа. Сега погледнах в анидб и пише, че е Наката (малкото с двете плитки)
И тя заспа,докато го целува?! Да не би да са решили,че ако всяка дава "щастлив" край няма да е оригинално Аз лично не бих имал нищо против,даже съм "ЗА" Бтв...семпайката в коледното костюмче Иначе като гледам май любима арка ще ми остане първата.
Публикувано на: Съб Авг 21, 2010 3:23 am
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения