|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 6:47 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Аз пък не мисля, че преебаха образа на Короне... все още си е същата. И все още ми е единствения интерес в това аниме. Макар че... донякъде заговорите зад нашия засега са добре представени. За съжаление жълтата ми е все още също толкова антипатична, лилавата е все още толкова зле, синята е все още толкова тъпа, и червената... няма да я споменавам, те още даже не са и изградили образа. Ако Короне бе малко по-интелигентна в емоционално отношение и не се държеше като тийнейджърка, щеше да е много интересно. Ама, поставена сред тийнейджъри, какво да прави момичето? все пак е наблюдател.
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 7:27 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Да, тя че е интелигентна, интелигентна е. Но нормално при нейното поведение биха я арестували за сексуален тормоз. Шегата настрана, наистина Короне би била добър съюзник на нашия, на фона на останалите момичета около него, но все си мисля, че Сога Кейна не е съвсем това, което показва. Но ще видим.
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 10:43 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Те пределно ясно си го казаха, никой няма да я арестува, директно ще я премахват. Като нищо на нашия може да му се наложи да я спасява от тях. А и те не я ли гръмнаха в края на 6-ти Е, не вярвам да я убият де.
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 9:43 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Как не ги е срам-да превръщат безобидно анименце в първокачествена хентай история!!!!!(не че е лошо,ама ще се появят повече педофили така).И едно предупреждение или молба(както искате така го разбирайте)-МОМИЧЕТА,МОЛЯ ВИ,НЕ ТЪРСЕТЕ МОРСКИ КРАСТАВИЦИ,ЧЕ НИЕ,МОМЧЕТАТА ЩЕ ОСТАНЕМ НА СУХО ТАКА!!!!!!!Не правете това-опасно е.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Май 11, 2010 10:09 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Дървесата_не_ги_боли написа: Момента с морската краставица бе най-култовия, който съм гледал от много време насам Много си прав
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Май 30, 2010 12:09 pm |
krumisimo |
|
|
|
Е този епизод беше вече пълна какафония... о_О Пак объркващ диалог, пак скачаме от една сцена на друга, нашият показва умения, за които дори не е имало намек досега... Материалът е твърде много за 12 серии... Имам чувството, че преди всеки епизод авторите имат дълга оперативка колко тона "баласт" да изхвърлят от плота или коя важна и голяма част от него да я "сбият в едно изречение"... И Кеена вече ми бърка в червата само като я видя... ><
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Май 30, 2010 1:40 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Анимето е страхотно и има великолепен арт Днеска ще изгледам и 9-та серия. krumisimo написа: Материалът е твърде много за 12 серии... И на мен така ми се струва , но дано го завършат хубаво или да има още сезони
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Май 30, 2010 1:58 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
krumisimo написа: И Кеена вече ми бърка в червата само като я видя... >< Нали, а аз си представям как нашия я наказва опъвайки я на задна
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|