|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 15, 2010 12:49 am |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
kimiraikkonen написа: btw gg sucks so far... С тези имена направо ме дразнят супер много, затова аз гледам да ги избягвам тях, ама не ми се гледал пък на HS... Дано Frostii се заемат, че те се чудиха, ама както е лицензирано от CR вероятността е доста малка ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) И най-после релийза на Frostii за 1-ви еп. е налице с караоке и всичко на 6+ So... Не знам за вас, ама аз сигурно ще си чакам техните релийзове, а не крапавите на gg
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 15, 2010 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Новия еп пръска,както и опенинга.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 1:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
За момента много ми харесва. Готин е и наначинът по който ни представят "главните" герои чрез странични истории като едновременно с това ги свързват един с друг. Не че е нещо невиждано, но някак си ми се струва естествено и приятно за гледане ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (това и аз не го разбрах де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 3:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
//Ах щастието на вечерта ми - намерих си къде да гледам 2ри епизод. Няма да правя сравнение с други анимета, едно определено особено, защото малко или много съм съгласна с офф-топик изказването на Саянски. Анимето ме радва наистина много по ред причини, дори да не блести с оригиналност. Първо, ОП и ЕД ме хванаха от първо гледане и сега май съм на 50тото им гледане. Керъктър дизайнът определено е мой тип, особено в случая на Изая <33 и Кида-кун <3, но и всички останали са страдшно сладки. Сею екипът включва някои от либимите ми. Нямаше начин да не позная Мияно Мамору още при първата дума на Кида-кун. Микадо в никакъв случай не ме дразни, не е нищо особено - просто недразнещ елемент водещ се главен герой. И аз не мисля, че ще има кой знае колко голяма роля. А за тези, които ги дразни - спокойно, даже и да се появава често, Кида-кун говори достатъчно, че да го заглуши XD. Или това е още по-зле ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ? Като гледам ще си имаме всякакви видове герои и доста истории. Специално втори епизод много ми хареса. Доста повече от първи, който беше прекалено дженеръл, но достатъчно добро начало все пак. Отново, нищо прекалено оригинално в историята, но анимето я пресъздаде интересно. А и, Изая.... И райдърката е cool~ Любимото ми аниме за сезона ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 6:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
От каде да почна... тва аниме почна да ми лази по нервите още с първите епизоди.
'Начи тоя пич ся влиза в класната стая за да каже, че няяя хой на даскало... е баси кууууууУУУУУУул пич си брат....
Значи процедурата е следната... влиза в училищната сграда 2 дена преди този, подава си документите, говори с директора на училището -> приемат го, след два дена идва и не отива при директора да си земе документите и да се ОТпише, ми отива в класната стая при "евентуалния" му класен ръководител за да каже "отписвам се" или по точно да си намери няква ТЪПА причина да се появи на екрана за малко за да ни покажат колко е странен.
...добре, това е пример за пълна олигофрения.
Само да напомния, че нашият герой не е просто "СЕЛЯК", той е "ЗАДРЪСТЕНЯК" нали... има разлика ? - има.
Имаме си типичното ЕмО дето си мисли, че е по-добро от родителите си... общо взето няква пикла дето още не е влязла в 1/3 от живота и иска си тегли куршума, имайки се за нещо повече от настойниците Й. Демек поредната тъпа тийнка дето сигурно по цял ден куца в TeenProblem и мастурбира с капачка от дезодорант.
Тоя психопата имаше няколко точни попадения в лекцийте му... ама и той е оригинален тъпанар.
И защо да не го сравняваме с друго аниме ? като с... БАККАНО примерно ? то тва е, ако не пълно, то почти пълно копие с него. Само дето онази идея беше много добре реализирана.
ТУК боже опази ме, който и герой да земеш, като му сложеш различна прическа и ОП ето ти го целия състав с героите. За къв керектър дизайн ми говорите изобщо, едно че са идентични по външност и второ, че са със сухо чувство за хумор, а остатъка е "глухонямата част" дето говори с мобилни телефони. Ако сички говореха с джиесемите си, щеше да е по-добре май.
Е ... поне разбрахме кво става. Райдърката бачка за няква фирма и е проста куриерка... не те просто не успяха да измислят нещо по.... "оригинално".
А как прогресира Баккано ? там наистина си имаше наааааааааааааааааЙ различни персонажи с различни хъмм... ЛИЦА, от който абсолютно ВСЕКИ си имаше логична причина да е нарисуван там и да си върви в прогреса на пътечката, която сам си изгражда. И тва бяха 20 героя сигурно, които си се изкачваха по стълбицата и на всички им показаха колкото си трябваше време в анимето. Затова анимето е супер.
А това е... ламерска работа.
и разберете, че ЕНДИНГА е доброто нещо в него, а не опенинга. Няколко клика по-нагоре има много по-добър оупенинг, ако не се лъжа.
цъцъ ->>>
всичко се развиваше плавно, като по книга. Всеки герой си имаше място и в него си стоеше и не се преплиташе изобщо.
И ДА, ще си ги сравняваме колкото си искаме, особено, като това е от същата издателска къща и е копие на предното само дето е лек провал в тази си насока.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 1:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Над 5 часа lol не ти се отразяват добре май, а Първо тоя куул пич си изглеждаше като пълен глупак и май това му беше целта - да някакъв странен идиот И историята с самоубийцата си беше добра. Как родителите й не искаха да променят света, в който си живетя (а пък и трябва ли да го правят), въпреки онези снимки, които получиха. Сигурно най-добрата част в епизода. И въпреки това, както каза Блъдсонг, тъпата тийнка отива да се фърли. Но тя решава отново да се хвърли, макар че й вкарват такива филми, които са достатъчна причина да не го направи. И тук изкачат scifi/fantasy елементите, които изобщо не се връзват, а как искам да разбера истината зад мотористката
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 17, 2010 3:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Само не разбирам защо не го дропнеш като те дразни толкова? Всм много по-лесно е така отколкото открито да му се дразниш, което малко или много разваля удоволствието на хората, които го харесват. Все пак има и хора, които не са гледали Баккано или които не го намират за чак такъв шедьовър, или които /като мен/ просто харесват и двете, защото въпреки приличията, имат достатъчно различия, че и Durarara да си има достатъчно интересно развитие. Просто като има рефърънс към Баккано и колко това е по-слабо от него, излиза, че Дюрарара си е поставило за цел да развали репутацията на Баккато. Едва ли?
Нито то, нито Баккано са били първи все пак. Ако става въпрос, аз във 2ри епизод видях много повече крадено от други истории отколокото от Баккано. Примерно, емото и историята й бяха почти точно като онова момиче гении с разноцветни очи /на която обаче не помня името/ от GTO и се идеята беше точно като тази на Онизука-сенсей, да й покаже, че всъщност е жалка е не иска в действителност да умре, и, че нейните проблеми са толкова незначителни колкото на всеки друг човек. Защото всеки си ги има. Само дето самото развитие беше по-различно. И то не беше лошо между другото. Фантастичните елементи в "нормалните" анимета и на мен понякога ми идват в повече. Райдърката сега ще излезе някакъв експеримент на онова биши-професор, което отново е мотив ползван отново и отново. Ама просто в някои случаи краденето и имитирането на други анимета не пречи на анимето да си има свой чар. Ениуей, това си е лично мнение. Всеки може да си мрази което си иска аниме по каквито си иска причини, но защо толкова крайни изказвания? Впрочем, колкото до райдърката и главата й - 1:24 минута от оупънинга (не мога да отварям абс никакви сайтове за качване на картинки в момента, така че няма как да направя шот)Някой забеляза ли го вече това всъщност?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|