|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ookami Kakushi(Зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 06, 2012 10:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
не знам за другите, но толкова много очаках... 5/10 (и 5 му е много)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ookami Kakushi(Зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 19, 2013 10:53 pm |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Оф, нещо го загледах това. Първи епизод и вече открих толкова прилики с различни анимета, а историята ми се струва толкова глупава... Цитат: Май само 11eyes е по-зле xD Абе аз "11 Eyes" си го изтърпях, ама това не знам изобщо дали ще успея да се измъча да му пусна по-нататъшните епизоди. Някой желаещ да го нахрани, за да ми е чиста съвестта, като го дропна?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ookami Kakushi(Зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 05, 2014 8:44 pm |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Изгледано. Началото беше ужасно глупаво и безинтересно. След като вече се появи Немуру към края и започна да има някакво действие ми събуди интереса, но главните герои просто бяха супер отблъскващи и кошмарни, че и на добрите сцени не успяваше да им се вземе думата. Главно заради това свалям оценката, краят също не се получи, както трябва, заради тъпия main character отново, а последния епизод разрушиха всичко. OP и ED ставаха.
Masque of the Wolf: 5/10, главно заради няколкото добри сцени.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|