|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Needless (лято 2009) Публикувано на: Сря Юни 02, 2010 11:41 am |
|
Belgarion_от_работа |
|
|
Регистриран на: Пон Май 17, 2010 8:56 am Мнения: 57 Местоположение: Пловдив
|
На 68%
voin_bg написа: Бел,защо имаш втори акаунт? Защото машината от която пиша е с компрометирана сигурност и ме е страх да се логна в оригиналния ми акаунт. Този петък компа ще претърпи лоу формат и ще го зарежа тоя акаунт тотално.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Needless (лято 2009) Публикувано на: Сря Юни 02, 2010 11:49 am |
|
Belgarion_от_работа |
|
|
Регистриран на: Пон Май 17, 2010 8:56 am Мнения: 57 Местоположение: Пловдив
|
djhot написа: Човека пита за епизод, не проценти и... защо продължаваш да пишеш от тоя акаунт?! Пиша проценти просто защото не се сещам за точния еп, а пиша от тоя акаунт щото съм на работа И защото все още е жив
voin_bg написа: Бел,защо имаш втори акаунт? Защото машината от която пиша е с компрометирана сигурност и ме е страх да се логна в оригиналния ми акаунт. Този петък компа ще претърпи лоу формат и ще го зарежа тоя акаунт тотално.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Needless (лято 2009) Публикувано на: Пет Авг 20, 2010 3:23 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Определено. Още от началото когато премълча, че е открил местонахождението на Adam Blade, ми стана няк'ъв симпатичен Saten. Беше най- мистериозния и интригуващ персонаж, и определено имах чувството, че Fourth Wave не е единствената му способност, а крие още бая трикове. Но след като разбрах бек-сторито и истинските му мотиви... леко се прецака образа му в моите очи ^^ Не лошо аниме. В неговия случай, прекалената несериозност дори беше плюс, и все пак имаше само два или три момента заради които не бих могъл да му дам прекалено висока оценка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Needless (лято 2009) Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 2:09 am |
|
Rampage |
|
|
|
Бях доста песимистично настроен,главно заради ревюто.Но се позагледах и си казах What the hell ще го гледам,може да е нещо свястно.Като цяло анимето за мен наблягаше на битките,но ги представяше по доста комичен начин,което беше добре.И да не забравя-Adam Blade for King of the World!!!!!С неговия лоликон интерес съм сигурен,че той ще направи света едно по-добро място.И анимето си заслужи 10/10 от мен,въпреки тъпия край.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|