Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009)
МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 12:06 pm 
Аватар

На т'ва ли му викаш баскетбол?Т'ва не е нито баскетбол нито стрийтбол...Как можаха просто да смешат баскетбол с роботи... :doh:

Последна промяна crazy_little_crow на Сря Ное 04, 2009 10:41 pm, променена общо 3 пъти
Reason: Не цитирай горния пост. И запазете добрият тон на Дискусията !

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 12:20 pm 
Аватар

е, добре де. усещах че очакваш едно истинско спортно аниме с истински баскетбол. Е, Баскуаш не е това. То си личи по факта че го харесвам: аз нито едно спортно аниме не харесвам. ако беше изгледал още един-два епизода (не помня вече в кой епизод точно беше) щеше да се усетиш. Просто този епизод за който говоря е "ВТФ какво току що се случи О.о това НЕ Е спортно аниме".

ако го бе гледал от тази переспектива може би и ти щеше да го харесаш... или поне да кажеш че е окей :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 4:37 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Много добър старт, с невероятно ТЪП край! Не че не го очаквах, ама те прекалиха. Много ама много глупаво развитие през втората половина от сериала. След последния епизод се получи ефекта -> *тва защо го гледах* sort of.... За баскетбола беше пределно ясно, че неможе да се очаква дори нотка на нещо спортно в цялото аниме поради простата пречина, че е намесена мека и то като основен жанр. Общо взето... не стааа :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 8:17 pm 
Аватар

е, па меката все едно че бе проблема. цялата идея на меките в това аниме беше да позволят на хората да ...уф, де да помня глагола дето бащата на любимата ми героиня бе използвал. значи да речем че идеята на меките е да позволи на хората да приличат на великаните. т.е. няма нищо общо с Гъндам и горе-долу почти всичко от мека жанра което аз съм гледал/съм наспойлен за.
Е, какво да се прави... аз лично супер се изкефих как изведнъж те запращат в различна история.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 9:22 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

именно меката беше проблем, но ЗА МЕН. Просто не ми хареса комбото от 2та жанра, по-точно меката + баскет. Дали от това, че харесвам класическия, сериозен Sci-Fi да е преплетен с повече екшън и геноцид или за това, че баскет-а е любият ми спорт не знам. Знам само, че имах други очаквания за сериала и той не се разви според тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 9:32 pm 
Аватар

It was all eye-candy от началото и после се видя, че аджеба не е нещо спецялно, дори и любопитсвото не ми пробуди.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 10:51 pm 
Аватар

Аз лично въобще не съм си и представял че ще има такъв край. Ако края беше някакъв нормален, окей, щеше да е бозаво заради края, ама аз лично се кефя на абсолютно странни и побъркани неща. И меката продължавам да твърдя че беше там само за да могат хората да играят заедно с великаните. И не, определено това аниме не беше особено сериозно. Ако се опитваш да го приемеш като нещо особено сериозно едва ли ще го харесаш наистина. Това аниме кефеше. Нищо повече... Не е за да те научи на нещо или за да покаже как се играе баскет.

Кефи, има готини герои, има готина история, има готин character development... за това аз му давам 9/10. Не защото е ground-breaking, something special (like Bakemonogatari if we believe some people), не защото баскетбола е правилен, добър или изобщо важен... можеше да е футбол със същия успех. Не е за да се чудиш какво ще стане следващия епизод, а за да се кефиш като то не стане.

Но май аз съм някакъв много особен тип зрител дето може да гледа така че да се изкефи максимално от това което гледа.

тл;др моята гледна точка към това аниме е друга и от тази гледна точка то си заслужава напълно 9/10; от някои други гледни точки явно не е добро. какво да се прави. това важи за ВСЯКО аниме.

едит: аз докато отговоря и модераторите затриха една страница мнения... :lol:
едит 2: поласкан съм как моите мнения са оставени. нямаше да се обидя ако и тях бяхте затрили :P

CLC: махнала съм само мненията, които и да искам няма как да едитна ^^. Моля предържайте се към темата~ Сравнението с други анимета е добре дошло,но не и да си ги мерите....
erej: можеш да махнеш и предишните ми две мнения ако ти се занимава. само се повтарят с това последното.
CLC: нека стои така за момента, защото някои хора са ги коментирали ^^ Ако нещо пак се наложи да режа темата ще ги махна ^.~

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 11:07 am 
Аватар

Супер безразлично ми беше анимето и нямам мнение за него :confused: като се замисля това може би е по-лошо и от това да имаш отрицателно мнение...

МнениеПубликувано на: Сря Мар 03, 2010 1:42 am 
Аватар

Сега си видях поста, който съм написала след като съм изгледала първи епизод и в края мнението ми е абсолютно същото - pure win. Да, това не беше класически баскет, май само топката и забивките бяха същите; да, това не беше класическа мека, а коли с крайници :lol: и да, това определено не беше развитието, което очаквах - след като оная гигантска ръка ги запрати обратно на земята, стана много по различно от началото, показаха ни недостатъците на този свят, някакси поне за мен придоби малко по сериозна нотка. А за края да не говорим, но пък и то не беше типичния шонен, в който главния герой да е ултра велик, той просто заразяваше всички с желанието си за игра и за надмогване на трудностите :3
В допълнение да не забравя да отбележа страхотния арт, герои и най вече саундтрака - много допринасяше за атмосферата .. и много ме е яд, че свърши xD

п.п. Baka Dan! :mock: nya <3

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]