Имах малко по-големи очаквания за анимето, като цяло е яко, но можеше и по-добре. Края ми е малко странен, а и можеше да обяснят доста неща, които останаха без каквото и да е обяснение...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Заглавие: Re: Koukaku no Regios (зима 2009)
Публикувано на: Нед Яну 30, 2011 12:30 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Това аниме е шантаво, но гарантирам, че при повторно гледане се изяснява всичко. Просто някои от моментите дадени в началото, като последователност са последствие от моменти дадени на по-късен етап. Така че едва след като си го изгледал цялото веднъж вече започваш да виждаш кое с кое е свързано. Абе голяма каша си е!
Спойлера:
Има три сюжетни линии, едната е паралелния свят, тя е ясна, но втората, преплетена в третата всъщност е миналото на нашия. Това също е ясно, това, което не е ясно обаче е връзката, кое след кое следва, а именно, че на ставането си на райско сотрие той всъщност спасява автобуса на президента. От там президента го запомня и като разбира, че пристига в неговия град, прави всичко възможно да го вкара в армията.
Публикувано на: Нед Яну 30, 2011 1:49 pm
6iblio
Сая води война в по-висше измерение, всичко, което става в тяхното е отзвук от другото. Сая е дала от своите сили, за да може в този свят те да водят битките или по-скоро да имат някакъв шанс. Дори не съм сигурен дали не са част от Сая, защото тя държеше оръжията си в някакви други светове. А аз доколкото разбрах, злото се опитва да проникне повсеместно, като разяде световете, които тя защитава. Някои неща наистина са оставени неизяснени, за да може да се направи втори сезон, но дали ще стане това е друг въпрос.
Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 5:22 pm
Coffee_Addicted
добро е анимето засега му давам 9 (в началото много-много не го разбрах това с пустинята, но явно по-нататък ще обяснят ) п.п. 4-ти епизод беше мн. як п.п.2 Felli ultimattu kickku 11 еп.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 63 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения