|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 2:01 am |
Zung |
|
|
|
Прочетете мангата там всичко е обяснено.
Та да попитам има ли смисъл това да се гледа? Как е арта? Историята вече разбрах се различава от мангата, но в степен на негледаемост или...?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008) Публикувано на: Сря Дек 31, 2008 4:23 am |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
как бе, толкова готин край, не съм се и надявал даже. кви обеснения, кви глупости - супер ясно си показа какво става, че и защо става даже... супер много ме изкефи, и без тва имаше сбъркани елементи из сериите, края си пасна отвсякъде. и по-добре че не ми заобесняваха в прав текст, супер по-зле щеше да е. а иначе анимето беше ебаси кефа, честно. и арта беше приятен, даже ми напомняше по-старите заглавия, и историята не ме издразни... а последното съвсем не го очаквах, щото само като почнаха със сай-фай елементите в третия епизод още, и вече си мислех кви ли идиотии ще изпонаизмислят. а всъщност, казвайки съвсем по малко направиха супер интересна плетеница, и я завършиха по единствения подобаващ начин... въпросите в края на анимето бяха плюсове, не минуси... е, издразниха ме малко "лошите", на моменти бяха супер зле; както и тва че не разгърнаха малко повече страничните персонажи, ама тва по-скоро от любопитство, не че й беше нужно на историята... абе супер готино аниме беше. и без тва гледам доста малко "пресни" заглавия... тва откровено ми обра овациите...
|
|
|
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008) Публикувано на: Нед Юни 03, 2012 1:30 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
чак сега съм го уцелил този бисер бъмпвам темата ако случайно някой рови да си търси анимета и да види туй уникално аниме, точно по мой вкус е жалко, че тези са толкова редки
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008) Публикувано на: Пон Юни 04, 2012 12:46 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Подкрепям, не са много на брой аниметата от подобен калибър. Трябва да пренасочат ресурсите си от тъпи ечита, дейли лайф/скул истории към си-фи, мистъри, хорор т.н. Пък и мекхите нещо не ги бива :S Deliver more Mecha love <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|