Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 2:01 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Kudrokoska написа:
kawaiiiii~ ако е толкова страхотно до края, ми влиза в топ5 определено ^_^ умирам си за всеки следващ епизод, nyaa~ <33

гьгь нали нали днес го гледах и края просто беш велик :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 2:16 pm 
Аватар

Ужас! И на какво учи малките момиченца това аниме (и не само то)? :

Няма страшно ако си тъпа като галош, проста като последната димитровградска чалгаджийка и с амбициите на мекотело - хвани си умно момче с бъдеще, омъжи се на 18, надуй корема (последните 2 може да не са в този ред) и ВСИЧКО ЩЕ Е ОК.

Пълна отврат :evil: Ще има да плачем по войнстващия феминизъм от 70/80-те години АМА НЯМААА!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 2:26 pm 
Аватар

thefolenangel написа:
Kudrokoska написа:
kawaiiiii~ ако е толкова страхотно до края, ми влиза в топ5 определено ^_^ умирам си за всеки следващ епизод, nyaa~ <33

гьгь нали нали днес го гледах и края просто беш велик :D

имах предвид до края на цялото аниме :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 5:17 pm 
Аватар

Отначалото на епизода не ми се нравеше, защото обръщаха прекалено много внимание на класа й. Не можаха да и намерят по-нормални приятелки..
Но края ме очарова ^^
Irie-kun e адски сладък. Анимето също. Дано да не го развалят със ненужна драма и т.н~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 5:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Края беше определено много як :lol: Много здрава наредба, тоя Ирие няма равен. "Welcome", "One, Regular Blow" =))
Момчето си прави смях на макс.
Иначе серииката си беше нормална, освен, че този път не се обърна много внимание на главните персонажи, ма все тая. Следващия еп ще е за конпенсация.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2008 9:38 pm 
Аватар

Абе тоя еп си беше малко скучен, ама накрая Ирие как само си се гавреше с нея, такъв човек нЕма просто =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 6:02 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Тоя епизод беше скучен, ама очаквам другият с целувката :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:32 pm 
Аватар

М на мен пък ми беше интересен като всички останали. Наистина очарователно аниме. Жалко, че не му даде бонбоните само.
На майката определено съм й фен, въобще не и пука на жената, че Котоко е супер зле в училище и само докарва главоболия на горкия й син и се я подкрепя страшно сладко ^^
Ирие пък да се откаже така от Токийския университет си е направо меко казано будала >.< Все пак тярбваше да има някой, който да осигурява благосъстоянието на бъдещото семейство, но кой знае- може Котоко да се окаже гениален зъл учен :lol:
И краят беше най-хубавото. Ирие почти е хлътнал по Котоко, говори й много по-мило от очакваното. А и тя има очарователен характер и отговори /ужъст, не мога да се спра да не използвам "очарователно" като става дума да това аниме/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 11:46 pm 
Аватар

Но нали и без това казаха че e добър във всичко с което се заеме. Така че може и да не е от голя значение къде ще учи (друг въпрос че без диплома никъде няма да вземат XD, но говорим за аниме все пак)

Иначе епизода ме изпълни <3
Беше страшно сладък. ^^. Накрая малко тъпо се получи като му повтори 50 пъти че го обича, мислех си че е мааалко по-срамежливичка, but w/e~
Irie-kun e перфе х). Хайде вече да ги вкарат и в един клас и да му прави bento всяко междучасие |D
Maйката наистина е велиика. Малко съжалявам че Котоко не успя да му даде шоколада на Св. Валентин исках да видя как ще се получат нещата. Ноо ест апандисита трябваше да се обади точно където не му е мястото. Въпреки това, получи се найсу.
Беше нормално да направи грешката със from XD~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:15 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Супер свеж еп. Още от началото, когато бяха в юката на фестивала.
Наистина взе да изпъква все повече интереса на Ирие към Котоко, пролича си, когато тя припадна пред уни-то... Направо му се изправиха косите. А най си пролича накрая, когато Ирие излезна на прозореца и й каза, че тя му е разнообразила ежадневието. Края както винаги си беше пълната колминация на целия, като и каза за правописната грешка. Гаврата му беше супер яка =)) "L-o-v-e, love right", "Im talking about 'flom' " :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:47 pm 
Аватар

Ивъх не знам чак кво да пиша за всеки следващ еп, то просто всичките ми харесват еднакво много ;3 Всъщност този си помислих, че ще вкарат мъъничко драмичка - Котоко да изчезне и следващия еп Ирие да хукне да я търси, ама нейсе, държат си на комедията ^^ не че се оплаквам де (: Определено действието се развива доста бързо, във времето смисъл, че не дават ден след ден какво става, което също е много приятна черта на анимето ;3 Ииии~ нямам търпение за следващия еп Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 2:18 pm 
Аватар

НяН дес~~
Колко мразя да гледам романсу анимета, все ме карат да гледам с интерес а свършват след 20-тина епа >.<
Радвам се, че е съчетано с добра комедия и тези 'сълзливи' моменти се ограничават. Котоко е здраво момиче, отрязана е от цялата рода /и то по няколко пъти/, а продължава да бута и бута... получава респект от мен, докато не се прекърши напълно /ri~ght/. От друга страна си е глупаво момиче, признава си, но пък се измъква ненаказана. Ирие за свое щастие е създаден кОрав и непукист, ако не беше такъв щеше да стана едно лигаво таково и даам ~.~
Кин-чан си е образ, old school bother, ако не беше за този човек и целия Class-F...

//Новопреведеният епизод беше много хубав, аи направо да кажа, заради киссу.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 4:22 pm 
Аватар

Мдам, само края беше готин, Ирие пича определено си знае работата :mm: Иначе преди това беше наистина много embarrassing, горката Котоко Т^Т

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 7:33 pm 
Аватар

Първата минута от анимето седя и гледам и си викам .. "Аз да не съм пропуснала някой епизод" :dull:
После се усещам че това може да е сън защото зле да става ТВЪЪЪРДЕ ненормално XD
Обаче трябва да отбележа че песента на Кин-чан беше велииика~
A като дойде момента за kiss, Ирие мноого гадно се държеше >.>
it serves him right, трябваше даже и другата снимка да видят.
Като гледах опенинга и забелязах оная с къдревата черна коса и се чудех кога ли ще се появи, явно в следващия епизод. Ирия мнооого подозрително я гледаше <.<
Иначе беше свежо епизодче, преди да дойде озни "драматичен" момент имаше малко хилеж XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 10:10 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Не знам за вас ама аз още като видях само как изнася реч и как Ирие и даде копчето си викам, ааа НЕ !!!! ТОВА Е СЪН!
И така се оказа :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]