|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
aww OP-а е страхотен ^^
даже pb беше impressed xD
малко ми е постна анимацията
ако я поддържат такава ще е добре
притеснява ме тенденцията при аниметата
анимацията да става по-смотана с напредването на епизодите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 7:41 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Мм...малко впечатления от първи епизод...
Представиха ни историята на Юки като малка и първата и среща с Канаме
Иначе ни предстваха още от вратата бишитата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ~~ последва обилен nosebleed ~~
Артът е доста добре ~ малко по-бишест ,но изобщо не ми пречи -изкарали са ги добре
Атмосферата беше някъде между драмата и комедията -Юки е както винаги някак отнесена от ставащото и през по-голямата част е или замислена, или се натриса в поредната комична ситуация
Чесно казано абсолютно ги разбирам момичетата от училището ,които се опитват да се доберат до семпаите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ~~ ако бяха истински и аз щях да припадна
И да Ендингът ми е някакъв странен ~~малкооо твърде готическти някак ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ~~ не знам предполагам ,че щом става въпрос за вампири може
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 9:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
И аз току-що го изгледах...след като на няколко пъти ме прекъсваха, не ми останаха много впечатления ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , но да кажа, това което успя да ме впечатли (макар и в не този смисъл, в който се надявах):
1.Едва ли съм гледала/ще гледам някога, екранизация на аниме по толкова позната манга, в което колкото повече се вглеждах в героите, толкова повече ми изглеждаха непознати ...по едно време даже се чудех какво точно гледам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не, сериозно ...на моменти ..да кажем едно 78% от профилите на нашите (да се разбира Юки, Канаме и Зеро) си бяха изпраскани така, че бихме ги объркали с всеки един епизодичен персонаж от повечето харемни анимета, примерно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Не, не предполагах, че ще са толова зле ...не знам ...но ако в следващите епизоди понижат с едно процентче нивото на анимацията, аз преспокойно ще си го зарежа, без да ми мигне окото ...
Не искам да гледам нещо, на което аниматорите са хвърлили всичките си усилия в детайлирането на бекграунда (защото той изглежда перфектно!), а точно лицата, които правят анимето са някакви никакви ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) В това число слагам и ОП и ЕД анимацията ..поне това можеха да направят безупречно, но не ..и там имаше неща, които куцат...
След всичките тези упреци, сигурно ще си помислите, че това е най-зле нарисуваното аниме някога...което съвсем не е така, защото останалите 22% от анимацията (тази, когато ги дават в близък план) изглежда доста добре ^^. Да се чудиш, какво ги е праснало по главата
Толкова по темата за анимацията.
Плюсовете май са малко ..всъщност, има ли изобщо такива ?
В момента не се сещам, ще трябва да го погледна пак ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А, да, сетих се. Комичните моменти определено са си плюсче -- особено това "Punch, punch, punch..." и последвалото го "Push, push, push" ...не знам защо се смях на това нещо, но факт!
Оф, не знам ...като цяло съм (и ще бъда и занапред) доста критична, но това е. Казвам си каквото мисля, общо взето.
ПП: ЕД не ми се понрави също ...и не, песничката си беше добре, но някак като сикуенс не ми допадна...пък и твърде постен! >.< Сякаш ги беше страх тия хора да прибавят повечко кадри към него, да не би да се пречупи и малкото, което бяха успяли да скрепят
ПП2: Искам си ТакеКоя ....тоя, колкото и да се опитва, изобщо не може да докара гласчето на Таке-сан T_T ...мрън...
Мамору, обаче.... ах, Мамо, добре, че си ти, че иначе сигурно вече щях да съм умряла от отегчение ^^'
ПП3: Забравете какво пише по-горе ..изобщо не гледайте мнението ми, с две думи XD Нещо не съм в настроение и затова е цялата работа
Последна промяна Aerith на Вто Апр 08, 2008 10:07 pm, променена общо 1 път
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:07 pm |
crazy_little_crow |
|
|
Etto... 88 + 22 =/= 100 ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) oops поправила си го ..гомен
Ем... нз защо не ти е харесала анимацията ..беше си стабилна ~~ не могат да я направят 100 % като в мангата
Героите си се познаваха от далече , мен пък лицата ми харесаха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) / в близък план направо си бяха супеллл /
А и последната сцена с Канаме / с порязването/ ... *nosebleed*
гомен ,но просто имам нужда от свесни бишита ,че в момента се очертават прекалено много шотички ,крачещи из аниметата
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
crazy_little_crow написа: Героите си се познаваха от далече...
![Изображение](http://img175.imageshack.us/img175/7530/bscap501gk0.th.jpg) <-- който го познае от далече му давам всичко, каквото поиска ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (трябваше да му махна дрехите, така може и да се познае, ма карай ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
И това, да се има предвид, че е в ОП анимацията ...
Иначе, ето още един (от многото, но в момента ме мързи да ги катеря ^^'') примери за стабилна лицева анимация
![Изображение](http://img261.imageshack.us/img261/4269/bscap502af4.th.jpg) <-- Zombie или Vampire ...Vampire или Zombie ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (вероятно, най-остарялото и отегчено вампирско зомби, което крачи из училищния двор
Не, сериозно ...знам, че не е толкова зле, но пък аз съм прекалено взискателна към анимацията и обичам да гледам неща, които са приятни за окото ..та, общо взето, заради това се и влюбих в мангата...с анимето, обаче, не знам как ще се разберем
ПП: Права си, права, бишитата са си бишита, пък били те и грозно нарисувани
ПП2: Еййй, ето един фен на Канаме ...аз, определено не го долюбвам много-много, но и на мен този момент ми хареса, както и онзи със Зеро <3. ^^
Последна промяна Aerith на Вто Апр 08, 2008 10:35 pm, променена общо 2 пъти
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
в по отдалечен план просто изглежда сякаш са ги оцветявали като за флашка
праснали са някъв смотан цвят на кожата и никакви светлосенки затова е лошото впечетление
а че аниматорите не са много на ниво си личи, но мен поне очите ми харесват
p.s. е не тези които са на твоя скрийншот
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:38 pm |
crazy_little_crow |
|
|
WTF !? O_o
това не го бях забелязала ....поне това в ОП-то ... .УААА размазани червени точки ТТ.ТТ
имаше някакви с недоизпипани женки лица ама не им обърнах много внимание ~~~~
УУАААА хлип-хлип сега ме накара да го изгледам наново за да търся кое не е както трябва
Стига де... принципно Studio DEEN си изпипват анимацията
=====
Edit:
Превъртях епизода още 2-3 пъти ~~~установих ,че трябва да го гледам със субтитри ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ~~~ Дам, грешчиците са честички и от време на време по фрапантните правят впечатление,но за други трябва наистина да си перфекционалист ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както и да е за мен по-голямата част от анимето беше много добра,нищо интересно за момента естествено ~~~ Имахме полу-гол Зеро ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) От време на време Юки преминаваше в чиби ![=))](./images/smilies/=)).gif) , Канаме пълнеше атмосферата със студенокръвието си ,допълвано от Зеро ест. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Като цяло анимето си остава за гледане ,така че няма да ми е на зор бързо да го дропвам
Последна промяна crazy_little_crow на Вто Апр 08, 2008 11:19 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
|
Такам~~ Определено Studio DEEN ме изненадаха...доста бяха понижили качеството на работа и за няколко секунди останах разочарована,но! в общ план не беше толкова зле,даже напротив.Цветовете ми бяха някак...без живот o.O изглеждаха ми сухо. Зеро <33 ,Юки и Канаме-сенпай,както и всичките сладки вампири бяха доста добре издокарани /е от време на време имаше по някой fail ,но пък сега... xD както се спомена по-горе-бишито си е биши,независимо артът : DD/ Идеята за опенинга много ми хареса,но да...можеха да го изпипат още малко и резултатът щеше да е далеч по-добър.Ендингът също ми хареса,попринцип си падам по такива готически елементи~някак беше тайнствен,със зловеща нотка ^.^ До този момент добре пресъздават историята и общо взето съм много доволна.Надеждата за поне мъъъничко по-добър арт си остава
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 12:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Айде още +1 глас против анимацията. Близките планове бяха вълшебни (великолепни очи), но първите минутки с Юки (биг версията) бяха плачевни. А и Зеро си го представях... абе нещо куца. Не знам точно какво все още, но нещо му куца. И ще го открия!
Но OP-а имаше няколко супер готини момента, които държа да отбележа, а те са именно:
- началото - как Канаме блее някъде, Юки зяпа него и Зеро зяпа нея... Направо ми се сви сърцето.
- Веднага след това Зеро как видиш ли къса вериги и отваря желязната врата (ахахахахаха, колко идиотски звучи само).
- и най-накрая когато Юки се обръща със стъкло в ръка и как Зеро и подава ръка с такъв измъчен поглед... Просто тотално ме закопа (в добрия Зеро-фенски смисъл).
И да, изброих моментите със Зеро, но в своя защита ще кажа, че той е причината да гледам анимето so... yeah. А, да. И песента от ОП-а е жестока.
Инач епизода не ме впечатли кой знае колко. Сигурно защото знам какво ще стане? ... или просто защото Юки се изживяваше като Ш*****Я СПАЙДЪРМЕН! Ебаси скоците, ебаси нещото... И ако не скачаше, то тогава тичаше (всеки път мамка му!) в тъмното преследвана от мега тревожните си мисли състоящите се от толкова голямо разнообразие като Канаме и... точка.
Ама Зеро е супер ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 2:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Не знам за вас, но мен най ме издразни как са съсипали Зеро когато си слага ръката на лицето и си прикрива окото и вплита пръсти в косата си.. ![Изображение](http://i262.photobucket.com/albums/ii111/akupushi/kaos/05r.gif) Не знам аз примерно на този момент в мангата, направо се melt-вах на пода и съм седяла еди-колко си минути да се взирам и да си викам "too good to be real" ._. не може да не се сещате за кои моменти говоря.. Или момента когато Aidou-senpai suck-на Yuuki. Беше зле, но и се радвах изключително много. Makes me wanna read teh manga again ._. Очаквах да е по-hot.. нещо като.. в мангата например? -_- Като изключим това. На моменти ми идеше да го спра, но си викам "това е Vampire Knight, как ще го спираш, бе ей O_O" и си го догледах. Истината е че очаквах МНОГО, ама МНОГО повече./нищо че съвсем се отчаях като гледах trailer-а../ Да не говорим, че Kaname-senpai беше отвратителен. Е признавам имаше и моменти в които даже ме разтопи~ ^^ Мхм. Комичните моменти бяха добри. /То целия епизод беше една голяма гавра XD./ Смях се на повечето ;D Опенинга и Ендинга, от към songs бяха мноого добри. Даже не мога да се сдържа да не качвам на телефона >w< Може би както се вижда ще е един чаптър на един епизод, ама в момента нямам наличен първи чаптър, а ме мързи да го сваля ^^' Но ако е така, дано да не го претупат. Колкото и зле да е, искам да му се наслаждавам още дъъълго време. (: Героите - добре, но можеше и повече. Има какво да се иска. Kaname, не е толкова Kaname like колкото го исках. Нито пък Zero. Yuuki.. no comment. Нямах време да и обърна внимание XD И все пак, колкото и зле да беше /не отричам че имаше и добри черти епизода/ ще го гледам анимето, няма начин да го дропна, все пак говорим за Vampire Knight >D *tears of joy* По принцип ако ме питате отрицателен или положителен глас бих дала, определено щеше да е отрицателен. Но това е Vampire Knight, а и сме все още на първи епизод~
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 3:14 pm |
crazy_little_crow |
|
|
Остава ми утехата че поне в близък план са много добре ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) , а Зеро и Канаме ми харесва как са ги направили по принцип ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Фенсървисът е старшно нещо ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Но аз не съм очаквала и нещо много като арт може би ~~ вече свикнах с факта ,че арта на анимето и мангата се различава ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) и не могат да ги направят баш същите ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Дизайнът на героите ми допада - не знам защо толкова не ви харесват -_-"
Анимето си е аниме - мангата си е манга ,разграничавайте едното от другото ,защото иначе няма смисъл да гледате анимета,чиито манги може да прочетете ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ~~ наскоро не съм и чела мангата,най-вероятно докато не свърши анимето, няма и да я продължа ~~~
Дразнят ме онези доста на брой грешки в артът ,които са почти неразбираеми за мен ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) При положение че бекграундът им е толкова изпипан .... Ниско-бюджетна продукция може би
Тези грешки са единственият минус за момента ...войс актърите са добре,ОСТ-а е добре,историята е като по мангата ,бишита -ЧЕК ...остава да пооправят арта
Така че тук гласът ми е положителен
ПП А да излезе първи епизод със субтитри ,но все още не съм го изтеглила за да ви кажа как са http://a.scarywater.net/shoku-dan/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|