Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:29 pm 
Аватар

aww OP-а е страхотен ^^
даже pb беше impressed xD
малко ми е постна анимацията
ако я поддържат такава ще е добре
притеснява ме тенденцията при аниметата
анимацията да става по-смотана с напредването на епизодите :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 1:23 am 
Аватар

ето и онлайн за тези,които не им се сваля :arrow: http://anime-media.com/vampire-knight-episode-1/

ПП.Ще коментирам по-късно,че още съм мега хипер развълнувана :love: *ba-thump**ba-thump*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:39 am 
Аватар

kyaaaaaaaaaaa *fan-girl-brain-spasm* bishitaa =,.=
айде де, кога ще го събнат Т_Т не мога да чакам.....

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 7:41 pm 
Аватар

Мм...малко впечатления от първи епизод...
Представиха ни историята на Юки като малка и първата и среща с Канаме :love:
Иначе ни предстваха още от вратата бишитата :lol: ~~ последва обилен nosebleed ~~
Артът е доста добре ~ малко по-бишест ,но изобщо не ми пречи -изкарали са ги добре :love:
Атмосферата беше някъде между драмата и комедията -Юки е както винаги някак отнесена от ставащото и през по-голямата част е или замислена, или се натриса в поредната комична ситуация
Чесно казано абсолютно ги разбирам момичетата от училището ,които се опитват да се доберат до семпаите :lol: ~~ ако бяха истински и аз щях да припадна =))
И да Ендингът ми е някакъв странен ~~малкооо твърде готическти някак :o ~~ не знам предполагам ,че щом става въпрос за вампири може :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 9:50 pm 
Аватар

И аз току-що го изгледах...след като на няколко пъти ме прекъсваха, не ми останаха много впечатления :?, но да кажа, това което успя да ме впечатли (макар и в не този смисъл, в който се надявах):

1.Едва ли съм гледала/ще гледам някога, екранизация на аниме по толкова позната манга, в което колкото повече се вглеждах в героите, толкова повече ми изглеждаха непознати ...по едно време даже се чудех какво точно гледам :lol: Не, сериозно ...на моменти ..да кажем едно 78% от профилите на нашите (да се разбира Юки, Канаме и Зеро) си бяха изпраскани така, че бихме ги объркали с всеки един епизодичен персонаж от повечето харемни анимета, примерно :roll: Не, не предполагах, че ще са толова зле ...не знам ...но ако в следващите епизоди понижат с едно процентче нивото на анимацията, аз преспокойно ще си го зарежа, без да ми мигне окото ...

Не искам да гледам нещо, на което аниматорите са хвърлили всичките си усилия в детайлирането на бекграунда (защото той изглежда перфектно!), а точно лицата, които правят анимето са някакви никакви :lol: В това число слагам и ОП и ЕД анимацията ..поне това можеха да направят безупречно, но не ..и там имаше неща, които куцат...

След всичките тези упреци, сигурно ще си помислите, че това е най-зле нарисуваното аниме някога...което съвсем не е така, защото останалите 22% от анимацията (тази, когато ги дават в близък план) изглежда доста добре ^^. Да се чудиш, какво ги е праснало по главата :lol:

Толкова по темата за анимацията.

Плюсовете май са малко ..всъщност, има ли изобщо такива ? :lol:
В момента не се сещам, ще трябва да го погледна пак :lol: А, да, сетих се. Комичните моменти определено са си плюсче -- особено това "Punch, punch, punch..." и последвалото го "Push, push, push" ...не знам защо се смях на това нещо, но факт! :lol:

Оф, не знам ...като цяло съм (и ще бъда и занапред) доста критична, но това е. Казвам си каквото мисля, общо взето.

ПП: ЕД не ми се понрави също ...и не, песничката си беше добре, но някак като сикуенс не ми допадна...пък и твърде постен! >.< Сякаш ги беше страх тия хора да прибавят повечко кадри към него, да не би да се пречупи и малкото, което бяха успяли да скрепят :lol:

ПП2: Искам си ТакеКоя ....тоя, колкото и да се опитва, изобщо не може да докара гласчето на Таке-сан T_T ...мрън...

Мамору, обаче.... ах, Мамо, добре, че си ти, че иначе сигурно вече щях да съм умряла от отегчение ^^'

ПП3: Забравете какво пише по-горе ..изобщо не гледайте мнението ми, с две думи XD Нещо не съм в настроение и затова е цялата работа :lol:

Последна промяна Aerith на Вто Апр 08, 2008 10:07 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:07 pm 
Аватар

Etto... 88 + 22 =/= 100 :drop: oops поправила си го ..гомен

Ем... нз защо не ти е харесала анимацията ..беше си стабилна ~~ не могат да я направят 100 % като в мангата :o
Героите си се познаваха от далече , мен пък лицата ми харесаха :lol: / в близък план направо си бяха супеллл /

А и последната сцена с Канаме / с порязването/ ... *nosebleed*
гомен ,но просто имам нужда от свесни бишита ,че в момента се очертават прекалено много шотички ,крачещи из аниметата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:25 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Героите си се познаваха от далече...

Изображение <-- който го познае от далече му давам всичко, каквото поиска :lol: (трябваше да му махна дрехите, така може и да се познае, ма карай :lol: )

И това, да се има предвид, че е в ОП анимацията ... :roll:

Иначе, ето още един (от многото, но в момента ме мързи да ги катеря ^^'') примери за стабилна лицева анимация :lol:

Изображение <-- Zombie или Vampire ...Vampire или Zombie :lol: (вероятно, най-остарялото и отегчено вампирско зомби, което крачи из училищния двор :lol:

Не, сериозно ...знам, че не е толкова зле, но пък аз съм прекалено взискателна към анимацията и обичам да гледам неща, които са приятни за окото ..та, общо взето, заради това се и влюбих в мангата...с анимето, обаче, не знам как ще се разберем :lol:

ПП: Права си, права, бишитата са си бишита, пък били те и грозно нарисувани :lol:

ПП2: Еййй, ето един фен на Канаме ...аз, определено не го долюбвам много-много, но и на мен този момент ми хареса, както и онзи със Зеро <3. ^^

Последна промяна Aerith на Вто Апр 08, 2008 10:35 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:26 pm 
Аватар

в по отдалечен план просто изглежда сякаш са ги оцветявали като за флашка
праснали са някъв смотан цвят на кожата и никакви светлосенки затова е лошото впечетление
а че аниматорите не са много на ниво си личи, но мен поне очите ми харесват :)

p.s. е не тези които са на твоя скрийншот :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:38 pm 
Аватар

WTF !? O_o
това не го бях забелязала ....поне това в ОП-то ... .УААА размазани червени точки ТТ.ТТ
имаше някакви с недоизпипани женки лица ама не им обърнах много внимание ~~~~ :mm:

УУАААА хлип-хлип сега ме накара да го изгледам наново за да търся кое не е както трябва :( :( :(
Стига де... принципно Studio DEEN си изпипват анимацията :( :o
=====
Edit:
Превъртях епизода още 2-3 пъти ~~~установих ,че трябва да го гледам със субтитри :lol: ~~~ Дам, грешчиците са честички и от време на време по фрапантните правят впечатление,но за други трябва наистина да си перфекционалист :lol: Както и да е за мен по-голямата част от анимето беше много добра,нищо интересно за момента естествено ~~~ Имахме полу-гол Зеро :blush: :P От време на време Юки преминаваше в чиби =)) , Канаме пълнеше атмосферата със студенокръвието си ,допълвано от Зеро ест. :wink: Като цяло анимето си остава за гледане ,така че няма да ми е на зор бързо да го дропвам

Последна промяна crazy_little_crow на Вто Апр 08, 2008 11:19 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:42 pm 
Аватар

па аз по принцип искам да изпипам зеро в банята :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 11:08 pm 
Аватар

Такам~~ Определено Studio DEEN ме изненадаха...доста бяха понижили качеството на работа и за няколко секунди останах разочарована,но! в общ план не беше толкова зле,даже напротив.Цветовете ми бяха някак...без живот o.O изглеждаха ми сухо. Зеро <33 ,Юки и Канаме-сенпай,както и всичките сладки вампири бяха доста добре издокарани /е от време на време имаше по някой fail ,но пък сега... xD както се спомена по-горе-бишито си е биши,независимо артът : DD/ Идеята за опенинга много ми хареса,но да...можеха да го изпипат още малко и резултатът щеше да е далеч по-добър.Ендингът също ми хареса,попринцип си падам по такива готически елементи~някак беше тайнствен,със зловеща нотка ^.^ До този момент добре пресъздават историята и общо взето съм много доволна.Надеждата за поне мъъъничко по-добър арт си остава :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 12:46 am 
Аватар
in need of a hero

Айде още +1 глас против анимацията. Близките планове бяха вълшебни (великолепни очи), но първите минутки с Юки (биг версията) бяха плачевни. А и Зеро си го представях... абе нещо куца. Не знам точно какво все още, но нещо му куца. И ще го открия!

Но OP-а имаше няколко супер готини момента, които държа да отбележа, а те са именно:
- началото - как Канаме блее някъде, Юки зяпа него и Зеро зяпа нея... Направо ми се сви сърцето.
- Веднага след това Зеро как видиш ли къса вериги и отваря желязната врата (ахахахахаха, колко идиотски звучи само).
- и най-накрая когато Юки се обръща със стъкло в ръка и как Зеро и подава ръка с такъв измъчен поглед... Просто тотално ме закопа (в добрия Зеро-фенски смисъл).
И да, изброих моментите със Зеро, но в своя защита ще кажа, че той е причината да гледам анимето so... yeah. А, да. И песента от ОП-а е жестока.

Инач епизода не ме впечатли кой знае колко. Сигурно защото знам какво ще стане? ... или просто защото Юки се изживяваше като Ш*****Я СПАЙДЪРМЕН! Ебаси скоците, ебаси нещото... И ако не скачаше, то тогава тичаше (всеки път мамка му!) в тъмното преследвана от мега тревожните си мисли състоящите се от толкова голямо разнообразие като Канаме и... точка. :o

Ама Зеро е супер :blush: .

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 2:34 pm 
Аватар

Не знам за вас, но мен най ме издразни как са съсипали Зеро когато си слага ръката на лицето и си прикрива окото и вплита пръсти в косата си.. Изображение
Не знам аз примерно на този момент в мангата, направо се melt-вах на пода и съм седяла еди-колко си минути да се взирам и да си викам "too good to be real" ._.
не може да не се сещате за кои моменти говоря..
Или момента когато Aidou-senpai suck-на Yuuki. Беше зле, но и се радвах изключително много. Makes me wanna read teh manga again ._.
Очаквах да е по-hot.. нещо като.. в мангата например? -_-
Като изключим това. На моменти ми идеше да го спра, но си викам "това е Vampire Knight, как ще го спираш, бе ей O_O" и си го догледах.
Истината е че очаквах МНОГО, ама МНОГО повече./нищо че съвсем се отчаях като гледах trailer-а../ Да не говорим, че Kaname-senpai беше отвратителен. Е признавам имаше и моменти в които даже ме разтопи~ ^^
Мхм. Комичните моменти бяха добри. /То целия епизод беше една голяма гавра XD./ Смях се на повечето ;D
Опенинга и Ендинга, от към songs бяха мноого добри. Даже не мога да се сдържа да не качвам на телефона >w<
Може би както се вижда ще е един чаптър на един епизод, ама в момента нямам наличен първи чаптър, а ме мързи да го сваля ^^' Но ако е така, дано да не го претупат. Колкото и зле да е, искам да му се наслаждавам още дъъълго време. (:
Героите - добре, но можеше и повече. Има какво да се иска. Kaname, не е толкова Kaname like колкото го исках. Нито пък Zero. Yuuki.. no comment. Нямах време да и обърна внимание XD
И все пак, колкото и зле да беше /не отричам че имаше и добри черти епизода/ ще го гледам анимето, няма начин да го дропна, все пак говорим за Vampire Knight >D *tears of joy*
По принцип ако ме питате отрицателен или положителен глас бих дала, определено щеше да е отрицателен. Но това е Vampire Knight, а и сме все още на първи епизод~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 3:14 pm 
Аватар

Остава ми утехата че поне в близък план са много добре :mm: , а Зеро и Канаме ми харесва как са ги направили по принцип :P :blush: Фенсървисът е старшно нещо :blush: Но аз не съм очаквала и нещо много като арт може би ~~ вече свикнах с факта ,че арта на анимето и мангата се различава :o и не могат да ги направят баш същите :roll: Дизайнът на героите ми допада - не знам защо толкова не ви харесват -_-"
Анимето си е аниме - мангата си е манга ,разграничавайте едното от другото ,защото иначе няма смисъл да гледате анимета,чиито манги може да прочетете :? ~~ наскоро не съм и чела мангата,най-вероятно докато не свърши анимето, няма и да я продължа ~~~

Дразнят ме онези доста на брой грешки в артът ,които са почти неразбираеми за мен :o При положение че бекграундът им е толкова изпипан .... Ниско-бюджетна продукция може би :?: :idea:
Тези грешки са единственият минус за момента ...войс актърите са добре,ОСТ-а е добре,историята е като по мангата ,бишита -ЧЕК ...остава да пооправят арта :wink:
Така че тук гласът ми е положителен :wink:

ПП А да излезе първи епизод със субтитри ,но все още не съм го изтеглила за да ви кажа как са http://a.scarywater.net/shoku-dan/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 09, 2008 3:58 pm 
Аватар

Аз със съб го гледах. И ако не друго, то поне фонта е прекрасен XD
Ами, аз съм свикнала Kaname да го гледам по gloomy някак си. И просро самия "него" не мога да го доловя в анимето. Но как и да е.
И гласът му очаквах да е по и аз не знам как точно си го представям, но определено исках да е по-носталгичен.
Не мога да се оплача от сеюто. Пасва му, но може би исках да е нещо което по-хваща .. ухото.
Не мога да се оплача чак до такава степен. Очакванията ми бяха различни. Но ще му свикна и тогава ще обръщам по-голямо внимание на историята /която нядяваме се няма да я сполети някоя зла участ/ и дали се развива "по план".
Но определено очаквах повече, може би защото мангата ми е една от вече любимите.
Но какво да се прави, аниме е все пак.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]