|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 11:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Мда, растат.
Гио явно ще да е нещо доста специално съдейки по показаното в този епизод.
А това с колонията на Луната мен лично доста ме изненада в първия момент. Хубаво местенце. Само ми е жал за метеоролозите - ако там има такива ще са безработни, горките. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но пък предварително зададеното време си има и своите положителни страни.
EDIT: Ако се чудите на коя са й най-големи: http://img221.imageshack.us/img221/7607 ... 80bll6.jpg
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 3:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ако беше H въобще нямаше и да го погледна с тия балонести..... .... Всъщност нз как го търпя въобще, не стига че е абсудно, ми е и грозно и гнусно и тъпо и.....
Таа стига за ц.ц., историята, нещо АХА да тръгне и вече 3 епизода няма ниииикоооииии. Не че ми е проблем, щото 2007 съкс и така и така няма кво да се гледа, но.. Тва момче 10 пъти пита "за кво говорите бе, вий нормални ли стиее?" и още никой, по демоните, не му е казал
А Гио сигурно е знаел за капана, не е глупаво животно, просто е директен. Идва зима тръгва, найсс.. нз що така го подцениха тия злета, ма това пак е част от историята, за която нищо не знаеме... Са като намерят Тоа кво ше стане интересно. Ще остави Джин на То(а)ник или ще се намеси между тях като някво лимонче :-0
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 2:17 pm |
shadowblack |
|
|
Цитат: Oh noes my best friend who I haven’t been in contact with for years, but who I’m still obsessed enough about in a gayish way to have a wall full of photos of, has stolen the shiny new toy I recently enslaved against its will, I’ve got to turn psycho.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Напълно съм съгласен с автора на горния цитат.
Иначе епизода не беше лош. Най-важното всъщност беше в самото начало, когато показаха как са намерили Джин след катастрофата и коментара за Резонанса. Абе някой няма ли НАЙ-ПОСЛЕ да обясни за тоя прословут Резонанс - какво е и какво прави? Иначе ми хареса как Акира и Макина вече не следват сляпо заповеди. То си личеше, че ще застанат на странта на Джин и Тоа, но не мислех, че ще е толкова скоро.
Това с трансформациите си беше 1:1 копие на показаното в трети еп. Дано поне за в бъдеще да го съкратят малко.
Следващия епизод явно ще е плажен. Дракони по бански... дано само не прекалят с размера на циците (този епизод като че ли бяха малко по-нормални - поне доколкото е възможно в това аниме). И освен това май ще научим малко повече за тая малката (забравих й името). Крайно време е да научим малко повече и за другите герои, не само за Джин и Тоа.
Май забравих нещо, ама на кой му пука.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 3:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Нее, няма да ни обяснят за резонанса (боже, това го имаше днес на контролното по физика..), защото е далеч по-интересно да гледаме как всички казват на Джин: "Ама я не се прави на ударен" и го влачат насам-натам като чувал с картофи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Много е весело-във всеки епизод някой го хваща.
Не знам дали това аниме го знае, но трансформацията на онзи червенокосия е една голяма пародия и нищо друго
Да не пропусна и, че героите са умни и бързо разбират. На Тоа и казват да бяга при Джин, тя слуша. На Макина /ли беше?/ й обясниха какъв е смисълът на живота и тя сега е щастлива..и така.
Добре, имаше и нещо нормално в този еп- Акира. Само тя за сега ми харесва, дано не повредят и нея.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:19 pm |
Haruka |
|
|
Нее, не това е проблемът, а това, че още от първи епизод не почнаха с плажа е проблемът ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тук "материалът" за плажно романсче е много повече отколкото за сай-фай драма. А и вероятно създателите са сметнали, че момичетата носят прекалено много дрехи и ще е a waste да не ги покажат по бански.
Сега щи ви кажа и причината да ходят на плаж- резенонсът се получава само когато двама влюбени се целунат под вода, хванали морска звезда в по една ръка. (и рак ги щипе по крака)
Опа, отнесох се малко.. гомен, забавно ми е да се гавря с това аниме
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 1:52 pm |
shadowblack |
|
|
В този еп fanservice-а не беше толкова много колкото очаквах на база превюто от предния еп.
Видяхме малко повече за онова генийче Зийглинд (или както там й беше името). Аз лично не бях разбрал, че е гений, но както и да е. Като гледам май не само Акира и Макина, но и тя и Амадеус ще застанат на страната на Джин и Тоа по някое време. От друга страна Лайнър май работи за оная едрогърдата със сабята - Гарнет или нещо такова се казваше. Интересно дали дракона му ще се обърне срещу него по някое време...
Новата проческа на Казуки няма да я коментирам. Ще кажа само:
Като гледам следва Джин и Гио срещу Казуки и Уидоу. Най-после - от преди 3-4 епизода беше ясно, че ще се стигне дотам по някое време, както и че тая е дракон. Вероятно след малко размяна на приказки и юмруци Казуки ще откачи напълно... Освен това, съдейки по част от кадрите в превюто, май Тоа е пленена...
Моята прогноза за по-нататък е, че по някое време Казуки, Уидоу и Лайнър ще теглят една на ISDA и ще отидат при Гарнет.
Въпроса е къде е мястото на Гио във всичко това. Така като гледам май се чувства леко излишен при Тоа и Джин. Може би в следващия еп ще стане ясно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 10:01 pm |
Haruka |
|
|
Мм в този епизод мастната част на Макина се беше разпространила по цялото тяло и те не пораснаха повече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Моля се повече да не я дават по бански, защото не знам колко ще понеса ^^'
Русото се оказа дсундере ест. Нямаше как да е на две опашки и да не е дсундере. На всичкото отгоре си мислех, че Джин ще я качи на гръб и тя ще се сети за кучето и то стана! ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) За сметка на това признавам на джиджи-то, че е голям образ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Вече той и Акира са ми най-търпими. (т.е. любими)
Размишленията на Гио в началото си бяха...забавни. Изобщо тази триъгълник ми е много весел.
И, разбира се, Казуки-Първо от къде тоя човек успя да смъкне толкова коса и да има повече от преди ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Второ, що за прическа е това О.о. И трето, аз си мислех, че той ще играе ролята на депресирана милейди, която си реже косата след като гаджето я е скъсало. А пък той, безсрамникът, си прави няква супер прическа
Общо взето мноого ми хареса епизодът, това аниме на добре върви :Р
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
След 7ми епизод сериозно се замислих, кво точно намирам в анимето и пак неможах да разбера причината...
По принцип реших да го гледам, щото първи епизод беше интересен, само че от там нататък нещата станаха супер сухи...
Може би Меката ми се струва до някаква степен интересна... но и екшъна намаля.
Абе средна раота. Серията обаче беше под сякаква критика. Няма да говоря за тва че Макина трябваше да се спъне поне няколко пъти, във едрогърдията си. Тсундере-то се падна с Джин и той ествествено като благороден "жребец" предложи конските си услуги.
Единствените неща в серийката които ме зарадваха бяха, как Гио си бичише айляк и не му пукаше за нищо, а деденцето изпадна в някаква параноична истерийка и му отекоха очите от плачене. Много смях ми направи дъртото икономче.
Иначе за ся Гио най ми е приятен като персонаж. Много яка актуализация има, пълна машина си е. И естествено се разбивам от смях кви нескалъпени мутри прави, като остане на сухо сред останалите 2ма в триъгълника.
Най се зарадвах на следния диалог в началото на епа, очудих се как може да бъде зададен толкова тъп въпрос :
Джин "-Is this your first time here, you two?"
Тоа "-Huh?"
Гио "Of course. I was just born."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|