|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 24, 2007 10:07 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
който както ги вижда нещата
ние тръгнахме да разглеждаме някви образи който още не са се появили
ами онази баба?! Най-очеБИиния заподозрян не взехме под внимание в наще теории
тя е виновна за всичко... ;Р
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 24, 2007 10:40 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Какви убийства и мистерии се заформиха тука.. Най ми хареса за майката на близнаците, тръгнала да трепе света по наизвестни причини.
Нанака не беше тръгнала сама да го обвинява, Сана сам я извика и тя му се развика, защото искаше да си го изкара. Така че има право да си говори каквото иска, той й е дал това право. В крайна сметка, Сана чак сега се сеща за писмата, а тя е писала през цялото време и за разлика от него, веднага го позна. А и като цяло е много по-обсебена от него, отколкото той от нея->Нормално е да реагира така, игнорът е по-гаден от и от омразата. А той когато се сети за часовника го възприемам като: "Ми никак не ми беше толкова весело" и се очудих като не й отвърна нещо такова, но според мен си премълча, за да стане още по-сложна ситуацията, а не защото е съгласен с нейните обвинения.
А за бабата-какво общо може да има горката женица. Освен ако не е сериен убиец, ама малко множко й идва.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 2:53 pm |
|
ahl |
|
|
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
SayanMk написа: едит: ннн да бе би да е ония дядка, на който Нанака трясна вратата?
Същият. Този от OP-а ми прилича на него:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 3:30 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
А според мен палача не е някой от познатите персонажи в анимето
Деа знам не ми се мисли, но 8ма серия беше добра, или поне във сравнение с няколко от предишните. Най-накрая се изясни всичко за Нанака, което беше доста по-шокиращо от колкото си го представях. А когато Сана отвори пощенската кутия и направо унемях. Успяха да покажат през какво е преминала Нанака.
Кой знае пък, може би убиеца е сред тях
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 10:53 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Ми то вече за чичото е пределно ясно, освен ако не му е клонинг. Доста неизненадващи причини за убийство е имал, т.е. никаква мистерия за нас.
А Нанака даже реши, че иска да се извинява, какво и е лошото на момичето. Не стига, че каза истината, ми и се извинява. (Все още Хошино ми е по-симпатична като характер, но не ми се иска да съм зла към Нана).
А в края Шури как я гледаха всички. От къде пък разбраха, че е плакала, нали уж не я издаде?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 11:35 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
чичото си е чичотооо...
ahl написа: Според мен чичото на Нанака или там какъвто се пада шефа на shirine-а, има пръст в цялата работа. Много подозрителен ми се струва на мен. Разбира се това е базирано повече на усещане, отклкото на някакви доказателсва, затова че като нищо може и да греша .
Oу Май Год!
освенкаааа...
другия път като правиш предположения ги маркирай като спойл
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 11:27 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Според мен пък ще има втори сезон, прекалено малко епизоди останаха, а има още доста за разказване .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 11:25 pm |
|
extasy |
|
|
|
Е, не! Само да махнат близнаците и анимето ще си загуби чара. Няма да го преживея, ако заминат за Англия. Главата си залагам, че мащехата им го е свила този номер. Ако е някой друг супер много ще се изненадам. А баща им къв е тъпак. Дреме му само за кариера и за нищо друго, ама кво да се очаква от един политик.
Сана пак получи оня и пристъп и окончателно потвърди теорията ми за самоубийството. Няма накъде повече да бяга
Асами почва постепенно да ме кефи. Ще видим накъде ще се развият нещата с нея.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 11:57 pm |
|
KPyMaTa |
|
|
|
и аз съм на мнение че тая к*рва мащехата е свила тоя номер нема кой др да е А за 2ри сезон се съмнявам такива анимета предимно са по 13 или 26 еп. по мой лични наблюдения ops:
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|