анимето е супер яко днес го изгледах и с нетърпение 4акам 2-ри сезон ако ще излиза,главните герои са мн яки оба4е не ми хареса как свърши някак незавуршено
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 23, 2007 3:06 pm
Lockheart
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:32 pm Мнения: 40 Местоположение: The Black Order Headquaters
да ти кажа на мен най-много ми хареса Акацки супер сладък е
и аз съм влюбена в Chika-kun иначе анимето е страхотно ^^ мн се надявам да има 2-ри сезон все пак оставиха бая отворен края btw Chibi Shinigami-то рулира xD
Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 9:05 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
yyyy много ми хареса анимето някво свежо ми дойде ^^ пък и Chika и Shito са големи сладури и падна голям смях като се разправят иначе с нетърпение чакам да излезне 2 сезон ^.^
П.П А да забравих да спомена за little Grim Reaper беше so kawaii
Хареса ми анимето - има мнооого отворен край , нооо чакам ощее ^^Историята не е изтъркана , което е хубаво . Chika рулизаа , особено като говори за пари , очите му светват А chibi-shinigamito - kawaii
Радва анимето, като за убиване на скуката е перфектно. А тая гавра с Шинигами последните няколко епизода беше брутална. Но нещо не мога да си намеря opening theme-а, някой да има идея от къде да го дръпна? 10х предварително.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 1:09 am
buba
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 47 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения