|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 2:34 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
jabber_F написа: псс май няма някой който да не е фен на киузо.. Мен не ме трогна особено. Вярно че характера му е такъв на които почти всички се кефят, но единственото интересно нещо около него беше очакването за реванша му с Камбе ... който така и не стана. Просто през цялото време той само се би - никаква история, почти ниакви реплики, а и умря супер тъпо.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 4:26 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Цитат: Камбей - Кюузо стар - млад белокос дядка - рус сладур философства - мълчи разпорежда се с другите - не си пъха носа в чуждата работа не й обръща внимание - не обръща особено внимание на никого дразни ме - кефи ме
И естествено какво избра тъпачката? Естествено кандидат номер едно - Камбей!!! Имам чувството, че ако по някакво нещастно стечение на обстоятелствата двамата се бяха събрали, той щеше да пукне от старост докато тя е бременна с първото им дете
е това си е голата истина ПОДЯВОЛИТЕ!!!
ВИВА КИУЗО!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 14, 2007 3:47 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
м да и аз мразя тва миченци докато сестричката й е много яка много сладка
ама тая скумрия-НЕ
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|